Bilgece ile Sohbete ;)))

Hayir canim sadece pazar gunu sabah 9dan aksam 6ya kadar.

ayni iste sen ne yapiyosun :KK53:

oooo hemi de nemuhannetler yaptik cok guzel
Buyur sen de katil. Sneinle de guzel muhabbetler yapakim. Kimsin kac yasindadin kisaca tanitir misin??
Meyve yiyorum annemle tv izliyoruz sen? :KK53:

ay aynen kız o kadar saçma duruyo ki üst kalın alt ince arka bacak sorunlu. basen yok bende ama popom da nerdeyse hiç yok kötü duruyo ama çok şükür tabii :KK19:

Tavuk bacağı diyorum ben :KK70:

Sinirden gülüyorum. Yalnız yürüsem bile inceliyor, sıkılaşıyor ama bırakınca kötü oluyor. Her daim spor spor spor diyorum. Eşim diyor 2 ay çalıştırıyım seni bir daha kilo olmaz diyor da ben sevmiyorum ağırlık çalışmayı. :63:Yürüyüş bana daha çok uyuyor.

oooo hemi de nemuhannetler yaptik cok guzel
Buyur sen de katil. Sneinle de guzel muhabbetler yapakim. Kimsin kac yasindadin kisaca tanitir misin??

Bilirim forum muhabbetlerini bir zamanlar bende admindim :KK45: Benim adım Cigdem 25 yasindayim 3.5 yasinda bir kiz cocugu anasiyim. Calismiyorum

Tavuk bacağı diyorum ben :KK70:

Sinirden gülüyorum. Yalnız yürüsem bile inceliyor, sıkılaşıyor ama bırakınca kötü oluyor. Her daim spor spor spor diyorum. Eşim diyor 2 ay çalıştırıyım seni bir daha kilo olmaz diyor da ben sevmiyorum ağırlık çalışmayı. :63:Yürüyüş bana daha çok uyuyor.
bişey diyim mi bende tavuk butu diyordum :D baya baya aynı o zaman :D o kadar saçma duruyor ki :63: tembellik başa bela spor yapsak aşırı aşırı bi fazla yok zaten sıkılaşmaya ihtiyaç var benim etim çok cıvık bide bıngıl bıngıl sallanıyom :D

bişey diyim mi bende tavuk butu diyordum :KK70: baya baya aynı o zaman :KK70: o kadar saçma duruyor ki :63: tembellik başa bela spor yapsak aşırı aşırı bi fazla yok zaten sıkılaşmaya ihtiyaç var benim etim çok cıvık bide bıngıl bıngıl sallanıyom :KK70:

Aynen ya :KK70:
Ama bak boydan kazanıyorsun. Ne güzel. Bi 5 kilo verelim. Sıkılaşalım kafi inş.

Şimdi arkadaşlar bana şimdilik müsade, bi yarım saat, bilemedin 45,bilemedin 2 saat, şaka şaka yarım saat sonra gelirim inş. Burda olursanız muhabbete devam ederiz.

Şimdi arkadaşlar bana şimdilik müsade, bi yarım saat, bilemedin 45,bilemedin 2 saat, şaka şaka yarım saat sonra gelirim inş. Burda olursanız muhabbete devam ederiz.
deneyelim bakalım ramazanda veririz inşallah :KK17:
bende kaçıyorum kızlar uyku vaktim geldi sabah erken kalkıcam iyi geceleeeeeeeeer :KK60::KK15:

Tamam canim ozletme kendini. Iyi geceleer :-**

Back
X