- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #7.861
Hoşgeldin herkes kendini tanıtıyormuş sende kendinden bahseder misin ben yeni geldim bu topiğeMerhabalaaaaar efenimmmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin herkes kendini tanıtıyormuş sende kendinden bahseder misin ben yeni geldim bu topiğeMerhabalaaaaar efenimmmmm![]()
Oyle napıcaksın Tedbir bizden takdir Yaradandan :)sağol kuzumm bizde birer emanetiz
Çok romantiksinteşekkürlerimi sunuyorum
nasılsın bakalim ne var ne yok
![]()
Ahh Ahh 75 kiloyum aldım 2*3 kilo
Yaz geldi gezerim veririm birde bol yesillik oluyor hersey taze yazın gider bu kilolarr
Yani umarım![]()
VuhhuuuuuuuuuuuuGel gel hosgeldin sana onlerden yer verelim hızlı girisinle tozu dumana kattın![]()
özel bir şirkette satış sonrası bölümündyim canım şikayetler çığlık atan insanlarOyle napıcaksın Tedbir bizden takdir Yaradandan :)
Meslek varmı :)
Dert tasa canım ne olsunValla ne olsun cicim evdeyim oturuyorum. Senden ne var ne yok?? Nasıl gidiyor? Şafak kaç??
Hep umuyoruz zaten ahh ahh gerçek olsa keşke umduklarımız. mesela 1 ay içerisinde hayırlı sağlıklı bir şekilde 20 kilo vermeyi umuyorum![]()
Benim umuşlarım daha mutevaziValla ne olsun cicim evdeyim oturuyorum. Senden ne var ne yok?? Nasıl gidiyor? Şafak kaç??
Hep umuyoruz zaten ahh ahh gerçek olsa keşke umduklarımız. mesela 1 ay içerisinde hayırlı sağlıklı bir şekilde 20 kilo vermeyi umuyorum![]()
1 ayda 20 kiloValla ne olsun cicim evdeyim oturuyorum. Senden ne var ne yok?? Nasıl gidiyor? Şafak kaç??
özel bir şirkette satış sonrası bölümündyim canım şikayetler çığlık atan insanlar![]()
Gelir gelmez şarkıyıda kaptın hadi yine iyisinVuhhuuuuuuuuuuuugeçiyorum hemen yerime
![]()
ısıtma soğutma sistemleri benim satışla ilgim yok satış sonrası diye geçiyo ama şikayet resmenAyy Feedback dinlemekten nefret ederim bende tabi olumluysa severim
Urun ne sattıgınız
Dert tasa canım ne olsun263
![]()
Ben 20 diyorum 10 kiloya da razıyım. Hedefi büyük tutmak lazımBenim umuşlarım daha mutevazi
1 ayda 10 kilo şutttt![]()
İnşallah veririm her bi sıırnı söylerim1 ayda 20 kiloverirsin inşallah bana da sırrını yazarsın
![]()
Vahh sırtta yük tasınırda insanların cenelerini koca dag tasıyamaz Allah sabır versinısıtma soğutma sistemleri benim satışla ilgim yok satış sonrası diye geçiyo ama şikayet resmen![]()
çok mütevazisin kız allah bozmasınBenim umuşlarım daha mutevazi
1 ayda 10 kilo şutttt![]()
amin aminn ama 4 yıldır burdayım alıştım kadın çığlık atıyo ben size yazıomVahh sırtta yük tasınırda insanların cenelerini koca dag tasıyamaz Allah sabır versin![]()
Tabi kiiizGelir gelmez şarkıyıda kaptın hadi yine iyisin![]()
Ya istesem veririm deeermişimmçok mütevazisin kız allah bozmasın![]()
Hoş bulduk, amin inşallah.. 3 senedir düşünüyoruz. klomen tedavisi gördüm fayda etmedi, ara verdim biraz. sonra yine gidicem doktora..Merhaba hoş geldin. Rabbim hayırlısısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder. Ne kadardır istiyorsunuz? Ve doktora gittin mli?
Hadi bakalımÇok kalmamış hayırlısıyla gelir inşallah. Her şeyi güzelce halledersiniz. Dert tasa deme. Güzel düşün güzrl olsun..
Ben 20 diyorum 10 kiloya da razıyım. Hedefi büyük tutmak lazım
İnşallah veririm her bi sıırnı söylerim![]()
Çok kalmamış mıÇok kalmamış hayırlısıyla gelir inşallah. Her şeyi güzelce halledersiniz. Dert tasa deme. Güzel düşün güzrl olsun..
Ben 20 diyorum 10 kiloya da razıyım. Hedefi büyük tutmak lazım
İnşallah veririm her bi sıırnı söylerim![]()