• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

ooo bebisim biz variz hos geldinnn nasil oldun sen iyi misin bakalim?? Gece kotuyduu...

Ben arada yesil cay da iciyorum alistim tadi artik kotu gelmiuor..
İyi olmaya çalışıyorum kuzum ya baya etkilenmiştim bende dedem hastaydı bir kaç gündür onu gördüm cenazesindeydik kötü uyandım anneme anlattım hayra yorduk ömrü uzamıştır diyoruz kendimize Allah korusun ya psikolojim bozuk zaten hem etkileniyorum o_O bahsettiğim canım halam memlekete özgü poğaça tipinde bir şey vardı yapmasını istiyordum sabah erkenden malzemeleri almış beni çağırdı istedin gel yardım et dedi onun yanından geldim az önce uzanıyorum şimdi sen napıyorsun? :confused:

İyi olmaya çalışıyorum kuzum ya baya etkilenmiştim bende dedem hastaydı bir kaç gündür onu gördüm cenazesindeydik kötü uyandım anneme anlattım hayra yorduk ömrü uzamıştır diyoruz kendimize Allah korusun ya psikolojim bozuk zaten hem etkileniyorum o_O bahsettiğim canım halam memlekete özgü poğaça tipinde bir şey vardı yapmasını istiyordum sabah erkenden malzemeleri almış beni çağırdı istedin gel yardım et dedi onun yanından geldim az önce uzanıyorum şimdi sen napıyorsun? :confused:

Allah dedene hayirli sifalar versin canim..
Ohh ne guzel pogaca yapmisisniz mis.
Ben de oturmus cay iciyorum..

Bu arada millet inanir misiniz bilmem resmen tartida 2 kilo eksik gordum. Cok mutluyum. Oyle tempolu 3 gun gevirmissem demekki resmen 3 gunde 2 kilo verdim. Ben boyle 3 gunde iki kilo verirsem. 6 günde 4 kilo 9 gunde 6 kilo 18 gunde 10 kilo veririm. Ayyy Allahim.insallah hayirlisiyla yaaa cok mutlu olurum. Her gun ayni performansi serhileyecehim kesinlikleeeee...

Bu arada millet inanir misiniz bilmem resmen tartida 2 kilo eksik gordum. Cok mutluyum. Oyle tempolu 3 gun gevirmissem demekki resmen 3 gunde 2 kilo verdim. Ben boyle 3 gunde iki kilo verirsem. 6 günde 4 kilo 9 gunde 6 kilo 18 gunde 10 kilo veririm. Ayyy Allahim.insallah hayirlisiyla yaaa cok mutlu olurum. Her gun ayni performansi serhileyecehim kesinlikleeeee...
tebrikleeeer ben 1 ayda 1 kilo veremiyorum:KK70: 3 günde 2 kilo çok iyiymiş

Zaten canim cok gezen daha cok bilir :-) :-)
Ayy sagol cicim benim.bu kaslarim herkesi bayiltiyor. :-) :-)
Bende Bilgece'min biyiklarina hastayim :KK48:

Acil sifalar dilerim

Yalniz o giden 2 kilo sudur be canim o_O

Ne kadar zamanda buyuyormus ki?? Hem snein yuzunde ne var?? Tertemiz cildin var masallah gerek yok aloveraya falan bence ama sen bilirisn tabi ;-)))
Yok yok öyle deme. Bence sende faydalarını oku. Bissürüü faydası var sadece cilt için değil. Ayrıcamda ortamdaki radyasyonuda çekiyomuş. Belki sende alırısın. Beraber büyütürüz :KK48:

Bende Bilgece'min biyiklarina hastayim :KK48:

Acil sifalar dilerim

Yalniz o giden 2 kilo sudur be canim o_O

Amaaa neden beni uzuyorsun ki. Hevesim k ursagimda kaldi.:KK43: Neden su gidiyor. Yag fazla bendr bence yagdir ya lutfen yag olsun :KK70::KK70:

Yok yok öyle deme. Bence sende faydalarını oku. Bissürüü faydası var sadece cilt için değil. Ayrıcamda ortamdaki radyasyonuda çekiyomuş. Belki sende alırısın. Beraber büyütürüz :KK48:

Olabilir neden olmasin :KK53:

boyum ufak :KK53:163 boyundayim :KK70::KK70:

Amaaa neden beni uzuyorsun ki. Hevesim k ursagimda kaldi.:KK43: Neden su gidiyor. Yag fazla bendr bence yagdir ya lutfen yag olsun :KK70::KK70:

aynı boydaymışız senle :D
48 kilomuydun kız sen önceden. o da çok azmış ama . ben 48 olsam öldüm sanıp gömebilirler :D

Löp löp yag o gidenler, ben yanlis biliyormusum :KK48:

Masallah de kiz, boyun gayet iyi... 5 kilo versen yeter, zaten ikisi gitmis :KK48:

Back
X