Bilgi sahibi olan hanımlar bisey sorucam?

Ciddi misin
Acımıyor diyen ilk kisisin gerçekten
Millet anestezi altında yaptryor duydukca korkum dahada arttı..
Devlete hiç gitmedim şimdiye kadar. Orda ücret nasıl?
Aminn Rabbim mimseye aratmasın sanada hayırlı sağlıklı bebekler nasib etsin canm

Amin hepimize nasip etsin Belki yumurtaliklarin kapalı yada kanallar tıkalı bosunu bekleme yaptır bisey çıkmaz inşallah belki o vesile olur devlette hic para vermedim 3 4 gün oksurunce ağrı yapıyor oo kadar ( biz kadın ne acılar cekiyoruz her ay ) para sıkıntın yoksa özele git sonra 3 ay dene olmadı aşılama yaptır bizimde sinavimiz bu hiç dusun me yaptır derim ya biz dogum yapicaz dünyaya can getircez onun acısı yanında bu hiç bisey

Doğru diyosun.. Kadın olmak zorr zorr :/ :/

Doğru diyosun.. Kadın olmak zorr zorr :/ :/
Hormonlarında sorun yok diyormuş doktorlar rahim filmi çekmek akıllarına gelmedimi.Çok kadın rahim filmi çektirdiği ay hamile kalıyo belki tüpleriniz tıkalıdır ve o filmde bir ilaç veriyolar o ilaç tıkalı bölgeyi açıyo.Normalde 1 yıl hamile kalınmadığı durumda tedavi yöntemlerine başlaması gerekiyo doktorunuzun.Bence sürekli doktor değiştirmeyin bir doktora gidin eşinizin ve sizin daha önceki tahlil sonuçlarınıda götürün 2 yıldır hamile kalamadığnızı tedavi olmak istedignizi söyleyin.O zaten izlenecek yolu size anlatır.Bende 1 yıl hiç sebebsiz hamile kalamamıştım ve tam kafamdan attığım başka derdimle uğraştıgım bir zamanda hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı çünkü bir kaç narkoza ve röntgene falanda girmiştim günüm geçmedigi içinde hamile olanileceğim aklıma gelmedi daha adet günüm bile gelmemişti.Ameliyattan 3 gün sonra günüm geçince şüpelenmiştim sonrasında düşük oldu zaten kısmet bukadarmış dedik.Bir adet dönemi sonrasında tekrar hamile kaldım ve 6 aylık bir oğlum var şimdi.Bunu niye anlattım eger hiçbir sağlık sorunu çıkmazsa stresten olmuyordur atın kafanızdan kafanızı başka şeylere odaklayın.Çünkü ben ne zaman kafamdan attıysam o zaman hamile kaldım.3 gebeligimde öyle oldu sizede tavsiye ederim

Çok sagolun Allah bağıslasın

Genelde üsütme sikayetiyle dr.a gittim hep bu zamana kadar, onun dışında bi sikayetim olmadi
Gittigim her dr.a açıklamada bulundum genelde vücut yapın biraz hassas stres yapma daha gencsin gibi tavsiyeler aldım tedaviden ziyade.. Dediginiz gibi stresli bi yapım zaten var bu aralar da iyice takar oldum bi rahim filmi kaldı hakkaten yapmadığm..

Zaten üşütmeden tüpler tıkanıyomuş iltihap olduğu için.Film çektirin tıkalıysa açılır inşaallah.Yine hamile kalamazsanız süt maydanoz buharına tutun kendinizi

Zaten üşütmeden tüpler tıkanıyomuş iltihap olduğu için.Film çektirin tıkalıysa açılır inşaallah.Yine hamile kalamazsanız süt maydanoz buharına tutun kendinizi

Onu denemiştim bikaç kez
Tüpler tıkalysa ultrasyonda yada alttan muayenede hic bi şekilde belli olmaz mi yada dr. yönlendirmez mi? Benle bu konuda olumsuz konuşan hiç bi dr olmadı hatta üşüttüğmde bikacgün ilac kullanıp gittiğimde rahmin tertemiz görünyor yumurtalıklarında sağlıklı büyümüş gebeliğe engel bi durumun yok demişti dr
Yalnız konularıma bakabilirsiniz en son dr yumurtalıkların yavas çalışıyor ama yaşına göre normal demişti, aynen böyle demişti

Bikac kez silik çizgi görmüşlüğüm var onun dışında düşük falanda yaşamadm böyle düşününce endiseleniyorum işte

Tıkalı olduğu ultradonda falan görülmüyo cnm.O film çekerken rahime bir sıvı veriliyo röntgende görülebilen özel bir sıvı galiba sıvının ulaştıgı yerler açık ulaşamadıgı yerler tıkalı olduğu öyle anlaşılıyo.Acı duymaktan korkuyosan bazıları narkozla çektiriyo bazıları narkozsuz bile hiçbir ağrı hissetmediğni söylüyolar.

