Bilgi sahibi olan hanımlar bisey sorucam?

Yoo kesinlikle ilk bir iki dkk icinde on günlük adet gecikmesyle görmüştüm cnim :/ tam yarın kan testi yapiym dediğimde sanki malum kelimeyi söylemisim gibi ertesi gün regl olmustum..
Aynısını bende yaşamıştım bidefa.Uçağa bincem bir test yapayım hamileysem valizleri falan kaldırmayım dikkat edeyim diye adet olmam gereken gün test yaptım silik çizgi görünce arkadaşlarda hamilesin falan diyince kendimi kaptırmıştım.uçakta sanki uçak uçmuyo ben uçuyorum o derece sevinçliydim uçaktan inince ilk işim wc ye gitmek oldu megersem adet olmuşum çok büyük hayal kırıklığına uğdamuştım.Yani adet günü silik çizgi çıkıyo

Hemşerimsin

Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin benim 2 si böyle idi işte. b hcg 100 e kadar çıkıp sonra düşmeye başlıyor ve adet oluyorsun. kayıplarımın 2 si kimyasaldı

Hiç bilmiyorum direk dr.a gitmedim ki :/ son iki aydır adet düzensizliğim var zaten o stresle konu açtım buraya
Normalde düzenliydi çok lazım gibi gittim agnucaston + arısütü bal polen kullandim düzenim şaştı resmen.. üstüne bide tam adet günümde lekeleniyorum sonra bi gecikme ondan sonra normalden daha yoğun bi regl oldum bu ayda lekelenme + gecikme bakalım nasıl olucak

Amin canim hemen her türlü kürü de kocakarı işini de denedim ben tüp bebeğe doğru gidiyor sürecimiz. çok çok 6 ay -1 sene daha beklerim. İnşallah bu sürede gelir bebek sağlıkla

Yaa öyle mi
Çok mantıklı bak
En son silik çizgi gördüğüm de iki gün sonra adet olmuştum demek bu yüzdenmiş

Amin canim hemen her türlü kürü de kocakarı işini de denedim ben tüp bebeğe doğru gidiyor sürecimiz. çok çok 6 ay -1 sene daha beklerim. İnşallah bu sürede gelir bebek sağlıkla
Gelecek inşaallah cnm.Sonuçta 3 defa hamile kalmışsın tam kafandan attığın bir dönemde bir bakmışsın hamilesin allahım en kısa zamanda kucagını doldursun inşaallah

Yaa öyle mi
Çok mantıklı bak
En son silik çizgi gördüğüm de iki gün sonra adet olmuştum demek bu yüzdenmiş
Bunu ancak şöyle kesinleştirebilirsin günün bayağı geçti ve silik çizgi çıktı kanaman oldu yinede doktora git ve bhcg ye baktırt eger 5 in üstündeyse kimyasal gebelik yaşamışsındır.Eger 0 sa adet olacağın için silik çizgi çıkmıştır

Ereğli gibi dağ memleketinde olmasam çoktan gitmiştim dee ahh işte evlendik geldik bi kere buraya

Ereğli gibi dağ memleketinde olmasam çoktan gitmiştim dee ahh işte evlendik geldik bi kere buraya
Eregli ilçe degilmi hastane vardır yada sağlık ocağıda yapıyo zaten gebelik testi kanda.Adet olduysanda oldum demezsin günüm geçti şukadar dersin bakarlar önemli olan sonuç alabilmek.Belkide arkadaşın dediği gibi kimyasal yaşadın ve bilemedin oda olabilir yani

Ya tabi vardır o kadarı da dr. yönünden hastane yönünden sıfır. Sadece bi tane özel klinik var bayagi da pahalı ben hep ona gittim. Devlet desen hem tercih etmedim hem hic iyi şeyler duymadım toplasan iki dr. varmış zaten. Direk test için de gitmedim yani gitsem devlet has. acil bölümünde yapılıyor zaten biliyorum
Bi dahakine pozitifi görürde giderim inşallaahh ♡

Adetin 3.gunu yapilan hormon testimde bakilan degerler TSH, FSH, LH, T3, T4, Estradiol, Prolaktin, Total Testesteron.

Yeniden konu açmak istemedim... Aradan geçen zamandan bu yana hsg filmi çektirdim emin olmak için hormonlara bi kez daha batırdım hiç bi sıkıntı yok.. hsg.de sonuçlar temiz çıktı dr. bi önceki enfeksiyon şikayetimden kaynaklı yer yer yapışıklık vardı ama film sırasında açıldı herhangi bi sıkıntın yok her an gebe kalabilirsin dedi. Bu hsg.den sonraki ikinci ayım ve geçen ay beş gün, bu ay yine gecikmemin beşinci günündeyim... test yaptım ve negatif. Benimle aynı durumda olan varmı

Cm bence normal stres yapma ondanda oluyor dur benim ilk ay olmuştu ama boş gebelik sağlık olsun 5 ay sonra olsun hiç takılma bunlara cnm ne kadar zmn dir olmuyor

Bilmiyorum gerçekten yapmadığımz hiçbişey kalmadı sıkıntımız da yok çok şükür iki buçuk yıl oldu evleneli iki yıldır istiyoruz

Bilmiyorum gerçekten yapmadığımz hiçbişey kalmadı sıkıntımız da yok çok şükür iki buçuk yıl oldu evleneli iki yıldır istiyoruz
Bende hormon testi icin regli bekliyorum sorunuz iyi olmus
Sormak istediğim esiniz de testlerden geçtimi ?

Bu arada bende hormon testimi merak ediyorum nasıl çıkar diye
Folikül kistim vardı geçen aylarda hormon testine yönlendirdi doktor
Normal çıkarsa neye yonlendirilir bilemiyorum belkide çatlatma ignesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…