• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Makarna olabilir kisir olabilir kofte olabilir patates salatasi olabilir kabak olabilir tavuklu pilav salata olabilir olabilir yaniiiii:KK53:
Bunları bide herife kabullendirmek lazım kofte ve tavuk dışındaki yemekleri yemez etli yemek olacak ille bende sebze yemeklerini daha çok seviyorum. Bugünde doyduk elhamdülillah.

O halde benim de 2 çocuğum var :KK45:Kardesler arasi iletisim yas farki gibi sorular ..
aslinda ikinci cocugu dusunmuyorum ama maalesef spiral ve hap kullandim ana ikisinde de birakmak zorunda kaldim 2 ay hamile kalmadm ama bu ay supheleniyorm

Valla ikinci çocuk benim kıyametim olur. Asla düşünmüyorum. Allah isteyenlere versin en hayırlısından inş.

Eşin mi istiyor, sen neden istemiyorsun?

Valla ikinci çocuk benim kıyametim olur. Asla düşünmüyorum. Allah isteyenlere versin en hayırlısından inş.

Eşin mi istiyor, sen neden istemiyorsun?

Amin.
Eşim istediğini dile getiriyor ama illa olsun demiyor kısmet diyor.. ama kendi korunmaya yanasmiyor. Ben istemiyorum çünkü kızım küçük ben küçüğüm :))

Selam hanimlar hayirli aksamlar bol muhabbetler yorgunum piknikten geldik :KK51:
@Bilgece gecen ay 17 regl gunum bugun gelen giden yok sevinmeye baslayimmi :KK19::KK53:

Ne olsun panik atak meyracim. Valla bayanlar ben eve boyle büyük temizliklerde yardimci bir abla tutuyorum. Iki gunde her seyi hallediyoruz şükür. .

Ay canim esim gelmemisti 2ye yakin geldi ondan sonra ciktim iste :-)

Himm anladim. O zaman ben kullanmayacagim ne yapalım baru sogan suyuna baslayayim tekrar..

Gunyadinnnn

Geçmiş olsun canım, doktora gittin mi?
Gitmen gerekiyorsa ihmal etme git doktora iç ilacını.

Back
X