• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Iyiyiz canim senden ne haber? Ben acikmadim daha :-) bi evi temizliycem acikmamam lazim :KK70::KK70::KK70:
nasıl acıkmışsam dünyayı yedim resmen patlıcamm :) kolay gelsin canm bu arada bitmiştir gerçi şimdiye
A.s canım. Kız hurma ye sahurda 1 , 3 , 5 ,7 bilemedin 17 falan. Acıkmazsın. :-)
sahurda yemiyorum ben hiç ama bu gece deneyeyim bakalım canm :)

Tamam canım yerm bende bugn :) aynen kkda olmasa naprdıkk elime her teli aldgmda direk bakasm geliyor bazen tutyrum kendmi çok girmiyim die ama dayanamıyrm çoğu zaman :)

Can sıkıntısı dolaşıyorum kk da :) sen? ye bak farkı görürsün. Ben 7 tane hurma ile tutuyordum sadece, bu sene ailemle geçiriyorum. Kahvaltıdan sonra yiyorum hurmami. Tok tutuyor.

Tamam canım yerm bende bugn :) aynen kkda olmasa naprdıkk elime her teli aldgmda direk bakasm geliyor bazen tutyrum kendmi çok girmiyim die ama dayanamıyrm çoğu zaman :)

Aynı dertten ben de muzdaribim, boş kalınca kk.

Keyifler nasıl bakalım? Eeee söz, nişan ufukta var mı? Yanlış hatırlamıyorsam bi sevdiğin var.

Aynı dertten ben de muzdaribim, boş kalınca kk.

Keyifler nasıl bakalım? Eeee söz, nişan ufukta var mı? Yanlış hatırlamıyorsam bi sevdiğin var.
valla şimdilik yok gibi bilmiyrm ailem biraz değil hatta baya bi nazlanıyorlar bekliyorz bizde dua edin hayırlısıyla olsun inş

selam kızlar nasılsınız?
as iyiyz siz nasılsınız

Kizlllaaaar cok mutluyum tartida 66yi da gordum cok sukur. 69dum ramazandan once. Ayyy hadi hayırlısı. Kaynanama gitmedim. Iyiki gitmemisim var ya eltimler ordaymis uyuz oluyorum onlara :KK70::KK70:

Ay cok sevindim senin adına canım durmak yok yola devam :KK55: hedefimiz 50

valla şimdilik yok gibi bilmiyrm ailem biraz değil hatta baya bi nazlanıyorlar bekliyorz bizde dua edin hayırlısıyla olsun inş

Ederim canım, İnşaAllah.

as iyiyz siz nasılsınız

A,s canım çok şükür, senden? @Bilgece soluğu kayinvalide de aldı sanırım. Yok yine. :KK14:
saol canım ya Allah'a şükür iftarımızı da yaptık çalışıyoruz işte :)

Kizlllaaaar cok mutluyum tartida 66yi da gordum cok sukur. 69dum ramazandan once. Ayyy hadi hayırlısı. Kaynanama gitmedim. Iyiki gitmemisim var ya eltimler ordaymis uyuz oluyorum onlara :KK70::KK70:

oo bilgece hadi bakalım canım inşallah ramazan sonuna kadar istediğin kiloya inersin.
ya bende de pcos var ya
insülin direncim var mı acaba diyorum, gittiğimde doktoruma bi söylicem bakalım.
kilom yok ama 4 sene önce şeker yükleme yaptırmıştım, reaktif hipoglisemi çıkmıştı, yani yemek yiyince şekerim düşüyor.
bu da diyabete yatkınlık demek.

as iyiyz siz nasılsınız

ben de iyiyim saolasın canım
yemek yedik rehavet çöktü :)

Back
X