Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ameliyattan sonra alçı değişimi tamponların çıkması vs. için mutlaka burda olman gerekiyor bunu orda başka doktora yaptırabilirmisin bilmem ama Bilge hocanın gidişatı görmek isteyeceğini düşünüyorum... araştırma hastanesine konuk evi yapıldı orda kalabilirsin formda yakın tarihte ameliyat olacak ve konuk evini ayarlayan arkadaş var diye hatırlıyorum ameliyat için gün aldınmı umarım herşey istediğin gibi olur...Arkadaslar yeni katıldımm ben, diğer arkadslarımın yazdıklarını gördüm ve en son karar verdim. ama maddi durumdan endişeliyim Samsundayım oraya kaç defa gitmem gerekiyor ve orda kalıcak yerim yok ameliyattan 1 günsonra otobüse binmemde bir sakınca var mı ?
ne kadra kaldı acaba ?
ameliyat olmana
Resimlerini göremedim canım link gönderirmisin çok merak ediyorumm ...bu arada hastahanenin konuk evi mi 10 tl ?????
çook merak edıyorum kendini suan nasıl hissediyorsun ilk göruntu sana nasıl his verdi![]()
çook merak edıyorum kendini suan nasıl hissediyorsun ilk göruntu sana nasıl his verdi![]()
gercekten süpe r olmus güle güle kullan yakısmısss biraz daha insinde o zaman daha net olur
resim ekledim kızlar hemide fırından yeni çıktı şiş miş ama idare edin artıkın acık insin şişlikler şöyle makyajlı neyim bir foto koyarım elbet![]()
Canım konuk evinde 2 kişi kalınca kişi başına 10 tl mi ?
mavinin burnunu cook begendim şişlikleri insin bır kez daha görem ve mavicim sonrdan foto eklersen sevinirim bende malatya yolcusuyumm dusunuyorum yazın gidcemmmm![]()
arkadaslar merhaba ben elazıgdanım ben de dusunuyorum muayeneden kac gun sonra amelıyat gunu verıyor bilge bey?