- 20 Ağustos 2014
- 3.771
- 2.872
- 248
- 47
- Konu Sahibi TamBirRabia
-
Aynısını bende yaşamıştım bidefa.Uçağa bincem bir test yapayım hamileysem valizleri falan kaldırmayım dikkat edeyim diye adet olmam gereken gün test yaptım silik çizgi görünce arkadaşlarda hamilesin falan diyince kendimi kaptırmıştım.uçakta sanki uçak uçmuyo ben uçuyorum o derece sevinçliydim uçaktan inince ilk işim wc ye gitmek oldu megersem adet olmuşum çok büyük hayal kırıklığına uğdamuştım.Yani adet günü silik çizgi çıkıyoYoo kesinlikle ilk bir iki dkk icinde on günlük adet gecikmesyle görmüştüm cnim :/ tam yarın kan testi yapiym dediğimde sanki malum kelimeyi söylemisim gibi ertesi gün regl olmustum..
HemşerimsinMaşh cnim Allah gönlüne göre versin inşh
Konya merkez 2 saatlik mesafe aslında ama pek bi bilgim yok orayla
Ereğli zaten saçma sapan biyer nefret ediyorum desem yeridir
Ben Antakyalıym normalde senede üç dört kez nezaman istersem giderim esimle yada tek farketmez
Dr. ve hastane yönünden biçok seçenek var sanirim orası daha uygun olur
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin benim 2 si böyle idi işte. b hcg 100 e kadar çıkıp sonra düşmeye başlıyor ve adet oluyorsun. kayıplarımın 2 si kimyasaldı
Amin canim hemen her türlü kürü de kocakarı işini de denedim benOzaman evde kürler deneyebilirsin yada ayaklarından kendini silkelet buda çok faydalı doktorların bulamadığını bazen koca karı şeyleri dediğimiz şifa oluyo allah herşeyin bir bahanesini devasını vermiş.İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşaallah
Aynısını bende yaşamıştım bidefa.Uçağa bincem bir test yapayım hamileysem valizleri falan kaldırmayım dikkat edeyim diye adet olmam gereken gün test yaptım silik çizgi görünce arkadaşlarda hamilesin falan diyince kendimi kaptırmıştım.uçakta sanki uçak uçmuyo ben uçuyorum o derece sevinçliydim uçaktan inince ilk işim wc ye gitmek oldu megersem adet olmuşum çok büyük hayal kırıklığına uğdamuştım.Yani adet günü silik çizgi çıkıyo
Gelecek inşaallah cnm.Sonuçta 3 defa hamile kalmışsın tam kafandan attığın bir dönemde bir bakmışsın hamilesin allahım en kısa zamanda kucagını doldursun inşaallahAmin canim hemen her türlü kürü de kocakarı işini de denedim bentüp bebeğe doğru gidiyor sürecimiz. çok çok 6 ay -1 sene daha beklerim. İnşallah bu sürede gelir bebek sağlıkla
Amin canim hemen her türlü kürü de kocakarı işini de denedim bentüp bebeğe doğru gidiyor sürecimiz. çok çok 6 ay -1 sene daha beklerim. İnşallah bu sürede gelir bebek sağlıkla
Bunu ancak şöyle kesinleştirebilirsin günün bayağı geçti ve silik çizgi çıktı kanaman oldu yinede doktora git ve bhcg ye baktırt eger 5 in üstündeyse kimyasal gebelik yaşamışsındır.Eger 0 sa adet olacağın için silik çizgi çıkmıştırYaa öyle mi
Çok mantıklı bak
En son silik çizgi gördüğüm de iki gün sonra adet olmuştum demek bu yüzdenmiş
Bunu ancak şöyle kesinleştirebilirsin günün bayağı geçti ve silik çizgi çıktı kanaman oldu yinede doktora git ve bhcg ye baktırt eger 5 in üstündeyse kimyasal gebelik yaşamışsındır.Eger 0 sa adet olacağın için silik çizgi çıkmıştır
Eregli ilçe degilmi hastane vardır yada sağlık ocağıda yapıyo zaten gebelik testi kanda.Adet olduysanda oldum demezsin günüm geçti şukadar dersin bakarlar önemli olan sonuç alabilmek.Belkide arkadaşın dediği gibi kimyasal yaşadın ve bilemedin oda olabilir yaniEreğli gibi dağ memleketinde olmasam çoktan gitmiştim dee ahh işte evlendik geldik bi kere buraya
Eregli ilçe degilmi hastane vardır yada sağlık ocağıda yapıyo zaten gebelik testi kanda.Adet olduysanda oldum demezsin günüm geçti şukadar dersin bakarlar önemli olan sonuç alabilmek.Belkide arkadaşın dediği gibi kimyasal yaşadın ve bilemedin oda olabilir yani
Adetin 3.gunu yapilan hormon testimde bakilan degerler TSH, FSH, LH, T3, T4, Estradiol, Prolaktin, Total Testesteron.
Çookk teşekkür ederim cnim
Prolaktin için ayrı bi test yaptırmam gerekmiyo o halde
Kimse yokmu
Cm bence normal stres yapma ondanda oluyor dur benim ilk ay olmuştu ama boş gebelik sağlık olsun 5 ay sonra olsun hiç takılma bunlara cnm ne kadar zmn dir olmuyor
Bende hormon testi icin regli bekliyorum sorunuz iyi olmusBilmiyorum gerçekten yapmadığımz hiçbişey kalmadı sıkıntımız da yok çok şükür iki buçuk yıl oldu evleneli iki yıldır istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?