• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Ya var öyle bir şey çocukken yaparlardı o zaman komik gelirdi ama o adamın şimdi yapması iğrenç gerçekten :KK53: maydanoz gibi oldum :oops:

estagfirullah sohbete katilman guzel.
7 senedir evliyim esim boyle bis yaptirsa cok pis sinirlenirim igrencc bisi gercekten:KK45:

Yok canım olur mu estağfurullah :KK70:
Valla ben çocukken bile öyle bir şeye şahit olduğumu hatırlamıyorum
KK sayesinde kültürleniyorum:cool:

desene ben kultursuzun onde gideniyim ilk defa duyuyorum boyle bisi ne kadan cahilim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Rahat olun geyik topigi :KK70:

Ama var ya midem bulandı o konudan.
Edep yahu
Aynen ya insan utanır biraz..
7 senedir evliyim esim boyle bis yaptirsa cok pis sinirlenirim igrencc bisi gercekten:KK45:

desene ben kultursuzun onde gideniyim ilk defa duyuyorum boyle bisi ne kadan cahilim :KK70::KK70::KK70::KK70:
Zararın neresinden dönülse kardır bence hayatımızın geri kalanını kurtardık bunu öğrenerek :D:D

Bodoslama dalarım böyle :confused: aynen ya çok iğrenç gerçekten bir de sürekli yapıyormuş :KK70:

Ahahahaa az sonra dalga geçtiğimiz için ban yemeyiz inş. :KK70:

dur ya ban deme ilk banimi gecen ay yemistim polemikten uyenin biri konu sahibine agir kezbanlik teshisi koymustu bende niye bu sekilde konusuyorsunuz kezbanlik uzmanimisin diye bisi yazmistim kk dan ciktim bi kac saat sonra girmeye calistim hata verip durdu anladimki ilk banimi yemisim polemikten:KK70::KK70::KK70:

dur ya ban deme ilk banimi gecen ay yemistim polemikten uyenin biri konu sahibine agir kezbanlik teshisi koymustu bende niye bu sekilde konusuyorsunuz kezbanlik uzmanimisin diye bisi yazmistim kk dan ciktim bi kac saat sonra girmeye calistim hata verip durdu anladimki ilk banimi yemisim polemikten:KK70::KK70::KK70:
Bir de kibliyorlarmış ya daa kimseye yapmadım :63:

Ben hiç yemedim maşallah bana :D
Çok polemiğe girmemeye dikkat ediyorum, ban sistemi nasıl işliyor bilgim yok. Kiblenince otomatikmen ban mı yiyoruz bu kadar kolay mı :D

Aynen ya insan utanır biraz..

Zararın neresinden dönülse kardır bence hayatımızın geri kalanını kurtardık bunu öğrenerek :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70:

Ev sahibi geliyor :KK53:
images.webp
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kirmizi hali serdik ev sahibi icin buyursun :KK56::KK68:

Bir de kibliyorlarmış ya daa kimseye yapmadım :63:

bu kib de yeni cikti eskiden boyle bis yoktu :cool:
Ben hiç yemedim maşallah bana :KK70:
Çok polemiğe girmemeye dikkat ediyorum, ban sistemi nasıl işliyor bilgim yok. Kiblenince otomatikmen ban mı yiyoruz bu kadar kolay mı :KK70:
bak iki gun sonra yersin bani bende ayni sekilde hic ban yemedim simdiye kadar diye ovunuyordum ummadigim bi anda felek tokadi indirdi :KK70::KK70:

istersen seni bi kibleyim deneyelim hemen ban yiyormusun yemiyormusun :KK53::KK53::KK53::KK70::KK70::KK70:

bu kib de yeni cikti eskiden boyle bis yoktu :cool:

bak iki gun sonra yersin bani bende ayni sekilde hic ban yemedim simdiye kadar diye ovunuyordum ummadigim bi anda felek tokadi indirdi :KK70::KK70:

istersen seni bi kibleyim deneyelim hemen ban yiyormusun yemiyormusun :KK53::KK53::KK53::KK70::KK70::KK70:
Hahaahha tamam tamam merakım geçti denememize gerek yok ben kafamda canlandırdım onu şeyaptım :KK53::KK53::KK53:

Back
X