- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #2.141
niye evlnmeyesin kiAh ben evlenir miyim ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye evlnmeyesin kiAh ben evlenir miyim ki![]()
Bahçeli bir evim olsun özellikle gelip yürütücem bunlardan 2 tane...Babamin torunlaribugün aradim,napiyosun dedim,torunlarin yanina gidiyorum diyo
Çok tatlilarr kizzz. Daha gözleri acilmadi![]()
Oy şimdi verilmiyor ya eheheh hepsi bittiğinde veriliyorBakayım hemencik, hileli oy vereyim![]()
Birini bulcan, sevcen, güvencen, yuva kurcan yani güzel şeyler tabi ama şanssızımdır ondan şeyaptım.. Bi gün o şans tam dönecek ama ne zaman dönecek Allah bilir :)niye evlnmeyesin ki
Bahçeli bir evim olsun özellikle gelip yürütücem bunlardan 2 tane...
Bir tane uzun sacli bi kiz var o mu fide..
Uzun sacli kiz konusmakli bayaa
Ya öyle zarar veren yaramaz değil de hani bişey yapar gülsem mi kızsam mı arasında kalırsın ya aynen öyle.Ben yaramaz çocukları sevemiyorum. Düşünsene her dakika orayı burayı dağıtıyor her yere elini yüzünü vuruyor. Uysal olsun benim yavrum sağlıklı olsun, çoook akıllı olsun. Eşimin tarafı hep tıpçı, eşim imkanlardan dolayı okuyamamış ama feci matematiği var.. O tarafa çeksin. Bizim taraf genelde sözel zekalı, duygusal, edebiyatçı falan![]()
Zaten ben bahçeli eve geçene kadar peheeeyy 3 kere daha yavrular bu sokak kızı.![]()
Safkan golden hemde bunlarhamileyken herkes rezerve yaptirdi
10 tane yavrumuz var
![]()
Valla ben bugun birsz baktim da kizlar hep serkanlarin tarafindaydiİkisi de uzun saçlı da.Birisi daha masum yüzlü.O değil de heh ismi Pınar onu merak ettim.Biraz havalıymış.
en beklemediğin anda döner ben eşimi görücü usulü tanıdım ama aşık olup evlendim nasıl olacağı belli olmuyor o işlerBirini bulcan, sevcen, güvencen, yuva kurcan yani güzel şeyler tabi ama şanssızımdır ondan şeyaptım.. Bi gün o şans tam dönecek ama ne zaman dönecek Allah bilir :)
Olabilir valla bilemiyorum :)ortaya karışık olur bebek
tecrübeyle sabit sadece kendine benzeyen bi kızım var daha tatlı oluyor öylesiOlabilir valla bilemiyorum :)
Cikar canim hayirlisiyla..Bende 17 yasimdayken tanimistim simdiki sevgilimi.. 21 yasindayim 22 ime girmeye bisi kalmadi dusun.. Seneler ne kadar cabuk gecmis ya19
acele etmiyorum ki, şanssız birisiyimdir.. karşıma biri çıkar mı ki :)
Öyle tabi, hayırlısı olsun hepimiz için inşallah :)en beklemediğin anda döner ben eşimi görücü usulü tanıdım ama aşık olup evlendim nasıl olacağı belli olmuyor o işler
Allah bagislasin canim :) kac yasindaaatecrübeyle sabit sadece kendine benzeyen bi kızım var daha tatlı oluyor öylesi
Valla ben bugun birsz baktim da kizlar hep serkanlarin tarafindaydi
Antalyada hemen hemen her evib onunda kopek vardi tatile gitmistik bizim evin onunde de kopek vardi iki tane..Biz ailecek köpeklerden korkuyoruz, herhangi bir köpek benim de eşimin de yanından geçse nabzımız aşırı hızlı atıyor ve çok fena oluyoruz.
Eşim küçükken onu köpekler kovalamış o günden kalma. Ben de 11 yaşımdayken bakkala ekmek almaya göndermişti annem beni. 18 yaşlaında şerefs.z çocuklar adamları parçalayan köpek varya onun ipinden beni kenara sıkıştırıp bana saldırtıyorlardı. Çok dua etmiştim. Allahıma şükürler olsun ki kaçmıştım ellerinden. O gün bugündür korkuyorum..
Cikar canim hayirlisiyla..Bende 17 yasimdayken tanimistim simdiki sevgilimi.. 21 yasindayim 22 ime girmeye bisi kalmadi dusun.. Seneler ne kadar cabuk gecmis ya