Bilgi almak istiyorum

karamsar bayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2024
10
0
1
33
kürtaj olmayı düşünüyorum ama e nabız a düşsün istemiyorum jinekolog a gidip de sisteme düşmeyen var mı acaba bilgilerinizi öğrene bilir miyim ve ne kadar sürüyor gün içerisinde işimizi yapabiliyor muyuz

Devlet hastanelerinde her türlü işlem düşüyor maalesef. Özel hastane veya kliniklerin düşer mi bilmiyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olur umarım. Konunuz güncel kalsın diye yazıyorum.

Ben de düşük yapıp kürtaj olmuştum bir bakayım e-nabız'da görünüyor mu daha önceden Ama son randevularınız falan hepsi görünüyor bilginiz olsun özel de olsa

Ben şimdi baktım hastaneye girişim düşmüş sisteme. Detaya tıkladığımda yapılan işlemlerde gözüküyor. Kan testi, teşhis vs.

Özel hastane de ki doktorum ile konuşmam gerekiyor galiba ama jinekolog daha iyi olur diye düşündüm eğer düşmüyor ise
Özel hastanede sanırım düşer ya. Siz ancak manuel olarak elle gizleyebilirsiniz. Sizin dışınızda kimse göremez. Özel klinikler de gözükeceğini düşünmüyorum ama çok dikkat etmek gerek merdiven altı bir yer olmamalı. Sağlığınıza dikkat edin

Klinikte bende düşünmüyorum ama emin de olamadım o yüzden yardımcı olunur diye yazmak istedim

Özellerde ve kliniklerde gizlenir diye düşünüyorum, sekreter ve doktorla iletişime geçip sormak mantıklı bazen e nabıxda yazsalar da devlet dışında sildirilebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…