- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #2.281
Niye kiz nikahinami aldin biziburayi terk edeni vuracagim dedim. Terk edemezler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kiz nikahinami aldin biziburayi terk edeni vuracagim dedim. Terk edemezler![]()
sonu benzemesin diyelim güle güle büyüt topicini, fazla dışarda kalma sütün gelmez falan![]()
Niye kiz nikahinami aldin bizi
guzel guzel büyüsün yavrucum topiccim.
![]()
Çaylar, kısırlar, kekler
Bilgece abla bu topikte bizleri bekler.
Topiği bırakıp gidersen eğer,
Vallahi çok kötü niyetler![]()
Buyruuuun?marçeeeeğlllo![]()
tek bir sartim var haremin gozdesi ben olusamHakimiyetim altina aldim arkadaş![]()
silikon yaptir .b cup memik var benden süt anne de olmaz![]()
Çaylar, kısırlar, kekler
Bilgece abla bu topikte bizleri bekler.
Topiği bırakıp gidersen eğer,
Vallahi çok kötü niyetler![]()
tek bir sartim var haremin gozdesi ben olusam
İzindeyiz başgansilikon yaptir .
Ya albumlerde kadinin biri memesini cekip koymustu ben tabi boyle
Aferim. Sen boyle mani diz leo aferin
Buyruuuun?![]()
silikon yaptir .
Ya albumlerde kadinin biri memesini cekip koymustu ben tabi boyle
Aferim. Sen boyle mani diz leo aferin
Beni bi gor guzellikten oluyom kara sevdaya tutulursun 170 boy beyaz ten siyah sac abawwFotonu göster begenirsem olabilir. Bi de dans et![]()
@Bilgece merhaba,
Bir konuda yorumunu gordum, bu konuyla cok ilgili oldugum icin dikkatimi cekti haliyle. Ailende bircok MS hastasi varmis.
Rica etsem onlarin saglik durumlari, bu hastalikla nasil basettikleri, ataklarinin ne tur, ne siklikta oldugunu, engelli kalan var mi, ruh hali, manevi olarak ihtiyaclari ve bu konuda paylasmak istedigin herhangi bir tecrube/bilgiyi paylasabilir misin? Kusura bakmayin, sohbetinizi bolmus olmak istemem tabii. Simdi olmazsa daha sonra, veya ozel mesajla da yazabilirsin. Ha paylasmak istmezsen ona da saygim var.
İyiyim, sen nasılsın :)nasılsın :)
baya apaçık mı?
şaka bir yana da cıks ya yaptırmam. çünkü hem emzirmeye engel olur mu bilemiyorum hem de gerek yok
ama estetik yaptırsam bir yerime kesinlikle mesaneme yaptırırım büyütmek için![]()
ms cok zor allah yardim etsin hepsineTeyzem, kucuk teyzemin eşi ve yengemin ablasi. Bunlar MS hastasi maalesed ki.
Tyzem cok kotu durumda. Hem seker hastaligiyla bas ediyor hemde MS le. Yardim olmadan yuruyemiyor. Konusmasi artik anlasilamiyor. Biz anliyoruz ama baskalari anlayamiyor.
Enistem artik bir deri bir kemik kalmisti, hic kimse konustugunu anlayamiyordu, kamburu cikiyordu ve surunerek yuruyordu. Allah rahmet eylesin en sonunda vefay etti.
Yengemin kiz kardeşi de tutunarak yürüyor. Surekli kasiliyor. Ihtiyaclarini kendisi gideremiyor. Illa destek olacak birileri lazim. Fizik tedavi goruyor ama gittikce daha da kotuye gidiyor. Ve bu durum zekasina da vurmus durumda. Akillica dusunemiyor. 30 yasinda. Elleri titriyor ve cok agir konusuyor.
ayrica rica ederim tabiki de anlatirim. Sorun degil.
Yengemin kiz kardesi 11 yasinda merdivenlerden dusmus ve 3 yil sonra da MS baslamis.
Enistem trafik kazasi gecirmis ve ondan sonra Ms olmuş.
Teyzemde sanirim kucukken darbe almis ama hatirlayamiyorum tam olarak. Boyle yani.
insallah tam anlatabilmisimdir.
ms cok zor allah yardim etsin hepsine
Kızlar ben kaçıyorum.Biraz kitap okuyacağım.
İyi geceler![]()