- 11 Nisan 2024
- 10
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi karamsar bayan
-
Teşekkür ederim inşallah düşmezDevlet hastanelerinde her türlü işlem düşüyor maalesef. Özel hastane veya kliniklerin düşer mi bilmiyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olur umarım. Konunuz güncel kalsın diye yazıyorum.
Bende bir e nabıza bakayım özel hastane işlemlerim gözüküyor muTeşekkür ederim inşallah düşmez
Tahliller vs gözüküyor ama kürtaj olacağım için o da gözükür diye düşünüyorumBende bir e nabıza bakayım özel hastane işlemlerim gözüküyor mu
Sağlık ocağı doktoru erişim sağlıyor her hangi bir muayene gittiğimiz zamanE nabızınız size özel kim görebilir ki ?
Özeller düşmüyor devlet düşüyor
Yardımınız için çok teşekkür ederimBen de düşük yapıp kürtaj olmuştum bir bakayım e-nabız'da görünüyor mu daha önceden Ama son randevularınız falan hepsi görünüyor bilginiz olsun özel de olsa
E nabızı gizleyebilirsiniz benım dışımda kimse göremesin dieSağlık ocağı doktoru erişim sağlıyor her hangi bir muayene gittiğimiz zaman
Özel hastane de ki doktorum ile konuşmam gerekiyor galiba ama jinekolog daha iyi olur diye düşündüm eğer düşmüyor iseBen şimdi baktım hastaneye girişim düşmüş sisteme. Detaya tıkladığımda yapılan işlemlerde gözüküyor. Kan testi, teşhis vs.
Özel hastanede sanırım düşer ya. Siz ancak manuel olarak elle gizleyebilirsiniz. Sizin dışınızda kimse göremez. Özel klinikler de gözükeceğini düşünmüyorum ama çok dikkat etmek gerek merdiven altı bir yer olmamalı. Sağlığınıza dikkat edinÖzel hastane de ki doktorum ile konuşmam gerekiyor galiba ama jinekolog daha iyi olur diye düşündüm eğer düşmüyor ise
Klinikte bende düşünmüyorum ama emin de olamadım o yüzden yardımcı olunur diye yazmak istedimÖzel hastanede sanırım düşer ya. Siz ancak manuel olarak elle gizleyebilirsiniz. Sizin dışınızda kimse göremez. Özel klinikler de gözükeceğini düşünmüyorum ama çok dikkat etmek gerek merdiven altı bir yer olmamalı. Sağlığınıza dikkat edin
Teşekkür ederimÖzellerde ve kliniklerde gizlenir diye düşünüyorum, sekreter ve doktorla iletişime geçip sormak mantıklı bazen e nabıxda yazsalar da devlet dışında sildirilebiliyormuş
E-nabızınızı çift faktörlü yapın size şifre gelmeden kimse giremezYardımınız için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?