Bilgi vermeyen doktor

granittttt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2023
87
52
8
Bugün doktora muayene oldum .alt ultrason çekti.pco tanısı koydu beta hcg ver sonra ilaç başlayalım dedi.daha önce bu tarz bir muayene yaşayan oldu mu ? Sağ kasıklarda batma oluyor ara ara sadece ama Madem pcoyum neden beta istedi anlamlandıramıyorum .sonra plan yaparız diye geçiştirdi .fikri olan varsa paylaşabilir mi?

Sizi geçiştirmemiş yüksek ihtimalle çıkan sonuca göre sizinle konuşacak zaten sonra plan yaparız demeside bu yüzden. Siz merak ettiklerini sordunuz mu?

Sorsam de cevap olarak pcosun dedi sadece ,özel bir hastaneye başvurmuştum biraz bilgilenmek için ama olmadı .

Soramadım maalesef cevap olarak pcosun dedi sadece ,özel bir hastaneye başvurmuştum biraz bilgilenmek için ama olmadı .
Bazı doktorlar her şekilde bilgilendirirken bazıları bilgilendirmeyebiliyor böyle durumda kafanıza takılanları mutlaka sorun açıklama yapacaktır zaten. Evliyseniz eğer ve adetiniz düzensiz ise beta hcg testini herhangi bir hamilelik durumuna karşı ne olur ne olmaz diye istemiştir. Ve size ona göre tedavi başlaması gerekiyorsa ilaçtan bahsediyorum başlayacaktır.

E nabizin varmi ?
Orda görebiliyorsun beta hcg sonuclandiysa baksana bi

Daha veremedim yoğun çalışıyorum

Hamile olma ihtimalinize karşı beta istemiştir beta sonucunuza göre adetinizin 2.-3. günü gel diyecektir zaten şu an yapabilecek bir şeyi yok çok fazla.Yapılan bütün tahliller adetliyken yapılıyor tedavilere de adetliyken başlanıyor zaten o yüzden bu tarz şeyler için doktora giderken adetinizin 2. ya da 3. günü giderseniz hemen gittiğinizde tedaviye başlarlar

Hangi şehirde oturuyorsunuz

hcg sonucuna göre tarlusal vs gibi adet söktürücü verip, adet olduğunuzda çağırıp hormon testi isteyecektir muhtemelen. hcg bakmadan adet söktürücü yazmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…