BilgeTürk Bilen'E yardımcı olurmusunuz ?

gzzmd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
126
1
46
Samsun
Arkadaslar yeni katıldımm ben, diğer arkadslarımın yazdıklarını gördüm ve en son karar verdim. ama maddi durumdan endişeliyim Samsundayım oraya kaç defa gitmem gerekiyor ve orda kalıcak yerim yok ameliyattan 1 günsonra otobüse binmemde bir sakınca var mı ?

Arkadaslar yeni katıldımm ben, diğer arkadslarımın yazdıklarını gördüm ve en son karar verdim. ama maddi durumdan endişeliyim Samsundayım oraya kaç defa gitmem gerekiyor ve orda kalıcak yerim yok ameliyattan 1 günsonra otobüse binmemde bir sakınca var mı ?
ameliyattan sonra alçı değişimi tamponların çıkması vs. için mutlaka burda olman gerekiyor bunu orda başka doktora yaptırabilirmisin bilmem ama Bilge hocanın gidişatı görmek isteyeceğini düşünüyorum... araştırma hastanesine konuk evi yapıldı orda kalabilirsin formda yakın tarihte ameliyat olacak ve konuk evini ayarlayan arkadaş var diye hatırlıyorum ameliyat için gün aldınmı umarım herşey istediğin gibi olur...

Daha ameliyat olmadım ben canıım bana biri numarasanı gönderse konusucam ama daha msj sayım 100 olmadı o yüzden yapamıyorum babamla konustum eniştemle gitmeyi planlıyorum askeriyenin konuk evinde kalıcaz .. Bide bağkur olunca ücret almıyormus sanırıım doğru mu ?

şimdi malatyada bilge beye yakınmı konuk evi acaba benim bildiğim sigortan varsa para almıolar tabi öle sölüyenlerin yalancısıyım ben ameliyat olan arkadasları bekliyorum resimleri görimde öle karar vercem ben :18:

resim ekledim kızlar hemide fırından yeni çıktı şiş miş ama idare edin artıkın acık insin şişlikler şöyle makyajlı neyim bir foto koyarım elbet :34:

Resimlerini göremedim canım link gönderirmisin çok merak ediyorumm ...bu arada hastahanenin konuk evi mi 10 tl ?????

çook merak edıyorum kendini suan nasıl hissediyorsun ilk göruntu sana nasıl his verdi :D

çook merak edıyorum kendini suan nasıl hissediyorsun ilk göruntu sana nasıl his verdi :D

şişlikler inerse çok daha iyi olacağım ama şuan itibariyle memnunum inşallah dahada memnun olurum ilk gördüğümde çok garip geldi ama başkalarına bu kadar garip gelmedi gerçi bende gün geçtikçe alıştım

Son düzenleme:

şişlikler inerse çok daha iyi olacağım ama şuan itibariyle memnunum inşallah dahada memnun olurum ilk gördüğümde çok garip geldi ama başkalarına bu kadar garip gelmedi gerçi bende gün geçtikçe alıştım

gercekten süpe r olmus güle güle kullan yakısmısss biraz daha insinde o zaman daha net olur

gercekten süpe r olmus güle güle kullan yakısmısss biraz daha insinde o zaman daha net olur

çok teşekkür ederim canım dediğin gibi şu şişliklerde inince daha iyi olacak ama çok sabırsızım bu konuda sanırım. sabah uyandığımda ilk işim aynaya bakmak ouyor acaba şişlikler azalmış mı diye :1: aylar sürecek iş için ben günlük değişimi takip ediyorum :1:

İnönü üniversitesinde okuyan bir arkadaşım var. Bilge Türk için baya iyi bir doktor diyordu. Kendisinde burun ameliyatı olan arkadaşları olmuş hiç belli olmuyor estetik yaptırdıkları diyordu. Malatya'ya mı gitsem ne :D

mavinin burnunu cook begendim şişlikleri insin bır kez daha görem ve mavicim sonrdan foto eklersen sevinirim bende malatya yolcusuyumm dusunuyorum yazın gidcemmmm :D

mavinin burnunu cook begendim şişlikleri insin bır kez daha görem ve mavicim sonrdan foto eklersen sevinirim bende malatya yolcusuyumm dusunuyorum yazın gidcemmmm :D

sağol puccca beğendiğine sevindim canım biraz daha insin şişlikler mutlaka eklerim merak etme sen :29:

Back
X