- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #7.221
Acizane bana da yasakla 2 haftadir yoktum (ben kendimi banladim)An itibari ile sana banlanmayi yasaklıyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acizane bana da yasakla 2 haftadir yoktum (ben kendimi banladim)An itibari ile sana banlanmayi yasaklıyorum.![]()
Nasıl bir mapusluk hayatın var seninİşte geldim burdayım sohbete devam vu hu hu hu![]()
Öyle deme dombik banlana banlana alisiyo insan ban gelmeyincede benim gibi kendini banliyoNasıl bir mapusluk hayatın var senin![]()
Evet yaa sende banliydinÖyle deme dombik banlana banlana alisiyo insan ban gelmeyincede benim gibi kendini banliyo![]()
Ben cezadan dolayı almadim bani kendimi bi süreliğine kibledim. Amaan bi daha tövbe yapmam böyle bişeyEvet yaa sende banliydinilk kez banlandim ben iki gün sürdü gecenlerde
![]()
An itibari ile sana banlanmayi yasaklıyorum.![]()
Bende geldiiiiiim![]()
Acizane bana da yasakla 2 haftadir yoktum (ben kendimi banladim)![]()
Ah hic sorma. Adam olduren bu kadar yatmiyorNasıl bir mapusluk hayatın var senin![]()
Acizane bana da yasakla 2 haftadir yoktum (ben kendimi banladim)![]()
Öyle deme dombik banlana banlana alisiyo insan ban gelmeyincede benim gibi kendini banliyo![]()
Eski msjları kiblemek nedir ya? Bu neyin kini?
Ah be canim insallah yasagina uyarim. Millet eski pusku mesajlarimi da kibler olmus artik ben ne yapayim valla
Eski mesajlardan kiblemekte çok saçma akşam yazdigimizi unutuyoruz tekrar etmenin anlamı neymişo anda kible verilsin ceza
Hos geldin ya cok ilginc neden kibledin ki kendini???
Ah hic sorma. Adam olduren bu kadar yatmiyor![]()
Keşke bilsem be canimmm. amaaan bosver.
Sen ne yapiyorsun nasilsin bakalimm?
Kahvaltı yapıcam canım.
Amannn ben de hiç iyi değilim. Malum konu ve ben çok sıkıldım. Özelden yazarım müsait olunca inş.
Sen neler yaptın?
Eski mesajlardan kiblemekte çok saçma akşam yazdigimizi unutuyoruz tekrar etmenin anlamı neymişo anda kible verilsin ceza
![]()
Oh afiyet olsun. Tamam canim ne zaman iatersen yazarsin.
Ben de ne yapayim kursuma devam ettim biraz gezdim. Cok hastalik geçirdim aniden. Öleceğimi sandim Rabbim korudu. Cok kotuydu. Neyse biraz daha iyiyim sukur.
Ayrica sperme alerjim yokmus.
Kronik mantarmis. Bunu da ogrendim..
doktor dedi ki bir ilaca baslaticam ama kesinlikle bunu kullanirken hamile kalmayacaksin dedi.
Onumuzdeki ay o ilaca baslayacagim. Tek duam Rabbimden insallah ilac faydali olur da su eziyetten kurtulurum..
Senin profile yazdim tatlımAynen hic sorma. Ama haketmistim ayip bi espri yapmistim yani orasi da ayri
Sen kendini niye kibledin hele bi soyle..
Sağol canım.
Aaa Allah korusun geçmiş olsun. Senin imtihanın da hep hastalıkla çok zor canım benim ya.
Sperm alerjin yokmuymus. Bu güzel haber. Hadi inş.
Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin. :))
MerhabaHaydi dostlar muhabbete gelin muhabbete![]()
Merhaba![]()