• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Ohh valla sen iyi vermissin ya. Darisi benim basima insallah

Off 30 mu? Ayy Allahim insallah gebe kalmadan veririm bu kilolari. Cok korktum su an :KK17:

Korkma iradeli olman lazım ne kadar zayıf hamile kalirsan o kadar iyidir.
Eşimin akrabası olan hanım, Amerika'ya gitmek zorunda kaldılar eşinin işi yüzünden, hamileliğini orada geçirdi.
Ama şimdi eskisi gibi sorun yok.

Benm islerden ötürü spor salonuna gitme şansım yok. Eliptik bisiklet aldım,evde çalışıyorm. Yarı aç kalkıyorm sofradan,hem sünnet bu zaten :KK73: ekmeği çok az yiyorum. Aman aman yaptığım bi diyet yok aslında
canim annemlerde hem koşu bandi vardi hemde bisiklet ama gel gor ki patliyordum resmen. Tek yapmak iskence gibi. Esim alayim sana diyor da 2 oda 1 salon evim. Yer yok yani. Evimin hemen yaninda spor salonu var. Bi gun gittim yazilmaya saglik raporu istedj benden. Hey Allahim ya. Gidio saglik raporu almaktan usendim resmen hahaha

Korkma iradeli olman lazım ne kadar zayıf hamile kalirsan o kadar iyidir.
Eşimin akrabası olan hanım, Amerika'ya gitmek zorunda kaldılar eşinin işi yüzünden, hamileliğini orada geçirdi.
Ama şimdi eskisi gibi sorun yok.
Inşallah zayiflarim. Ben stres altina girince yiyorum maalesef. Cok şükür stresli bir hayatim yok ama esimin gec gelmesi bende dengeleri bozuyor..

canim annemlerde hem koşu bandi vardi hemde bisiklet ama gel gor ki patliyordum resmen. Tek yapmak iskence gibi. Esim alayim sana diyor da 2 oda 1 salon evim. Yer yok yani. Evimin hemen yaninda spor salonu var. Bi gun gittim yazilmaya saglik raporu istedj benden. Hey Allahim ya. Gidio saglik raporu almaktan usendim resmen hahaha

Inşallah zayiflarim. Ben stres altina girince yiyorum maalesef. Cok şükür stresli bir hayatim yok ama esimin gec gelmesi bende dengeleri bozuyor..
Sende bi acayipsin:KK70: alti tekerlekli aletlerin. Ben tv karsisina getiriyorum,dizi izledigim yerde spor yapiyorum:KK53: benm evde 2+1 oda oda geziyo bisiklet:KK53:

Sende bi acayipsin:KK70: alti tekerlekli aletlerin. Ben tv karsisina getiriyorum,dizi izledigim yerde spor yapiyorum:KK53: benm evde 2+1 oda oda geziyo bisiklet:KK53:

Alsam mi dersin kiz? Sizinle konusurken kullanirim. Off kullanmayacagimi da biliyorim. Bisiklet dedigin surdugunde gitmeli. Hep ayni yerde durunca bunaliyorum :KK53:

Ekmeği kestim ben ve muazzam fark var
Off ye ye nereye kadar :KK53:
Her şey gönlünce olsun canım benim
Dua edicem senin için
:KK25:

nasil gidiyo kuzular deyip tekrar gozlerimi dinlendirmeye geciyotum:KK15:

Valla kilolardan konusuyoruz sekerim..

neden mapusa temiz camasir getirmediniz? hainler..

Ahh ben getirdim ama yasak deyip geri gonderdiler ahh ahhh

Ekmeği kestim ben ve muazzam fark var
Off ye ye nereye kadar :KK53:
Her şey gönlünce olsun canım benim
Dua edicem senin için
:KK25:

Ayy evet lütfen dua et. Insallah hayirlisiyla veririm.

Alsam mi dersin kiz? Sizinle konusurken kullanirim. Off kullanmayacagimi da biliyorim. Bisiklet dedigin surdugunde gitmeli. Hep ayni yerde durunca bunaliyorum :KK53:
Benmki eliptik bisiklet canim. Pedalli değil. Onlar toto genisletiyo
LYbro0.jpg

Bundan. Yapamam diyosan alma bosuna

:KK70: :KK70: :KK70:
Ay sen ne tatlı bi şey çıktın ya

Eşim bi daha sorarsa niye kullanmiyorsun diye böyle derim

Daha fazla basen yapıyormus ben kullanmıyorum
Yürüyüş etkili oluyor bende

Benmki eliptik bisiklet canim. Pedalli değil. Onlar toto genisletiyo
LYbro0.jpg

Bundan. Yapamam diyosan alma bosuna
ay ben bundan spor salonunda yapiyordum, guzel kalori harcatiyorr :KK71:

Genciz guzeliz seni uzeriz. Kiz sen kizil saca geri döndün mu?
yok donmedim, cok istedim ama vaz gectim dogal sacima doncem :KK55:
cok seyrekti saclarim seneler once, zar zor getirdim saclarimi suan gurlestiler bayaa
kizil yaparsam hepsi yanar giderdi o_O

Oooo bu cok guzelmis. Bunu yaparim ben valla.. benimkinin gönlü zaten almaktan yana. Diyeyim de alalim. Cok begendim vallahi..
valla çok eğlenceli. Ben seviyorum. Yürüyüş bandinda 1 saat tempolu yürüyüş ile bunda 15 dk çalışman aynı kaloriyi yaktiriyo. Selulitlerimi bile azaltti biliyo musun. Bacaklar,kalca,bel,kollar,karin calismayan yer kalmiyo. Bölgesel incelme olmuyo her yerin inceliyo. Ben çok memnunum

o degil de, benim ban 2 gun surdu, demek sabika kaydim kabarik :KK48:
valla lavantacigim dikkat et bir daha da gitme.. yoksa 4 gune cikar sonra 1 hafta sonra sonra diye uzaaar gider :KK70::KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:
Ay sen ne tatlı bi şey çıktın ya

Eşim bi daha sorarsa niye kullanmiyorsun diye böyle derim

Daha fazla basen yapıyormus ben kullanmıyorum
Yürüyüş etkili oluyor bende

Ben mi cok tatliyim? Bunu yeni mi ogrendin? Tessuf ederim :KK53:

ay ben bundan spor salonunda yapiyordum, guzel kalori harcatiyorr :KK71:

yok donmedim, cok istedim ama vaz gectim dogal sacima doncem :KK55:
cok seyrekti saclarim seneler once, zar zor getirdim saclarimi suan gurlestiler bayaa
kizil yaparsam hepsi yanar giderdi o_O

Canim bu sac nasik yaniyir ya? Ben 3 hafta ust uste sacimi aciciyla actim. Her ay da boyadim ama cok sukur benim sac yanmadi. Ablam diyor ki bu ne inatci sac ya. Sen sacina ne yapiyorsun hala cok guclu diyordu eheheh

Back
X