Bikac kez silik çizgi görmüşlüğüm var onun dışında düşük falanda yaşamadm böyle düşününce endiseleniyorum işte
Silik çizgi görmüş olsaydın hamile olurdun cnm.Gebelik testleri 5 dakikadan sonra geçersiz sayılıyo geç vakitte silik çizgi çıkmıştır belki

Tüplerde tıkanıklık ultrason la görülmez yada rahimde çok büyük bir anormallik yoksa yine ultrason la görülmez. hsg bende çektirdim hiç acı olmadı. çektirmeyi planladığınız merkeze sorarsınız acı olacak mı diye.

Yaşınız daha çok gençmiş doktorlar o yüzden ağırdan alıyor olabilirler. benim de yaşım 28 hatta 29 a az kaldı, evliliğimin 3 senesi geride kaldı , 3 tane düşük yaptım ve daha yeni histereskopi yapıldı düşüğe sebep olabilir diye. oysa hsg çekilmeyi dahi kendim istedim hiçbir kadın doğumcu yönlendirmedi. hsgye normal dediler normal kadın doğumcular. git sağlamını bulana kadar dene diyen doktor oldu..

Benim önerim tüp bebek tedavisi uygulanan bir merkeze gitmen. tüp bebek yaptır diye demiyorum ama o merkezlerde infertilite üzerine doktorlar çok daha bilgili ve tecrübeli oluyorlar.

Allah en kısa sürede sağlıkla hayırla nasip etsin isteyen herkese

Tekrarlayan düşüklerde kan pıhtılaşması testi yapılması gerekiyo size yapılmadıysa mutlaka yaptırın eger varsa ve yüksekse hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanılıyo bir süre eger pıhtılaşma düşükse sadece asprin hap kullanılıyo.Biliyosunuzdur belki

Çok sağol canm evet haklısın ağırdan almış olabilirler bu konuda, çünkü kimse yönlendirmedi
En kisa zamanda araştrcam, malesef konya ereglide oturyorum memlekete gidip bildiğim emin oldugum yerde görünücem.. :/

Biliyorum canım aklına gelebilecek her türlü test tahlil bana da eşime de yapıldı. düşüklerimin de 1.5 senedir hamile kalamamamın da bir açıklaması bulunamadı.

Histereskopi yapıldı en son rahim genişletildi.. İnşallah bu vesile olur..

Merkeze çok uzak mı Ereğli bilmiyorum ama uzak değilse Konya merkezde de başlayabilirsin iyi bir doktorla takibe. ben şimdi her kontrol için 3 saatlik yol gidiyorum yorucu ama elimden geleni yapmış olmak istiyorum.

Silik çizgi görmüş olsaydın hamile olurdun cnm.Gebelik testleri 5 dakikadan sonra geçersiz sayılıyo geç vakitte silik çizgi çıkmıştır belki

Yoo kesinlikle ilk bir iki dkk icinde on günlük adet gecikmesyle görmüştüm cnim :/ tam yarın kan testi yapiym dediğimde sanki malum kelimeyi söylemisim gibi ertesi gün regl olmustum..

Yoo kesinlikle ilk bir iki dkk icinde on günlük adet gecikmesyle görmüştüm cnim :/ tam yarın kan testi yapiym dediğimde sanki malum kelimeyi söylemisim gibi ertesi gün regl olmustum..
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin benim 2 si böyle idi işte. b hcg 100 e kadar çıkıp sonra düşmeye başlıyor ve adet oluyorsun. kayıplarımın 2 si kimyasaldı

Ozaman evde kürler deneyebilirsin yada ayaklarından kendini silkelet buda çok faydalı doktorların bulamadığını bazen koca karı şeyleri dediğimiz şifa oluyo allah herşeyin bir bahanesini devasını vermiş.İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşaallah

Merkeze çok uzak mı Ereğli bilmiyorum ama uzak değilse Konya merkezde de başlayabilirsin iyi bir doktorla takibe. ben şimdi her kontrol için 3 saatlik yol gidiyorum yorucu ama elimden geleni yapmış olmak istiyorum.

Maşh cnim Allah gönlüne göre versin inşh
Konya merkez 2 saatlik mesafe aslında ama pek bi bilgim yok orayla
Ereğli zaten saçma sapan biyer nefret ediyorum desem yeridir
Ben Antakyalıym normalde senede üç dört kez nezaman istersem giderim esimle yada tek farketmez
Dr. ve hastane yönünden biçok seçenek var sanirim orası daha uygun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…