- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.105
- 133
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #8.441
Sana fotoğraflarını atarım. Biraz hızlı büyüse keşkeUnutursan gelmez tabiki yaaa. Ee senin alovera ne odlu bakim? ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana fotoğraflarını atarım. Biraz hızlı büyüse keşkeUnutursan gelmez tabiki yaaa. Ee senin alovera ne odlu bakim? ?
İyi olmaya çalışıyorum kuzum ya baya etkilenmiştim bende dedem hastaydı bir kaç gündür onu gördüm cenazesindeydik kötü uyandım anneme anlattım hayra yorduk ömrü uzamıştır diyoruz kendimize Allah korusun ya psikolojim bozuk zaten hem etkileniyorumooo bebisim biz variz hos geldinnn nasil oldun sen iyi misin bakalim?? Gece kotuyduu...
Ben arada yesil cay da iciyorum alistim tadi artik kotu gelmiuor..
Sana fotoğraflarını atarım. Biraz hızlı büyüse keşke![]()
İyi olmaya çalışıyorum kuzum ya baya etkilenmiştim bende dedem hastaydı bir kaç gündür onu gördüm cenazesindeydik kötü uyandım anneme anlattım hayra yorduk ömrü uzamıştır diyoruz kendimize Allah korusun ya psikolojim bozuk zaten hem etkileniyorumbahsettiğim canım halam memlekete özgü poğaça tipinde bir şey vardı yapmasını istiyordum sabah erkenden malzemeleri almış beni çağırdı istedin gel yardım et dedi onun yanından geldim az önce uzanıyorum şimdi sen napıyorsun?
![]()
açıkçası sağlıklı beslenmedikten ve spor yapmadıktan spnra hiç birşey işe yaramıyorben bi ara içiyordum. biraz karnım aç olsa tansiyonumu düşürüyor. aslında arada bi içsem iyi olcak kilo açısından![]()
tebrikleeeer ben 1 ayda 1 kilo veremiyorumBu arada millet inanir misiniz bilmem resmen tartida 2 kilo eksik gordum. Cok mutluyum. Oyle tempolu 3 gun gevirmissem demekki resmen 3 gunde 2 kilo verdim. Ben boyle 3 gunde iki kilo verirsem. 6 günde 4 kilo 9 gunde 6 kilo 18 gunde 10 kilo veririm. Ayyy Allahim.insallah hayirlisiyla yaaa cok mutlu olurum. Her gun ayni performansi serhileyecehim kesinlikleeeee...
tebrikleeeer ben 1 ayda 1 kilo veremiyorum3 günde 2 kilo çok iyiymiş
Bende Bilgece'min biyiklarina hastayimZaten canim cok gezen daha cok bilir![]()
Ayy sagol cicim benim.bu kaslarim herkesi bayiltiyor.![]()
![]()
Acil sifalar dilerimİyi olmaya çalışıyorum kuzum ya baya etkilenmiştim bende dedem hastaydı bir kaç gündür onu gördüm cenazesindeydik kötü uyandım anneme anlattım hayra yorduk ömrü uzamıştır diyoruz kendimize Allah korusun ya psikolojim bozuk zaten hem etkileniyorumbahsettiğim canım halam memlekete özgü poğaça tipinde bir şey vardı yapmasını istiyordum sabah erkenden malzemeleri almış beni çağırdı istedin gel yardım et dedi onun yanından geldim az önce uzanıyorum şimdi sen napıyorsun?
![]()
Yalniz o giden 2 kilo sudur be canimBu arada millet inanir misiniz bilmem resmen tartida 2 kilo eksik gordum. Cok mutluyum. Oyle tempolu 3 gun gevirmissem demekki resmen 3 gunde 2 kilo verdim. Ben boyle 3 gunde iki kilo verirsem. 6 günde 4 kilo 9 gunde 6 kilo 18 gunde 10 kilo veririm. Ayyy Allahim.insallah hayirlisiyla yaaa cok mutlu olurum. Her gun ayni performansi serhileyecehim kesinlikleeeee...
Yok yok öyle deme. Bence sende faydalarını oku. Bissürüü faydası var sadece cilt için değil. Ayrıcamda ortamdaki radyasyonuda çekiyomuş. Belki sende alırısın. Beraber büyütürüzNe kadar zamanda buyuyormus ki?? Hem snein yuzunde ne var?? Tertemiz cildin var masallah gerek yok aloveraya falan bence ama sen bilirisn tabi ;-)))
Boyun kac?Düşün artik o kadar yorulmusum. 69 kiloyum fakat resmen 67 kiloyu gordum. Aaayy Allahim lutfen eski kiloma geri doneyim hayirlisiyla. 48 kilo olayim tekrarrrr)
Âmin canım ya sağol ben yiyemedim daha sıcak fırın kokusu bunalttı ohh afiyet olsunAllah dedene hayirli sifalar versin canim..
Ohh ne guzel pogaca yapmisisniz mis.
Ben de oturmus cay iciyorum..
inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız inşalllah....Düşün artik o kadar yorulmusum. 69 kiloyum fakat resmen 67 kiloyu gordum. Aaayy Allahim lutfen eski kiloma geri doneyim hayirlisiyla. 48 kilo olayim tekrarrrr)
sağlıklı besleniyor muyum bilmiyorum ama hiiiiiç spor yapamayacak kadar üşüngeç bi insanımaçıkçası sağlıklı beslenmedikten ve spor yapmadıktan spnra hiç birşey işe yaramıyor
Bende Bilgece'min biyiklarina hastayim
Acil sifalar dilerim
Yalniz o giden 2 kilo sudur be canim![]()
Yok yok öyle deme. Bence sende faydalarını oku. Bissürüü faydası var sadece cilt için değil. Ayrıcamda ortamdaki radyasyonuda çekiyomuş. Belki sende alırısın. Beraber büyütürüz![]()
boyum ufakBoyun kac?
Çok sağol canım yaBende Bilgece'min biyiklarina hastayim
Acil sifalar dilerim
Yalniz o giden 2 kilo sudur be canim![]()
sagol canimmÂmin canım ya sağol ben yiyemedim daha sıcak fırın kokusu bunalttı ohh afiyet olsun![]()
amin insallah canim hayirlisiyla. .inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız inşalllah....
aynı boydaymışız senleAmaaa neden beni uzuyorsun ki. Hevesim k ursagimda kaldi.Neden su gidiyor. Yag fazla bendr bence yagdir ya lutfen yag olsun
Olabilir neden olmasin
boyum ufak163 boyundayim
![]()
Löp löp yag o gidenler, ben yanlis biliyormusumAmaaa neden beni uzuyorsun ki. Hevesim k ursagimda kaldi.Neden su gidiyor. Yag fazla bendr bence yagdir ya lutfen yag olsun
Olabilir neden olmasin
boyum ufak163 boyundayim
![]()
Bende sıcak çikolata yapayım da içeyim bari çay beni sarmıyor peksagol canimm
Sana da afiyet olsunn.
amin insallah canim hayirlisiyla. .