- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #2.261
gece gece aş ericem sizin yüzünüzdenCanımda kek istemişti haa.. Bendede kısır var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gece gece aş ericem sizin yüzünüzdenCanımda kek istemişti haa.. Bendede kısır var :)
Ah be yavrum becerikli hatun bi baska tabi bizde kuzenimle cipis yiyozGece gece kalktim kek yaptim :) portakalli ..
Meyve suyu da sıktım..
Buyrun hanimlar :)
merhabalar hatunlar, konuya bi baktim adam hakli be yaw, kizlarin dikkat etmesi lazim yada bi nane yedin arkasinda dur demi
ooo bebis hos geldin. Valla bilemedim ki. Kimseyi cagirmadim aslinda herkes kendisi geldi eheheh..Deli kız topic açtın beni neden çağırmıyorsun![]()
nurgül yeşşilçayın filmi var eğreti gelin diye severim ben o filmi defalarca izlemişliğim varBence herkes kendi cevresine göre konusuyor. Bazi Koylerde egreti gelin olurmus. Ergenlige giren gencleri babalari ilk cinselligi yasasinlar diye oralara gotururmus. Ama bizlerde hic oyle seyler yok cok sukir. Insanlari bundab alikoyan tek sey inanctir bence..
Ohhh eline saglik maharatli marga..
Anam bu ne biri kek biri kisir hey yavrum heyCanımda kek istemişti haa.. Bendede kısır var :)
Aynen katiliyorim size..
ooo bebis hos geldin. Valla bilemedim ki. Kimseyi cagirmadim aslinda herkes kendisi geldi eheheh..
nurgül yeşşilçayın filmi var eğreti gelin diye severim ben o filmi defalarca izlemişliğim var
türk filmi seviyorum ben hele bi de yeşilçam tarzı olursa ohh misBen hic sevmem. Öyle filmler hic hosuma gitmiyor![]()
Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum ablaBence herkes kendi cevresine göre konusuyor. Bazi Koylerde egreti gelin olurmus. Ergenlige giren gencleri babalari ilk cinselligi yasasinlar diye oralara gotururmus. Ama bizlerde hic oyle seyler yok cok sukir. Insanlari bundab alikoyan tek sey inanctir bence..
Ohhh eline saglik maharatli marga..
Anam bu ne biri kek biri kisir hey yavrum hey
havalara bak sen![]()
Gun yapiyoriz camim gun. Altinlarimi hesabima gonderim ehehehe altinlar bende toplaniyor.
Ask olsun ne havası?Aslinda bu topikten pek umudum yoktu ama tuttu be rheheheh
![]()
türk filmi seviyorum ben hele bi de yeşilçam tarzı olursa ohh mis
burayi terk edeni vuracagim dedim. Terk edemezlersorma benim bigel de öyle olmuştu sonra lanetli mekan gibi terk edildi![]()
Leeeyyynnnn edepsiz gece gece ne guldum yawÇay yok poh için![]()
burayi terk edeni vuracagim dedim. Terk edemezler![]()
Leeeyyynnnn edepsiz gece gece ne guldum yaw