daha güzel ifade edilemezdi bilge bey in yaptığı burunlar ... tam da dediğiniz gibi feminen.. bilge bey in odasında son dönem yaptığı birçok ameliyatın öncesi & sonrası fotğraflarına baktım .. birtanesine bile kötü olmuş demedim .. gerçekten hepsi çok güzeldi .. hepsi de hastanın yüz şekline göre olmuştu..o burunla doğmuş gibi olmuştu hastaların hepsi... merak edenlere söyleyeyim hiç biri diğerinin aynı da değil :) ben ilk defa nem in burnunu görüp karar verdim .. yıllardır duyardım bilge bey i ama işte malatya da bi dr ne kadar başarılı olabilir ki diye düşünürdüm ..estetiğin merkezi istanbul gibi gelirdi .. ama resimleri görünce inanamadım .. bir de tabii hastaya olan saygısı,nezaketi, sakinliği, bu işi para ya da rant için yapmaması etkili oldu .. ücreti siz soruyorsunuz mesela ..ben daha önce gittiğim bir dr un daha burnuma bakmadan fiyat söylediğine şahit oldum .. bi dur bakalım ne yapılacak , nasıl olacak .. en son konuşulur fiyat ..etik olarak böyledir ..hastanın sağlığı & memnuniyetidir primer olan .. bilge bey tam da bunu hissettiriyor hastlarına ... iyi ki var :)
not: malatya da bi tanıdığımız var.. yıllar önce burun ameliyatı olmuştu .. ama nasıl yapay, nasıl kötü.. cesaret edemiyorum da revizyona diyordu ..eskiden ilgilenmediğim için sormamıştım hiç .. geçen gün denk geldi öğrendim ki 6 sene önce onur erol a yaptırmış ... baya kalkık, yan profilden de yapıldığı çok belli bir burun .. kendisi de pişman