Bilgece ile Sohbete ;)))

Yok canım bitti artık temizlikle vakit kaybetmeyecegim. :KK70:
Halam ist a çağırıyor. Bakalım.

Ohh gel valla gorusuruz de ne guzel olur yaaaaa

hahaa :KK70: aynen o mesele..
kim ne derse desin sen yokken buranın dadı duzu yokk :-)

Ayyu canim benimmmmm :KK60::KK60::KK60:
Annen şehirdışında mı canım
Oh ne güzel keyfini çıkar :p

Yok canim onlar anadolu yakasinda. Oh keyf cikartoyorim valla:KK53:

Saban, hababam sinifi tatilde filminde diyor ya aramizda casus olabilir. Aklima o geldi :KK70::KK70:

Aynen canim ama bazilarinin da sanirim sahsi nefreti var. Banlaninca iclerinin yagi eriyor olsa gerek:KK70::KK70::KK70:

nefret ediyorlar ama bak faydan var yağ eritiyorsun :KK70: :KK70:

Hos buldum canim :KK19:
Ne yapayim gezdim kurs falan vardı oyle yani takildim. Simdi de annemdeyim. Sen neler yapiyorusn ne var ne yok??

son iki gundur misafirlerim vardi once eltim gorumcem dunde kaynana kayinbaba ve esimin kardesi esi cocuklari vardi.
misafiri severim normalde ama hamile iken pek hosnut olamiyorum dun belimin agrisindan oturamadim kv. kb olunca ayagimi uzatip yatamadim tabi:KK51:
bugunde esim usutmus nazlanip duruyor bana hastayim diye ben kime nazlancam bilmiyorum o_O annemler burda olsa bende onlara nazlanirdim :KK48:
erkekler kadinlara gore guclu derler ama bi hastalaninca guclerinden eser kalmiyor:KK48: kadin hastada olsa isicini gucunu yapar cocuguna bakar. yada benimki kendini acindiriyor bana hastayim diye :63::KK12:

son iki gundur misafirlerim vardi once eltim gorumcem dunde kaynana kayinbaba ve esimin kardesi esi cocuklari vardi.
misafiri severim normalde ama hamile iken pek hosnut olamiyorum dun belimin agrisindan oturamadim kv. kb olunca ayagimi uzatip yatamadim tabi:KK51:
bugunde esim usutmus nazlanip duruyor bana hastayim diye ben kime nazlancam bilmiyorum o_O annemler burda olsa bende onlara nazlanirdim :KK48:
erkekler kadinlara gore guclu derler ama bi hastalaninca guclerinden eser kalmiyor:KK48: kadin hastada olsa isicini gucunu yapar cocuguna bakar. yada benimki kendini acindiriyor bana hastayim diye :63::KK12:

Ay canim ya cok gecmis olsun . Hamileyken cidden cekilmez.
Bu arada erkekler cok nazlidir cok. Benimki de oyle. Hele bi azcik hastalansin hemen cabucak kiriliyor. Nazlaniyor oooo :KK48:

Ay canim ya cok gecmis olsun . Hamileyken cidden cekilmez.
Bu arada erkekler cok nazlidir cok. Benimki de oyle. Hele bi azcik hastalansin hemen cabucak kiriliyor. Nazlaniyor oooo :KK48:
sagol canim gecer cabucak insaALLAH hic naz cekecek halde degilim:KK12:
bana gecmeden bitse bari hastaligi :KK17: hapda kullanamam bu halde :KK17:

Back
X