- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #7.841

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmiş olsun İnşallah Rabbim sanada hayırlı nurlu evlatlar versin canım.1yılı 1 aycık geçti canım pazartesi günü düşük yaptım maalesef çalışmalara devam![]()
Kim söylüyor yoksa şarkı sözlerini yazarım Google'a ismini söyle ttnet müzikten açayımYanıyorum caiz mi buuuu yanına mı dolanayımmm sustum yuttum sansür mü buuuu Dilimi mi ısırayım
Bana getir ben içerimbir dudak ver sen güzelim
Bip Bip Bip Bip... Şerbet akar öpsen beni ohhh ohhh![]()
![]()
SİMGE BİP BİP :)Kim söylüyor yoksa şarkı sözlerini yazarım Google'a ismini söyle ttnet müzikten açayım![]()
tabiki canım üzüldüm tabiki ama Allah çok büyük çok şükür kuzumCok gecmiş olsun İnşallah Rabbim sanada hayırlı nurlu evlatlar versin canım.
Bunlar zor imtihanlar ama Allah buyuk![]()
Yana kayin yer açın bende geldim
Selam canım inşallahhh Allahım kimsenin kucagınu bos koymasın..Merhaba kızlar, bende bebek düşünenlerdenim.
merhaba canım hoşgeldinnn bu topiğin adı nezaman gelcek bu sıpa olcak galibaMerhaba kızlar, bende bebek düşünenlerdenim.
Merhabalaaaaar efenimmmmmBen her gelene atlıyorummerhaba
![]()
hahahah diyet ve benİnşallah canım simdi kızlara orada yapılan tedaviye benzer bir tedavi oneriyorum o topicde Allah kımseye gostermesin birdaha Yeni evlenenleri boyle dertle sınamasın inşallah :)
Sen naptın Kahve diyeti sonlandımı![]()
Bilinçli hanımsın vesselamtabiki canım üzüldüm tabiki ama Allah çok büyük çok şükür kuzum
Gel gel hosgeldin sana onlerden yer verelim hızlı girisinle tozu dumana kattınYana kayin yer açın bende geldim![]()
Açıyorum hemenSİMGE BİP BİP :)
sağol kuzumm bizde birer emanetizBilinçli hanımsın vesselam![]()
Çok romantiksinhahahah diyet ve benYa kahve bana çarpıntı yapmaya başladı. O yüzden kahveyi bıraktım çok nadir içiyorum. Kilolar duruyor. Allahtan daha fazla almıyorum
şu an Emre Aydın'dan Bebeğim şarkısını dinliyorum. Benden sana gelsinn![]()
Ahh Ahh 75 kiloyum aldım 2*3 kilohahahah diyet ve benYa kahve bana çarpıntı yapmaya başladı. O yüzden kahveyi bıraktım çok nadir içiyorum. Kilolar duruyor. Allahtan daha fazla almıyorum
şu an Emre Aydın'dan Bebeğim şarkısını dinliyorum. Benden sana gelsinn![]()
Merhaba hoş geldin. Rabbim hayırlısısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder. Ne kadardır istiyorsunuz? Ve doktora gittin mli?Merhaba kızlar, bende bebek düşünenlerdenim.