- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hos geldin canim![]()
Çok şükür orucumuzu biz açtık darısı sizlere canlarrr
Rabbim cümlemizinkini kabul eder inşallah :)
Ahhh o tatlı bekleyişler... :)Amin canım Allah kabul etsin.. Biz henüz açmadık, yarım saatimiz var.
Herşey hazır, ezanı bekliyoruz..
Dualarınızda beni ve @Bilgece yi unutmayın arkadaşlar,
hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim bize..
Ahhh o tatlı bekleyişler... :)
Rabbim bu güzel Ramazanı her sene nasip etsin inşallah :)
Aminnnnn...RABBİM İNŞALAH_Verda_ ABLAMAA VE @Bilgece ABLAMA ve bir çok tanıdık tanımadık ablalarıma HAYIRLI EVLATLAR
NASİP ET...
İNŞALLAH..HAYIRLI,SAĞLIKLI,
İMANLI ve UZUN ÖMÜRLÜ NUR TOPU GİBİ EVLATLAR NASİP EYLE...
BU DUAYI OKUYUP AMİNNN DİYENLERİN, DİLEĞİ,DUASI KABUL OLANLARIN HAYIRLI GÜZEL HABERLERİNİ KADINLAR KULÜBÜNDE SEVİNÇLEMUTLULUKLA
İLK OLARAK BANA
MESAJ ATMALARINI
NASİP EYLE...
~AMİNNNNNNNNNN...~
![]()
a.selam canim nasilsin??Slm baayanlarr![]()
iyiyim datluumm. Sen nasılsnn. Oruç nasl geçiyoCanimsin ya Amin aminnnn
a.selam canim nasilsin??
iyiyim datluumm. Sen nasılsnn. Oruç nasl geçiyo
@Bilgece Abla bir şey diyeceğim :)
İlk sohbeti açtığın gibi bakıyorumda artık fotoğraf merakın yok![]()
![]()
Sohbetinin ilk sayfalarını okuduğumda saniyelik profil yapma ya da özelden birbirinize gönderiyordunuz![]()
Çok haklısın :)Cunku artik gosterecek kimse kalmadi canimguvenilecek insan az. O yuzden vazgectik
![]()
Çok haklısın :)
Eee ben ne güne duruyorumm başkann
Güvenilir adayy adayıı olamam mıı
Heheheayy bugün geldiler de bana
Not:tekrardan aptal reklam fotolarıyla karşılaşınca ben kafaa gitti![]()
![]()
Hayy hayy beklerizB ara sana da yollaarim insallah canim![]()
yok canim.biz hic beraber iftar acamayiz ki. Esimi bekliyorum. Daha gelmedi. Aksam 7ye kadar evde sonra gidiyor. Malum.yemek sektoru iftarda falan yogunlar.Hayy hayy bekleriz
İftarı açınca enişte bey televizyona,bilgece abla sende kadınlar kulübüne mi yöneldin hee :)
Ay benim daha 3 günüm var. Senin erken suruyormus..herkes iftar sonrası mayıştı galiba :)
ben de yarın tutucam inşallah, şansımı deneyeyim bi :)
yok canim.biz hic beraber iftar acamayiz ki. Esimi bekliyorum. Daha gelmedi. Aksam 7ye kadar evde sonra gidiyor. Malum.yemek sektoru iftarda falan yogunlar.
Ay benim daha 3 günüm var. Senin erken suruyormus..
Ahh aklımdan çıkmış.Doğru yaa eşiniz geç geliyordu :)yok canim.biz hic beraber iftar acamayiz ki. Esimi bekliyorum. Daha gelmedi. Aksam 7ye kadar evde sonra gidiyor. Malum.yemek sektoru iftarda falan yogunlar.![]()