bilgetürk bilen'e ameliyat olup memnun kalmayan var mı?

Bende Çok Memnunum.Henüz 40günlüğüm:),yani şişlerim var;fakat buna rağmen memnunum,bazen kuruntu yapmıyo değilim;ama bu kuruntum şişliklerden kaynaklanan şeyler.Şişlikler inince çok daha iyi olacak.Şuan"iyiki de olmuşum" diyorum.Bilge Bey hem insani hemde mesleki anlamda mükemmel biri.

ama yinede kemer alınırsa ucunu kaldırmak gerekebilir mi ondan emin değilim

daha güzel ifade edilemezdi bilge bey in yaptığı burunlar ... Tam da dediğiniz gibi feminen.. Bilge bey in odasında son dönem yaptığı birçok ameliyatın öncesi & sonrası fotğraflarına baktım .. Birtanesine bile kötü olmuş demedim .. Gerçekten hepsi çok güzeldi .. Hepsi de hastanın yüz şekline göre olmuştu..o burunla doğmuş gibi olmuştu hastaların hepsi... Merak edenlere söyleyeyim hiç biri diğerinin aynı da değil :) ben ilk defa nem in burnunu görüp karar verdim .. Yıllardır duyardım bilge bey i ama işte malatya da bi dr ne kadar başarılı olabilir ki diye düşünürdüm ..estetiğin merkezi istanbul gibi gelirdi .. Ama resimleri görünce inanamadım .. Bir de tabii hastaya olan saygısı,nezaketi, sakinliği, bu işi para ya da rant için yapmaması etkili oldu .. ücreti siz soruyorsunuz mesela ..ben daha önce gittiğim bir dr un daha burnuma bakmadan fiyat söylediğine şahit oldum .. Bi dur bakalım ne yapılacak , nasıl olacak .. En son konuşulur fiyat ..etik olarak böyledir ..hastanın sağlığı & memnuniyetidir primer olan .. Bilge bey tam da bunu hissettiriyor hastlarına ... Iyi ki var :)

not: Malatya da bi tanıdığımız var.. Yıllar önce burun ameliyatı olmuştu .. Ama nasıl yapay, nasıl kötü.. Cesaret edemiyorum da revizyona diyordu ..eskiden ilgilenmediğim için sormamıştım hiç .. Geçen gün denk geldi öğrendim ki 6 sene önce onur erol a yaptırmış ... Baya kalkık, yan profilden de yapıldığı çok belli bir burun .. Kendisi de pişman

haksız mıyım:==))

Genelde revizyon agirlikli. Muthis bir Doktor. Cok nazik, mutevazi ve hastalara karsi cok kibar. Kesinlikle tavsiye ederim ayricada isinin uzmani bir docent.

Arkadaşlar öncelikle merhaba çok uzun arayislar sonunda bilge beye ameliyat oldum bende öncelikle aklında ameliyatla ilgili soru olan varsa her şekilde yardımcı olurum çünkü bende çok araştırmistim zamanında

Bende kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum ama tabiki tereddütlerim var ya kötü olursa burnum çökerse düşerse falan diye yeni üyeyim hiç fotoğrafta göremedim sen neler yaşadın arkadaşım kısaca anlatır mısın

Arkadaşlar öncelikle merhaba çok uzun arayislar sonunda bilge beye ameliyat oldum bende öncelikle aklında ameliyatla ilgili soru olan varsa her şekilde yardımcı olurum çünkü bende çok araştırmistim zamanında

Öncelikle burnundan memnun musun arkadaşım ameliyat sonrası herhangi bir sıkıntı yaşadın mı ben çok istiyorum bu ameliyatı ama çokta korkuyorum

Öncelikle burnundan memnun musun arkadaşım ameliyat sonrası herhangi bir sıkıntı yaşadın mı ben çok istiyorum bu ameliyatı ama çokta korkuyorum

canım valla ne yalan soyliyim pek memnun olduğum söylenemez ama bu doktordan mi düşlerden mi dersen yani nerdeyse bi ay olucal ameliyat olalı fakat burnum oturmadı yani gün içinde o kadar çok değişyor ki burnum bazen diyorum olmasamiydum diye sabırla oturmasını bekliyorum ben ameliyat olunca çok isteyerek ve cesaretle olmuştum ama malesef şu an çok tedirginm:14:

