- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #8.281
Öyle kültür olmaz olsun canım yaYok canım olur mu estağfurullah
Valla ben çocukken bile öyle bir şeye şahit olduğumu hatırlamıyorum
KK sayesinde kültürleniyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle kültür olmaz olsun canım yaYok canım olur mu estağfurullah
Ahahahaa az sonra dalga geçtiğimiz için ban yemeyiz inş.Öyle kültür olmaz olsun canım ya![]()
Ahahahaa az sonra dalga geçtiğimiz için ban yemeyiz inş.![]()
Ya var öyle bir şey çocukken yaparlardı o zaman komik gelirdi ama o adamın şimdi yapması iğrenç gerçektenmaydanoz gibi oldum
![]()
Yok canım olur mu estağfurullah
Ay bir de yiyormuşuz ne gülerim var ya güme gitmiş oluruzAhahahaa az sonra dalga geçtiğimiz için ban yemeyiz inş.![]()
Aynen ya insan utanır biraz..Rahat olun geyik topigi
Ama var ya midem bulandı o konudan.
Edep yahu
Zararın neresinden dönülse kardır bence hayatımızın geri kalanını kurtardık bunu öğrenerekestagfirullah sohbete katilman guzel.
7 senedir evliyim esim boyle bis yaptirsa cok pis sinirlenirim igrencc bisi gercekten
desene ben kultursuzun onde gideniyim ilk defa duyuyorum boyle bisi ne kadan cahilim![]()
Bodoslama dalarım böyleestagfirullah sohbete katilman guzel.
7 senedir evliyim esim boyle bis yaptirsa cok pis sinirlenirim igrencc bisi gercekten
desene ben kultursuzun onde gideniyim ilk defa duyuyorum boyle bisi ne kadan cahilim![]()
Bekliyoruz efenimmEv sahibi geliyor![]()
Ahahahaa az sonra dalga geçtiğimiz için ban yemeyiz inş.![]()
Bir de kibliyorlarmış ya daa kimseye yapmadımdur ya ban deme ilk banimi gecen ay yemistim polemikten uyenin biri konu sahibine agir kezbanlik teshisi koymustu bende niye bu sekilde konusuyorsunuz kezbanlik uzmanimisin diye bisi yazmistim kk dan ciktim bi kac saat sonra girmeye calistim hata verip durdu anladimki ilk banimi yemisim polemikten![]()
Ben hiç yemedim maşallah banadur ya ban deme ilk banimi gecen ay yemistim polemikten uyenin biri konu sahibine agir kezbanlik teshisi koymustu bende niye bu sekilde konusuyorsunuz kezbanlik uzmanimisin diye bisi yazmistim kk dan ciktim bi kac saat sonra girmeye calistim hata verip durdu anladimki ilk banimi yemisim polemikten![]()
Aynen ya insan utanır biraz..
Zararın neresinden dönülse kardır bence hayatımızın geri kalanını kurtardık bunu öğrenerek![]()
Ev sahibi geliyor![]()
Ben hiç yemedim maşallah bana
Çok polemiğe girmemeye dikkat ediyorum, ban sistemi nasıl işliyor bilgim yok. Kiblenince otomatikmen ban mı yiyoruz bu kadar kolay mı![]()
Kib'in açılımı ne acep cahil miyim neyimBen hiç yemedim maşallah bana
Çok polemiğe girmemeye dikkat ediyorum, ban sistemi nasıl işliyor bilgim yok. Kiblenince otomatikmen ban mı yiyoruz bu kadar kolay mı![]()
Ben de tam bilmiyorum ama muhtemelen kullanıcı ihbar bilmemnesidir son kelimeyi bilemedimKib'in açılımı ne acep cahil miyim neyim![]()
Bir de kibliyorlarmış ya daa kimseye yapmadım![]()
bak iki gun sonra yersin bani bende ayni sekilde hic ban yemedim simdiye kadar diye ovunuyordum ummadigim bi anda felek tokadi indirdiBen hiç yemedim maşallah bana
Hahaahha tamam tamam merakım geçti denememize gerek yok ben kafamda canlandırdım onu şeyaptımbu kib de yeni cikti eskiden boyle bis yoktu
bak iki gun sonra yersin bani bende ayni sekilde hic ban yemedim simdiye kadar diye ovunuyordum ummadigim bi anda felek tokadi indirdi
istersen seni bi kibleyim deneyelim hemen ban yiyormusun yemiyormusun![]()
Olabilir canım "bildirisi" olabilir belkiBen de tam bilmiyorum ama muhtemelen kullanıcı ihbar bilmemnesidir son kelimeyi bilemedim![]()