- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #8.341
Bilgece gelmiş özlettin kendini ya nerelerdeydinHahaha cok dogru dedin. Kaynanam da az once gitti ohh yarin iyi bir dinlenme sonra da temizlik mecburr![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgece gelmiş özlettin kendini ya nerelerdeydinHahaha cok dogru dedin. Kaynanam da az once gitti ohh yarin iyi bir dinlenme sonra da temizlik mecburr![]()
![]()
Bilgece gelmiş özlettin kendini ya nerelerdeydin![]()
Oyy geçmiş olsun gittiler galibaAy sekerim misafirlerim vardi
Baya kalabalikti basim. Ondan gelemedim. Sen nasilsin??
Oyy geçmiş olsun gittiler galibabiraz canım sıkkın ne diyeyim kafam dağılsın istiyorum işte burdayım
![]()
Benim çok sevdiğim halam babamın halası onların elinde büyüdüm ben geçen sene eşini kaybetti eşi de babamın dayısı oluyor onu da çok severdim hayatı hep hastalıkla geçmiş diyalize giriyordu sürekli öldüğü günü anlattı anılarını filan hepimiz ağladık çok kötü oldum ölümünü annem söylemişti inanamamıştım şoktaydım Türkiye'ye geldiler cenaze için o gece bizde kalıp memlekete gittiler halam eve girdiğinde ağlayarak bana sarıldı dedensiz geldik diye o an anlamıştım gerçekten öldüğünü sarsılmıştım nasıl bir aşk anlatamam özlemi öyle kötü oldum ki o kara günü hatırlayıncaEvet gittiler canim
Hayirdir insallah snein neyin var? Anlatabilirsin. benim de bu gece cok canim sıkıldı. Su ses yarismasindaki Mutlu Kaya vurulmus. Cok uzuldum..
Benim çok sevdiğim halam babamın halası onların elinde büyüdüm ben geçen sene eşini kaybetti eşi de babamın dayısı oluyor onu da çok severdim hayatı hep hastalıkla geçmiş diyalize giriyordu sürekli öldüğü günü anlattı anılarını filan hepimiz ağladık çok kötü oldum ölümünü annem söylemişti inanamamıştım şoktaydım Türkiye'ye geldiler cenaze için o gece bizde kalıp memlekete gittiler halam eve girdiğinde ağlayarak bana sarıldı dedensiz geldik diye o an anlamıştım gerçekten öldüğünü sarsılmıştım nasıl bir aşk anlatamam özlemi öyle kötü oldum ki o kara günü hatırlayınca![]()
Âmin bende çok korkuyorum 9 yaşındayken iki amcamı çok kötü bir kazada kaybettim geçen sene babamın çok sevdiğim melek diğer halasını kaybettik iki ay sonra bahsettiğim dedemi Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin çok zor çok acıÖlümden bu aralar cok korkuyorum. Daha doğrusu sevdiklerimin ölümünden. o yuzden panik atak oldum. Ölüm lafi duyunca titreme tutuyor. Allahim mekanini cennet etsin tum olmuslerimizin insallah. Uzulmemek elde degil.. ben de abimi ve babamo kaybettim. En sevdiğim canim.kuzenimi ve dedem ile babaannemi.. cok ölümler yasadim ve etkisi yeni cikiyor. Artik sevdikleriime bir sey olabilme ihtimali bile beni korkutuyor...
Âmin bende çok korkuyorum 9 yaşındayken iki amcamı çok kötü bir kazada kaybettim geçen sene babamın çok sevdiğim melek diğer halasını kaybettik iki ay sonra bahsettiğim dedemi Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin çok zor çok acı![]()
Bende okudum aynı konuyu gerçekten çok üzüldüm bu gece âmin bende çıkıyorum iyi gecelerAmin amin. Offf bu gece cok ölüm ve kötü haber konuştuk. Icime sıkıntı girdi canim. Az once de okudum bi konu. Kadincagiz esini kaybetmis. Kahroldum. Ben cikiyorum canim.
Allahim sevdiklerimize uzuuun uuzuuun hayirli saglikli ömürler verisn insallah..
Sana iyi geceler canim. Ben boyle seylerden cok etkileniyorum..
Canlarim düşününun o kadar yogunum canim cikti. Eltim gider ayak kizi kahve doktu halima. Halim mahvoldu bi de bembeyaz. Kizi beni mahvetti ayyy
Evet ya iyi oldu uzun zamandır böyle uyumamıştım, erken yatmak iyi oluyor.Günaydın, iyi uyudun mu bakalım?
Evet ya iyi oldu uzun zamandır böyle uyumamıştım, erken yatmak iyi oluyor.
Sen neler yaptın?
Afiyet olsun ben de şimdi kahvaltı yapıyorumHâlâ kahvaltı sofrasındayım. Bir türlü kalkamadim. Oh yarasın maşaAllah.![]()
Afiyet olsun ben de şimdi kahvaltı yapıyorum![]()
AminŞifa olsun canım...
Günaydin kizlar,
19. Mayıs Atatürk'ü anma
gençlik ve spor bayramınız
kutlu olsun
asya cansu erhan canim çok geçmiş olsun, nasil oldun?
@Bilgece gözün aydin canim, misafirlerin gitmis :) geriye kalan kahve lekeli bir hali :/
Aaa naptin ya?
Bilgecem çok özledim ama ya
Eve misafir mi geldi, üzerimizden kamyon mu geçti belli değil?![]()