• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

100 kiloyu gecmemem lazim 30 iyidir :KK53::KK53::KK53:

sen simdiden zayifla hamile kalmadan once hamile kalinca benim gibi yarim dunya olursun:KK70::KK70::KK70:

ben goremiyorum ya bende kendimi cevrim disi yapiyorum ama avatarin kenarinda yesil yaniyor nedenki prolar benim ismim yaziyormu asagida o_O

ayyy ben bi cikamadim oglum kresin camin ayapismis beni bekliyordur ciktim ben :KK55::KK55::KK55:
60tan aşağısı kurtarmiyor yoksa kilo almicam senlen :KK12:

Ben göremiyorum onu nasil gizliyos kis

Ya ayarlardan yapmistim bir seyler cevirimici durumu gizle mi ne yapmistim..

benim yakın arkadaşım böyle. yediği gibi tuvalete gidiyor. bi türlü 50 kilo edemedik yıllardır :KK70:

aynen yaaa bende annemde geleceğimi görüyorum şişman bi teyze olacam kesin :KK70:

kim hesapladı kız onu?
bu arada görünmüyorsun hmmm gizli takılıyorsun yaaani :KK70:

Ama sen de gorunmuyorusn :-) sen de gizli takiliyorsun hahaha. Ayrica sporda hesplamislardi. Spor hocam sasirmisti hatta :-) :-)

benim yakın arkadaşım böyle. yediği gibi tuvalete gidiyor. bi türlü 50 kilo edemedik yıllardır :KK70:

aynen yaaa bende annemde geleceğimi görüyorum şişman bi teyze olacam kesin :KK70:

kim hesapladı kız onu?
Canim bende oyleydim ve çok zayiftim gece saat kurar yemek yerdim kilo almak için simdi affedersin ama iki hafta cikmadigim oluyor o yüzden sistim galiba ben :(

Ya ayarlardan yapmistim bir seyler cevirimici durumu gizle mi ne yapmistim..

Ama sen de gorunmuyorusn :-) sen de gizli takiliyorsun hahaha. Ayrica sporda hesplamislardi. Spor hocam sasirmisti hatta :-) :-)
evet bende gizliyim çok uzun süredir unutmuşum :D

Canim bende oyleydim ve çok zayiftim gece saat kurar yemek yerdim kilo almak için simdi affedersin ama iki hafta cikmadigim oluyor o yüzden sistim galiba ben :KK43:
neee 2 hafta mı :KK57: ilaç falan kullanıyor musun doktora gittin mi? kıyamam ya çok rahatsız eder o seni tabi ondan şişmişsindir sen :KK43: sinameki falan içtin mi hiç :KK58:

Ben görünüyor muyum? Onu bende kapattiydim :KK70:

ben görüyorum seni :KK48:

kim hesapladı kız onu?
Benim annem zayıf babaanneyle anneanne yarışır onları çekeceğim galiba :KK70:

evet bende gizliyim çok uzun süredir unutmuşum :KK70:

neee 2 hafta mı :KK57: ilaç falan kullanıyor musun doktora gittin mi? kıyamam ya çok rahatsız eder o seni tabi ondan şişmişsindir sen :KK43: sinameki falan içtin mi hiç :KK58:

En guzeli gizli takilmak. Bu arada size bi sey diyecegim grup olarak ozel.mesaj atim bari :-) :-) ..

evet bende gizliyim çok uzun süredir unutmuşum :KK70:

Gitmez olur muyum canim kac kere gittim ilac veriyo cok kotu sanci yapiyo yine olmuyo bazen binde bir oluyor. bide ilac icmek istemiyorum alışkanlık yapıyo daha beter oluyor. Sinameki denedim ama onunda bagirsakkara zarari varmış :KK43:

Benim annem zayıf babaanneyle anneanne yarışır onları çekeceğim galiba :KK70:
tonton oluruz en azından :KK48::KK48::KK48::KK48:

En guzeli gizli takilmak. Bu arada size bi sey diyecegim grup olarak ozel.mesaj atim bari :-) :-) ..
merak ettim at at

Gitmez olur muyum canim kac kere gittim ilac veriyo cok kotu sanci yapiyo yine olnuyo bazen binde bir oluyor. bide ilac icmek istemiyorum alışkanlık yapıyo aha beer oluyor. Sinameki denedim ama onunda bagirsakkara zarari varmış :KK43:
sürekli içersen ilaçta sinamekide hepsi alışkanlık yapar bağırsaklarda zaten. peki nedeni neymiş ya da ne olabilirmiş ki ne dedi doktor? çok üzüldüm ya. Allah şifa versin :KK74:

merak ettim at at

sürekli içersen ilaçta sinamekide hepsi alışkanlık yapar bağırsaklarda zaten. peki nedeni neymiş ya da ne olabilirmiş ki ne dedi doktor? çok üzüldüm ya. Allah şifa versin :KK74:
Sinirli bagirsak sendromu varmış bol su içiyorum bu ara 2 litre falan belki düzelir umuduyla :( çok teşekkürler canim:KK36:

merak ettim at at

Bende zayıfsa tonton teyzeleri daha çok seviyorum yumoş yumoş sıkarlar yanaklarımızı :KK70:

Nasil gizliyoruz :KK17:

Cevirimici durumla alakaliudi dene yap bir seyler gizlilik ayarlarindan belki yaparsin..

Ha pro olunca ne oluyor ne özelliği var? :KK64:

Ya iste altta sayfayi okuyanlari gorebiliyorsun. Bir de prolara ozel bir bolum var orayi gorebiliyorsu zaten oraya kimse yazmiyor. Pek de bir ozelligi yok o ladar. Ha bi de imza ayarlarini falan yapiyorsun

Cevirimici durumla alakaliudi dene yap bir seyler gizlilik ayarlarindan belki yaparsin..

Ya iste altta sayfayi okuyanlari gorebiliyorsun. Bir de prolara ozel bir bolum var orayi gorebiliyorsu zaten oraya kimse yazmiyor. Pek de bir ozelligi yok o ladar. Ha bi de imza ayarlarini falan yapiyorsun
Ha benim işime yaramaz o bölümü de anladım :KK53:

Ben pro olmadan önce çevrimiçi ayarimi kapatmistim sanki ya hatırlamıyorum :(

Back
X