Bilgece ile Sohbete ;)))

Hayir canim sadece pazar gunu sabah 9dan aksam 6ya kadar.

ayni iste sen ne yapiyosun :KK53:

oooo hemi de nemuhannetler yaptik cok guzel
Buyur sen de katil. Sneinle de guzel muhabbetler yapakim. Kimsin kac yasindadin kisaca tanitir misin??
Meyve yiyorum annemle tv izliyoruz sen? :KK53:

ay aynen kız o kadar saçma duruyo ki üst kalın alt ince arka bacak sorunlu. basen yok bende ama popom da nerdeyse hiç yok kötü duruyo ama çok şükür tabii :KK19:

Tavuk bacağı diyorum ben :KK70:

Sinirden gülüyorum. Yalnız yürüsem bile inceliyor, sıkılaşıyor ama bırakınca kötü oluyor. Her daim spor spor spor diyorum. Eşim diyor 2 ay çalıştırıyım seni bir daha kilo olmaz diyor da ben sevmiyorum ağırlık çalışmayı. :63:Yürüyüş bana daha çok uyuyor.

Tavuk bacağı diyorum ben :KK70:

Sinirden gülüyorum. Yalnız yürüsem bile inceliyor, sıkılaşıyor ama bırakınca kötü oluyor. Her daim spor spor spor diyorum. Eşim diyor 2 ay çalıştırıyım seni bir daha kilo olmaz diyor da ben sevmiyorum ağırlık çalışmayı. :63:Yürüyüş bana daha çok uyuyor.
bişey diyim mi bende tavuk butu diyordum :D baya baya aynı o zaman :D o kadar saçma duruyor ki :63: tembellik başa bela spor yapsak aşırı aşırı bi fazla yok zaten sıkılaşmaya ihtiyaç var benim etim çok cıvık bide bıngıl bıngıl sallanıyom :D

bişey diyim mi bende tavuk butu diyordum :KK70: baya baya aynı o zaman :KK70: o kadar saçma duruyor ki :63: tembellik başa bela spor yapsak aşırı aşırı bi fazla yok zaten sıkılaşmaya ihtiyaç var benim etim çok cıvık bide bıngıl bıngıl sallanıyom :KK70:

Aynen ya :KK70:
Ama bak boydan kazanıyorsun. Ne güzel. Bi 5 kilo verelim. Sıkılaşalım kafi inş.

Şimdi arkadaşlar bana şimdilik müsade, bi yarım saat, bilemedin 45,bilemedin 2 saat, şaka şaka yarım saat sonra gelirim inş. Burda olursanız muhabbete devam ederiz.

Şimdi arkadaşlar bana şimdilik müsade, bi yarım saat, bilemedin 45,bilemedin 2 saat, şaka şaka yarım saat sonra gelirim inş. Burda olursanız muhabbete devam ederiz.
deneyelim bakalım ramazanda veririz inşallah :KK17:
bende kaçıyorum kızlar uyku vaktim geldi sabah erken kalkıcam iyi geceleeeeeeeeer :KK60::KK15:

Tamam canim ozletme kendini. Iyi geceleer :-**

Back
X