- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.841
Allah oruçlarınızı kabul etsin güzeller öpüldünüz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah oruçlarınızı kabul etsin güzeller öpüldünüz![]()
nasıl acıkmışsam dünyayı yedim resmen patlıcamm :) kolay gelsin canm bu arada bitmiştir gerçi şimdiyeIyiyiz canim senden ne haber? Ben acikmadim dahabi evi temizliycem acikmamam lazim
![]()
sahurda yemiyorum ben hiç ama bu gece deneyeyim bakalım canm :)A.s canım. Kız hurma ye sahurda 1 , 3 , 5 ,7 bilemedin 17 falan. Acıkmazsın.![]()
Mesajına cevap veriyordm Cancan sen ne yapıyorsunAcizane kul
Can sıkıntısı dolaşıyorum kk da :) sen? ye bak farkı görürsün. Ben 7 tane hurma ile tutuyordum sadece, bu sene ailemle geçiriyorum. Kahvaltıdan sonra yiyorum hurmami. Tok tutuyor.
Tamam canım yerm bende bugn :) aynen kkda olmasa naprdıkk elime her teli aldgmda direk bakasm geliyor bazen tutyrum kendmi çok girmiyim die ama dayanamıyrm çoğu zaman :)
Tam iki buçuk saat denedim ama hiç güzel olmadı ne zormuş yaa sulu boya çalışmasna döndüm :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fantastik-goz-makyaji-yarismasi.830608/
yarışmamıza katılmak ister misiniz. son katılım 3 temmuz..
selam kızlar nasılsınız?
olsun . katılın yinede. amatörüz hepimiz zatenTam iki buçuk saat denedim ama hiç güzel olmadı ne zormuş yaa sulu boya çalışmasna döndüm :)
valla şimdilik yok gibi bilmiyrm ailem biraz değil hatta baya bi nazlanıyorlar bekliyorz bizde dua edin hayırlısıyla olsun inşAynı dertten ben de muzdaribim, boş kalınca kk.
Keyifler nasıl bakalım? Eeee söz, nişan ufukta var mı? Yanlış hatırlamıyorsam bi sevdiğin var.
as iyiyz siz nasılsınızselam kızlar nasılsınız?
Oooo maşallah keyfime diyecek yok diyorsun yanii :)Kizlllaaaar cok mutluyum tartida 66yi da gordum cok sukur. 69dum ramazandan once. Ayyy hadi hayırlısı. Kaynanama gitmedim. Iyiki gitmemisim var ya eltimler ordaymis uyuz oluyorum onlara![]()
Oooo maşallah keyfime diyecek yok diyorsun yanii :)
Kizlllaaaar cok mutluyum tartida 66yi da gordum cok sukur. 69dum ramazandan once. Ayyy hadi hayırlısı. Kaynanama gitmedim. Iyiki gitmemisim var ya eltimler ordaymis uyuz oluyorum onlara![]()
valla şimdilik yok gibi bilmiyrm ailem biraz değil hatta baya bi nazlanıyorlar bekliyorz bizde dua edin hayırlısıyla olsun inş
Ederim canım, İnşaAllah.
as iyiyz siz nasılsınız
kızlar bana tesettür mayo modeli atsanıza ya ramazandan sonra lazım olcak![]()
saol canım ya Allah'a şükür iftarımızı da yaptık çalışıyoruz işte :)A,s canım çok şükür, senden? @Bilgece soluğu kayinvalide de aldı sanırım. Yok yine.![]()
Kizlllaaaar cok mutluyum tartida 66yi da gordum cok sukur. 69dum ramazandan once. Ayyy hadi hayırlısı. Kaynanama gitmedim. Iyiki gitmemisim var ya eltimler ordaymis uyuz oluyorum onlara![]()
valla şimdilik yok gibi bilmiyrm ailem biraz değil hatta baya bi nazlanıyorlar bekliyorz bizde dua edin hayırlısıyla olsun inş
as iyiyz siz nasılsınız