• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Zayıflama takımlarına katılmana canım, belki sanada faydası olur?

Nefsine hakim olmak gerçekten zor birşey ama inan gerçekten istersen başarırsın :KK51: ilerde de bu günlerine gülersin

60 iyidir, tam kıvamında :KK68:
Canim katıldım bi ara ama ise başlayınca inan hic vaktim olmuyor spor yapmaya dikkat etmeye çalışıyorum ama erken cikislarimda yürüyüşe giderim diyordum niyetlendim ya olmadi full çalışıyorum bu hafta:KK42:

Canim katıldım bi ara ama ise başlayınca inan hic vaktim olmuyor spor yapmaya dikkat etmeye çalışıyorum ama erken cikislarimda yürüyüşe giderim diyordum niyetlendim ya olmadi full çalışıyorum bu hafta:KK42:
Yediklerine dikkat ediyorsun zaten anladığım kadarıyla, sporu da akşam eve gelince biraz hoplayıp zıplasan? Gerçi halin de kalmıyordur kesin :(
Ne kadar fazlan var?

Gidince yapicam diyorum ama yataga kendimi zor atıyorum :KK43: 7 kilo versem yeter canim en fazla 8
Inanırım canım zor oluyor çalışırken. Ben tam destek arkandayım başaracaksın :KK19: içinde ki o yorgunluğu yenip bir spora bir başlayabilsen zaten kendini daha iyi hissedeceksin :21:

Benim bir biliniyor ama aslında iki. Diğeri esim..
Soru neydi?

O halde benim de 2 çocuğum var :KK45:Kardesler arasi iletisim yas farki gibi sorular ..
aslinda ikinci cocugu dusunmuyorum ama maalesef spiral ve hap kullandim ana ikisinde de birakmak zorunda kaldim 2 ay hamile kalmadm ama bu ay supheleniyorm

Back
X