Bilgi verebilirseniz sevinirim

Kirik

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
29
7
6
24
Merhaba kızlar. Son adet tarihim 4 Kasım. Benim adetim bazen gecikebiliyor o yüzden fazla üstünde duymamıştım. Ama covid geçirdim falan derken hastaneye gidemedim. 1 şubatta test yaptım pozitif çıktı hemen gidip kan verdim beta 36.000 çıktı sizce dış gebelik falan olabilir mi yada sağlıklı mıdır 15 şubatta kadın doğuma gideceğim.

Öyle bir değer icin sanirim benim haftalara yakın olmanız gerek

13. Haftaya kadar gelip hamılelıgınızı anlamadınız mi hiç?

Siz doktora gittiniz mi?
Yukarıda yazdığım gibi 15 şubata randevu alabildim. Hiç bir belirtim olduğu için anlamadım ama daha ultrasona girmedim sadece aile hekimi son adet tarihine göre hesapladı ultrasonda daha net olacak

Hey maşallah ikili testi bile kaçırmışsınız. Sağlıkla gelsin.

Yukarıda yazdığım gibi 15 şubata randevu alabildim. Hiç bir belirtim olduğu için anlamadım ama daha ultrasona girmedim sadece aile hekimi son adet tarihine göre hesapladı ultrasonda daha net olacak

Maşallah hiç belirti ne olmamış bende öğrendikten sonra kusmaya başladım. Dikkat et canım ağır ne kaldırma Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…