- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #6.041
EhehehBen burdayim dostum. Zaten kimse yazmiyo suan merak etme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EhehehBen burdayim dostum. Zaten kimse yazmiyo suan merak etme![]()
Hadi len nasıl kimse yazmiyor haeeyin seniBen burdayim dostum. Zaten kimse yazmiyo suan merak etme![]()
Aman boşver yanlis insanlar ucun uzme kendini leomEskiden işte, ne olsun yanlış arkadaşlıklar falan filan..
ah ulan ahhhhhh
DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK![]()
aynen ya ben de çok üşeniyorum off nolacak bu halimizKız sen deyince farkettim bir an 160 i 170 algiladim galiba Haha
Yok iste o yok bacım çünkü usengeclikten ölçem![]()
Kesinlikle öyle.Aman boşver yanlis insanlar ucun uzme kendini leom![]()
Ben bu gidişle ölmeye de usencem tobe tobeaynen ya ben de çok üşeniyorum off nolacak bu halimiz![]()
eheheh sık bakalım
3 cocuk annesiyim onlarla ugrasiyorum isim bu. Gec yazdim kusuruma bakma canim tablet arizaveriyoNe iste calisiyosunn![]()
Ama çok tatlısını içimden geldiieheheh sık bakalım![]()
![]()
Amanın Allah bagislasin kaç yasindalar kiz /erkek ?3 cocuk annesiyim onlarla ugrasiyorum isim bu. Gec yazdim kusuruma bakma canim tablet arizaveriyo![]()
ehehe teşekkür ederim.. senin güzelliğinin yanında ne ki :)Ama çok tatlısını içimden geldii
Mercimek köftesi ne gi
Ama utandım bak naptinnehehe teşekkür ederim.. senin güzelliğinin yanında ne ki :)
canım çekti.. olsada yisek![]()
Nerem hain len benim. O an bal gibi yazmiyodunuz iste hihHadi len nasıl kimse yazmiyor haeeyin seni![]()
Valla bıraksan canım neler neler çeker.. her gün için ayrı o dereceAma utandım bak naptinn
Ay benim canım hicbisi çekmiyor tika basa yedim oyyy![]()
I am burda bebek
Gözlerim seni aradi gizz ama arada nevrim donuyor bi sağ bi sol heheI am burda bebek![]()
Bu istaha bu kilo sapkami cikariyom gardasValla bıraksan canım neler neler çeker.. her gün için ayrı o derece
utanma gııız![]()
Ay sagol ehehe. Her türlü iletisimdeyiz masallahGözlerim seni aradi gizz ama arada nevrim donuyor bi sağ bi sol hehe![]()