Bilge bey gerçekteniyi bir doktor ve genelde ameliyat olanların çoğu memnun herşeyden önce çok ilgili ve isteklerini dinleyen mütevazı biri fakat benim burnum iyileşme süreci mi kötü artık neyse aman aman çok memnun kalmadım belki zamanla düzelir tek umudum bu yönde benim burnum zaten etli bi brundu öyle fındık gibi birşey beklemiyordym sonuçta ki doğal burun istediğim için bilge beye gittim birazda fakat dedim ya şişliik çok bende ve buda kötü hissetmeme neden oluyor doktor ne güzel oldu burnun deyip durdu tam istediği gibi diye de ben birşey diyemedim pek çünkü bu muydu gerçekten diye düşünüyorum yoksa aslında kötü de değil burnum gün içinde sisler iniyor bir ara hoşuma gidiyor ama malesef sonra değişiyor bunu da unutmayın kızlar ameliyat en kolayı önemli olan sonraki süreç

Bende kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum ama tabiki tereddütlerim var ya kötü olursa burnum çökerse düşerse falan diye yeni üyeyim hiç fotoğrafta göremedim sen neler yaşadın arkadaşım kısaca anlatır mısın
Aslında ben tam anlamıyla estetik için olmadım ameliyatı canım sağlık sorunlarımda vardı hazır oluyorum estetikde çıksın aradan demiştim hatta bölge bey bana ameliyat olma gerek yok burnun kötü değil demişti ama burun ucunda düşme vardı benim ve bende bu durumdan rahatsızdim o zama kadar hep ameliyatı araştırdım hiç sonrasi süreci atadyormadim ve hoop oldum ameliyati düşme çökme olur mu bilmiyorum pek fakat duymadım kimseden oldu diye ama belli de olmaz sonuçta kimsede olmaz sende olacağı tutar . Benim şimdi bile göz altımda morluk var ilk zamanlar çok sistinsurstim özellikle ikinci ve üçüncü gün görenler kaza mi diyordu o kadar yani ama hızla inmeye başladı sisler morluk da geçer benim cildimle alakalı birazda geçmez hemen oyle bende sisler morlar falan ilk zamanlar burnumda tampon olduğu için nefes alamıyor hatta konuşamiyordum bile bez tamponlar çıktı bu kez silikonlar kaldı herkes aman şöyle acir böyle acir der inaanma öyle dayanılmaz bir ağrı yok yani ama nefes alamıyorsun bu çok kötü 10 gün ağzım açık uyudum sabahlari feci bas ağrım
Oluyordu ama ilaç alınca geçiyor çok sabır gerekir gerçekten ilk aynaya bakınca korkmuştum yüzümden o kadar kötüydüm yani ama bu dönemde önemli olan moral sabır başka birşey değil herkes çok kolay falan diyoda öyle değil iste

Aslında ben tam anlamıyla estetik için olmadım ameliyatı canım sağlık sorunlarımda vardı hazır oluyorum estetikde çıksın aradan demiştim hatta bölge bey bana ameliyat olma gerek yok burnun kötü değil demişti ama burun ucunda düşme vardı benim ve bende bu durumdan rahatsızdim o zama kadar hep ameliyatı araştırdım hiç sonrasi süreci atadyormadim ve hoop oldum ameliyati düşme çökme olur mu bilmiyorum pek fakat duymadım kimseden oldu diye ama belli de olmaz sonuçta kimsede olmaz sende olacağı tutar . Benim şimdi bile göz altımda morluk var ilk zamanlar çok sistinsurstim özellikle ikinci ve üçüncü gün görenler kaza mi diyordu o kadar yani ama hızla inmeye başladı sisler morluk da geçer benim cildimle alakalı birazda geçmez hemen oyle bende sisler morlar falan ilk zamanlar burnumda tampon olduğu için nefes alamıyor hatta konuşamiyordum bile bez tamponlar çıktı bu kez silikonlar kaldı herkes aman şöyle acir böyle acir der inaanma öyle dayanılmaz bir ağrı yok yani ama nefes alamıyorsun bu çok kötü 10 gün ağzım açık uyudum sabahlari feci bas ağrım
Oluyordu ama ilaç alınca geçiyor çok sabır gerekir gerçekten ilk aynaya bakınca korkmuştum yüzümden o kadar kötüydüm yani ama bu dönemde önemli olan moral sabır başka birşey değil herkes çok kolay falan diyoda öyle değil iste

