Bilgece ile Sohbete ;)))

Bahçeli bir evim olsun özellikle gelip yürütücem bunlardan 2 tane...
g4OXv2.png

Safkan golden hemde bunlar :KK68: hamileyken herkes rezerve yaptirdi:KK70: 10 tane yavrumuz var:KK36:

Ben yaramaz çocukları sevemiyorum. Düşünsene her dakika orayı burayı dağıtıyor her yere elini yüzünü vuruyor. Uysal olsun benim yavrum sağlıklı olsun, çoook akıllı olsun. Eşimin tarafı hep tıpçı, eşim imkanlardan dolayı okuyamamış ama feci matematiği var.. O tarafa çeksin. Bizim taraf genelde sözel zekalı, duygusal, edebiyatçı falan :KK53:
Ya öyle zarar veren yaramaz değil de hani bişey yapar gülsem mi kızsam mı arasında kalırsın ya aynen öyle.
Benim bey de müthiş zeki, küçükken de korkunç derecede usluymuş. Arada kontrol ediyorlarmış yaşıyor mu diye. Mümkünse ona çeksin. Cidden bana çekerse büyütmek çok zor olur..

Birini bulcan, sevcen, güvencen, yuva kurcan yani güzel şeyler tabi ama şanssızımdır ondan şeyaptım.. Bi gün o şans tam dönecek ama ne zaman dönecek Allah bilir :)
en beklemediğin anda döner ben eşimi görücü usulü tanıdım ama aşık olup evlendim nasıl olacağı belli olmuyor o işler

Biz ailecek köpeklerden korkuyoruz, herhangi bir köpek benim de eşimin de yanından geçse nabzımız aşırı hızlı atıyor ve çok fena oluyoruz.
Eşim küçükken onu köpekler kovalamış o günden kalma. Ben de 11 yaşımdayken bakkala ekmek almaya göndermişti annem beni. 18 yaşlaında şerefs.z çocuklar adamları parçalayan köpek varya onun ipinden beni kenara sıkıştırıp bana saldırtıyorlardı. Çok dua etmiştim. Allahıma şükürler olsun ki kaçmıştım ellerinden. O gün bugündür korkuyorum..

Biz ailecek köpeklerden korkuyoruz, herhangi bir köpek benim de eşimin de yanından geçse nabzımız aşırı hızlı atıyor ve çok fena oluyoruz.
Eşim küçükken onu köpekler kovalamış o günden kalma. Ben de 11 yaşımdayken bakkala ekmek almaya göndermişti annem beni. 18 yaşlaında şerefs.z çocuklar adamları parçalayan köpek varya onun ipinden beni kenara sıkıştırıp bana saldırtıyorlardı. Çok dua etmiştim. Allahıma şükürler olsun ki kaçmıştım ellerinden. O gün bugündür korkuyorum..
Antalyada hemen hemen her evib onunda kopek vardi tatile gitmistik bizim evin onunde de kopek vardi iki tane..

Cikarken ciktigim kiyafeyi gormustu kopekler..donerken alisveristen aldigim seyleri giydim kopek taniyamadi beni saldirmisti :)

Back
X