• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Çok romantiksin :KK23:teşekkürlerimi sunuyorum :oops: nasılsın bakalim ne var ne yok:KK73:

Valla ne olsun cicim evdeyim oturuyorum. Senden ne var ne yok?? Nasıl gidiyor? Şafak kaç??
Ahh Ahh 75 kiloyum aldım 2*3 kilo :KK70:
Yaz geldi gezerim veririm birde bol yesillik oluyor hersey taze yazın gider bu kilolarr :KK70:
Yani umarım :KK53:

Hep umuyoruz zaten ahh ahh gerçek olsa keşke umduklarımız. mesela 1 ay içerisinde hayırlı sağlıklı bir şekilde 20 kilo vermeyi umuyorum :KK70:

Valla ne olsun cicim evdeyim oturuyorum. Senden ne var ne yok?? Nasıl gidiyor? Şafak kaç??

Hep umuyoruz zaten ahh ahh gerçek olsa keşke umduklarımız. mesela 1 ay içerisinde hayırlı sağlıklı bir şekilde 20 kilo vermeyi umuyorum :KK70:
Dert tasa canım ne olsun :P 263 :cry::cry:

Benim umuşlarım daha mutevazi :D
1 ayda 10 kilo şutttt :KK53::KK55:

1 ayda 20 kilo :KK57: verirsin inşallah bana da sırrını yazarsın :KK70:

Dert tasa canım ne olsun :p 263 :cry::cry:

Çok kalmamış hayırlısıyla gelir inşallah. Her şeyi güzelce halledersiniz. Dert tasa deme. Güzel düşün güzrl olsun..
Benim umuşlarım daha mutevazi :KK70:
1 ayda 10 kilo şutttt :KK53::KK55:
Ben 20 diyorum 10 kiloya da razıyım. Hedefi büyük tutmak lazım:KK70::KK70:

1 ayda 20 kilo :KK57: verirsin inşallah bana da sırrını yazarsın :KK70:
İnşallah veririm her bi sıırnı söylerim :KK70:

Merhaba hoş geldin. Rabbim hayırlısısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder. Ne kadardır istiyorsunuz? Ve doktora gittin mli?
Hoş bulduk, amin inşallah.. 3 senedir düşünüyoruz. klomen tedavisi gördüm fayda etmedi, ara verdim biraz. sonra yine gidicem doktora..

Çok kalmamış hayırlısıyla gelir inşallah. Her şeyi güzelce halledersiniz. Dert tasa deme. Güzel düşün güzrl olsun..

Hadi bakalım :KK70: kaç kilosun? :KK53:

Çok kalmamış mı :KK57: 9 ay var bilgecem yanasil gecer bu 9 ay ömrümü yedi şimdiden :D

Back
X