• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Yanıyorum caiz mi buuuu yanına mı dolanayımmm sustum yuttum sansür mü buuuu Dilimi mi ısırayım :KK70:
Bana getir ben içerimbir dudak ver sen güzelim
Bip Bip Bip Bip... Şerbet akar öpsen beni ohhh ohhh :KK70: :KK70:
Kim söylüyor yoksa şarkı sözlerini yazarım Google'a ismini söyle ttnet müzikten açayım :KK53:

Merhaba kızlar, bende bebek düşünenlerdenim.

İnşallah canım simdi kızlara orada yapılan tedaviye benzer bir tedavi oneriyorum o topicde Allah kımseye gostermesin birdaha Yeni evlenenleri boyle dertle sınamasın inşallah :)
Sen naptın Kahve diyeti sonlandımı :KK70:
hahahah diyet ve ben :KK70: Ya kahve bana çarpıntı yapmaya başladı. O yüzden kahveyi bıraktım çok nadir içiyorum. Kilolar duruyor. Allahtan daha fazla almıyorum:KK70:

şu an Emre Aydın'dan Bebeğim şarkısını dinliyorum. Benden sana gelsinn:KK60::KK60:

hahahah diyet ve ben :KK70: Ya kahve bana çarpıntı yapmaya başladı. O yüzden kahveyi bıraktım çok nadir içiyorum. Kilolar duruyor. Allahtan daha fazla almıyorum:KK70:

şu an Emre Aydın'dan Bebeğim şarkısını dinliyorum. Benden sana gelsinn:KK60::KK60:
Çok romantiksin :KK23:teşekkürlerimi sunuyorum :oops: nasılsın bakalim ne var ne yok:KK73:

Ahh Ahh 75 kiloyum aldım 2*3 kilo :D
Yaz geldi gezerim veririm birde bol yesillik oluyor hersey taze yazın gider bu kilolarr :D
Yani umarım :KK53:

Back
X