• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Hos geldin canim :KK66:

Hoşbulduk şekercim :KK37:

Çok şükür orucumuzu biz açtık darısı sizlere canlarrr:KK60::KK200::KK200::KK200:
Rabbim cümlemizinkini kabul eder inşallah :)

Amin canım Allah kabul etsin.. Biz henüz açmadık, yarım saatimiz var.
Herşey hazır, ezanı bekliyoruz..
Dualarınızda beni ve @Bilgece yi unutmayın arkadaşlar,
hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim bize..

Amin canım Allah kabul etsin.. Biz henüz açmadık, yarım saatimiz var.
Herşey hazır, ezanı bekliyoruz..
Dualarınızda beni ve @Bilgece yi unutmayın arkadaşlar,
hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim bize..
Ahhh o tatlı bekleyişler... :)
Rabbim bu güzel Ramazanı her sene nasip etsin inşallah :)

Aminnnnn...RABBİM İNŞALAH _Verda_ _Verda_ ABLAMAA VE @Bilgece ABLAMA ve bir çok tanıdık tanımadık ablalarıma HAYIRLI EVLATLAR
:KK46::KK46::KK46:NASİP ET...
:KK74::KK74::KK74:

:anneadayı::KK46:İNŞALLAH..HAYIRLI,SAĞLIKLI,
İMANLI ve UZUN ÖMÜRLÜ NUR TOPU GİBİ EVLATLAR NASİP EYLE...:anneadayı::KK46:

BU DUAYI OKUYUP AMİNNN DİYENLERİN, DİLEĞİ,DUASI KABUL OLANLARIN HAYIRLI GÜZEL HABERLERİNİ KADINLAR KULÜBÜNDE SEVİNÇLE :KK71:MUTLULUKLA :KK68:İLK OLARAK BANA :KK19:MESAJ ATMALARINI:KK55: NASİP EYLE...:KK51:

~AMİNNNNNNNNNN...~
HoppaHoppaHoppa

Ahhh o tatlı bekleyişler... :)
Rabbim bu güzel Ramazanı her sene nasip etsin inşallah :)

Aminnnnn...RABBİM İNŞALAH _Verda_ _Verda_ ABLAMAA VE @Bilgece ABLAMA ve bir çok tanıdık tanımadık ablalarıma HAYIRLI EVLATLAR
:KK46::KK46::KK46:NASİP ET...
:KK74::KK74::KK74:

:anneadayı::KK46:İNŞALLAH..HAYIRLI,SAĞLIKLI,
İMANLI ve UZUN ÖMÜRLÜ NUR TOPU GİBİ EVLATLAR NASİP EYLE...:anneadayı::KK46:

BU DUAYI OKUYUP AMİNNN DİYENLERİN, DİLEĞİ,DUASI KABUL OLANLARIN HAYIRLI GÜZEL HABERLERİNİ KADINLAR KULÜBÜNDE SEVİNÇLE :KK71:MUTLULUKLA :KK68:İLK OLARAK BANA :KK19:MESAJ ATMALARINI:KK55: NASİP EYLE...:KK51:

~AMİNNNNNNNNNN...~
HoppaHoppaHoppa

Canimsin ya Amin aminnnn:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

a.selam canim nasilsin??

@Bilgece Abla bir şey diyeceğim :)
İlk sohbeti açtığın gibi bakıyorumda artık fotoğraf merakın yok :D :D :D
Sohbetinin ilk sayfalarını okuduğumda saniyelik profil yapma ya da özelden birbirinize gönderiyordunuz :KK48::KK51:

@Bilgece Abla bir şey diyeceğim :)
İlk sohbeti açtığın gibi bakıyorumda artık fotoğraf merakın yok :KK70: :KK70: :KK70:
Sohbetinin ilk sayfalarını okuduğumda saniyelik profil yapma ya da özelden birbirinize gönderiyordunuz :KK48::KK51:

Cunku artik gosterecek kimse kalmadi canim :-) guvenilecek insan az. O yuzden vazgectik ;)

Hayy hayy bekleriz :KK66:

İftarı açınca enişte bey televizyona,bilgece abla sende kadınlar kulübüne mi yöneldin hee :)
yok canim.biz hic beraber iftar acamayiz ki. Esimi bekliyorum. Daha gelmedi. Aksam 7ye kadar evde sonra gidiyor. Malum.yemek sektoru iftarda falan yogunlar. ;)

herkes iftar sonrası mayıştı galiba :)
ben de yarın tutucam inşallah, şansımı deneyeyim bi :)
Ay benim daha 3 günüm var. Senin erken suruyormus..

yok canim.biz hic beraber iftar acamayiz ki. Esimi bekliyorum. Daha gelmedi. Aksam 7ye kadar evde sonra gidiyor. Malum.yemek sektoru iftarda falan yogunlar. :KK66:

Ay benim daha 3 günüm var. Senin erken suruyormus..

bilgecem eşin ne iş yapıyor merak ettim?
zordur işi, inşallah rahat iftar yapabiliyordurlar.

aslında normalde 6-7 gün olurdu da bu sefer baya baya azaldı leke gibi oluyor o yüzden yarın tutucam, leke gibi olursa bozmam ama kaza ederim herhalde.
geçen ay 14 gün filan sürmüştü artık dökülecek hücre kalmadı herhalde bu ay :rolleyes:

Back
X