- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #8.161
Hu huu kimler burda? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun gec gelsin hayırlısıyla gelsinİlk olucak gelirse 3 senedir yolu gözleniyo ama bi' türlü gelmiyo..
Olsun gec gelsin hayırlısıyla gelsin
aminn canım inşallah ben dün geceden beri sendromluyum yarın nasıl biticek yaaaaa diyeGünaydin kizlar
Sendromsuz bir pazartesi gecirmenizi dilerim![]()
Sorma benimde aklimda gözümü acar acmaz ayni düsünce vardiaminn canım inşallah ben dün geceden beri sendromluyum yarın nasıl biticek yaaaaa diye![]()
iyi canım çok şükür sen nasılsın çalışıyomusun ?Sorma benimde aklimda gözümü acar acmaz ayni düsünce vardi
Atlatiriz insallah...
Seninle tanismiyoruz henüz, nasilsindan baslayalim?![]()
Sükür bende iyiyim, tesekkür ederim. Evet ya maalesef, emekliye ayrilmama da daha cok variyi canım çok şükür sen nasılsın çalışıyomusun ?
istanbuldayım canım bende çalışıyorum ısıtma soğutma sistemleri şirkette şikayet bölümündeyimSükür bende iyiyim, tesekkür ederim. Evet ya maalesef, emekliye ayrilmama da daha cok var
Sen calisiyormusun? Hangi sehirdesin?
Bende bir telefon sirketinde calisiyorum, faturalarini ödemeyen müsterilerin fisini cekiyorumistanbuldayım canım bende çalışıyorum ısıtma soğutma sistemleri şirkette şikayet bölümündeyim
ayyyyyy çok kötüsünnnnBende bir telefon sirketinde calisiyorum, faturalarini ödemeyen müsterilerin fisini cekiyorum![]()
Birazcikayyyyyy çok kötüsünnnn![]()
günaydınnnnGünaydınn...
Bende bir telefon sirketinde calisiyorum, faturalarini ödemeyen müsterilerin fisini cekiyorum![]()
Kendimi biran icin hikmet tasdemir gibi hissettimZalimligin de bu kadarı, gaddar!
İnsan sevdiceğine senin yüzünden bir atamıyor hı vay be...
Çek pis ellerini aşıkların üzerinden.
Diyet miyet bana ters abi ben her şeyi yerim. Hareketli olmak kaydıyla...
Kız Bilgece nekadan fasulye pisiriyon?![]()
Kendimi biran icin hikmet tasdemir gibi hissettim![]()