• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

An itibari ile sana banlanmayi yasaklıyorum. :KK12:

Ah be canim insallah yasagina uyarim. Millet eski pusku mesajlarimi da kibler olmus artik ben ne yapayim valla :KK70::KK70:

Bende geldiiiiiim :KK55::KK45:

Acizane bana da yasakla 2 haftadir yoktum (ben kendimi banladim):KK14::KK48:

Hos geldin ya cok ilginc neden kibledin ki kendini???
Nasıl bir mapusluk hayatın var senin :KK20:
Ah hic sorma. Adam olduren bu kadar yatmiyor:KK70:

Ah be canim insallah yasagina uyarim. Millet eski pusku mesajlarimi da kibler olmus artik ben ne yapayim valla :KK70::KK70:
Eski mesajlardan kiblemekte çok saçma akşam yazdigimizi unutuyoruz tekrar etmenin anlamı neymişo_O o anda kible verilsin ceza :KK12:

Hos geldin ya cok ilginc neden kibledin ki kendini???

Ah hic sorma. Adam olduren bu kadar yatmiyor:KK70:

Kahvaltı yapıcam canım.
Amannn ben de hiç iyi değilim. Malum konu ve ben çok sıkıldım. Özelden yazarım müsait olunca inş. :KK14:

Sen neler yaptın?

Oh afiyet olsun. Tamam canim ne zaman iatersen yazarsin.
Ben de ne yapayim kursuma devam ettim biraz gezdim. Cok hastalik geçirdim aniden. Öleceğimi sandim Rabbim korudu. Cok kotuydu. Neyse biraz daha iyiyim sukur.
Ayrica sperme alerjim yokmus.
Kronik mantarmis. Bunu da ogrendim..
doktor dedi ki bir ilaca baslaticam ama kesinlikle bunu kullanirken hamile kalmayacaksin dedi.
Onumuzdeki ay o ilaca baslayacagim. Tek duam Rabbimden insallah ilac faydali olur da su eziyetten kurtulurum..

Oh afiyet olsun. Tamam canim ne zaman iatersen yazarsin.
Ben de ne yapayim kursuma devam ettim biraz gezdim. Cok hastalik geçirdim aniden. Öleceğimi sandim Rabbim korudu. Cok kotuydu. Neyse biraz daha iyiyim sukur.
Ayrica sperme alerjim yokmus.
Kronik mantarmis. Bunu da ogrendim..
doktor dedi ki bir ilaca baslaticam ama kesinlikle bunu kullanirken hamile kalmayacaksin dedi.
Onumuzdeki ay o ilaca baslayacagim. Tek duam Rabbimden insallah ilac faydali olur da su eziyetten kurtulurum..

Sağol canım.
Aaa Allah korusun geçmiş olsun. Senin imtihanın da hep hastalıkla çok zor canım benim ya.
Sperm alerjin yokmuymus. Bu güzel haber. Hadi inş.
Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin. :))

Sağol canım.
Aaa Allah korusun geçmiş olsun. Senin imtihanın da hep hastalıkla çok zor canım benim ya.
Sperm alerjin yokmuymus. Bu güzel haber. Hadi inş.
Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin. :))

Şükür. Rabbim beterinden korusun.
Allah razi olsun. Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin insallah ;-)

Back
X