Geçmiş olsun canımmm umarım şişlikler tamamen indiginde güzel bir burnun olur ameliyat sonrası yaşanacak zorluklar değil de ortaya çıkacak yeni burun nasıl olacak en çok tedirgin eden bu sanırım benim de burun ucunda düşme var aynaya baktığımda orası bir kararti gibi duruyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Aynı zamanda kemikli ve yüksek.
Burun şekline nasıl karar veriyor doktor ya da birlikte mi karar veriyorsunuz. Ya mesela bana sorsa nasıl burun istiyorsun diye inan hiç birşey diyemem ne biliyim ben yüzüme nasıl burun gider. Sivri burun sevmem mesela ama yuvarlak burun yakismaz belki bana.
Malatya'da müjde hastanesinde zafer Tezel diye bi doktor varmış onun hakkında bilgin var mı canım.
Ben Tunceli'deyim bu arada sen Malatya'da mısın.

Geçmiş olsun canımmm umarım şişlikler tamamen indiginde güzel bir burnun olur ameliyat sonrası yaşanacak zorluklar değil de ortaya çıkacak yeni burun nasıl olacak en çok tedirgin eden bu sanırım benim de burun ucunda düşme var aynaya baktığımda orası bir kararti gibi duruyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Aynı zamanda kemikli ve yüksek.
Burun şekline nasıl karar veriyor doktor ya da birlikte mi karar veriyorsunuz. Ya mesela bana sorsa nasıl burun istiyorsun diye inan hiç birşey diyemem ne biliyim ben yüzüme nasıl burun gider. Sivri burun sevmem mesela ama yuvarlak burun yakismaz belki bana.
Malatya'da müjde hastanesinde zafer Tezel diye bi doktor varmış onun hakkında bilgin var mı canım.
Ben Tunceli'deyim bu arada sen Malatya'da mısın.

Canım sen nasıl istediğini yada nedeni beğenmediğini söylüyorsun doktorda ona göre olabiliri söylüyor böylece karar veriyorsunuz ben malatyada değilim canım kayseriden gitmiştim malatuada duyduğum tek doktor bilge bey onu çok duyarak gittim zaten istersen git bi görüş. Bakalım neler diycek doktor sana buraya resim atayım istersen gör burnumu canım sonra kaldiririm

Canım sen nasıl istediğini yada nedeni beğenmediğini söylüyorsun doktorda ona göre olabiliri söylüyor böylece karar veriyorsunuz ben malatyada değilim canım kayseriden gitmiştim malatuada duyduğum tek doktor bilge bey onu çok duyarak gittim zaten istersen git bi görüş. Bakalım neler diycek doktor sana buraya resim atayım istersen gör burnumu canım sonra kaldiririm

Çok iyi olur canım resim görmeye çok ihtiyacım var yoksa karar veremiycem bir türlü ameliyat gününü alabildin mi hemen çok geç tarihlere mi veriyorlar

Çok iyi olur canım resim görmeye çok ihtiyacım var yoksa karar veremiycem bir türlü ameliyat gününü alabildin mi hemen çok geç tarihlere mi veriyorlar
Canım bi kaç güne atarım resim çünkü şu anki hali seni yaniltir dedim ya çok değişiyor burnum . İnsin az daha ole atarım.valla gittim ilk muayene sonra ameliyat günü hangi günler boşsa söylediler bende ona göre tarih verdim öyle oldu bana bir ay bile vermediler iki hafta miydi neydi sanırım çünkü stajim vardı ben bilge beye rica ettim tarihi erkene verdi öylece oldum:41:

Canım bi kaç güne atarım resim çünkü şu anki hali seni yaniltir dedim ya çok değişiyor burnum . İnsin az daha ole atarım.valla gittim ilk muayene sonra ameliyat günü hangi günler boşsa söylediler bende ona göre tarih verdim öyle oldu bana bir ay bile vermediler iki hafta miydi neydi sanırım çünkü stajim vardı ben bilge beye rica ettim tarihi erkene verdi öylece oldum:41:

Tamam canım merakla bekliyorum :) Peki burnunun şekli nasıl şimdi az çok bellidir istediğin gibi mi yoksa şişlikler den dolayı anlasilmiyor mu
Egrilik falan yok değil mi
Ayy ne zor iş burun bu yani kötü olup defalarca ameliyat olanlar var çok korkuyorum bunları yaşamaktan

Back
X