• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgilerinize ihtiyacım var. :(

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kızlar.

Daha önceki konularımdan bilen arkadaşlarım olabilir.İş yerimde sorunlar yaşıyorum ve işten ayrılmak istiyorum.Rabbime çok şükür bir kapıyı kapayıp diğerini açıyor.Dün ablamın eşi eniştem beni aradı ve şirketlerinde açık bir pozisyon olduğunu söyledi benimde işten çıkmak istediğimi biliyordu.Hem sorunlar yaşıyorum hemde çalışma saatleri çok fazla ama para yönünden iyi tabikide.eniştemin bahsettiği yer ise sabah 8 akşam 5 hafta sonu 2 gün tatilim var ve tüm resmi tatillerde çalışmıyor ( önceki yer çalışıyor yılbaşı haricinde tüm tatillerde) ücretini henüz konuşmadım şuanki yerimde 1.500 alıyorum orasıda en kötü 1.300 diye düşünüyorum pazartesi gidip konuşacağım.
Size sorum şu p.tesi giderken iş yerine ne söyleyip gitmeliyim hastaneden hasta olmadığım takdirdde rapor alamam sanırım numara yapsam doktro yanı anlar haliyle, yalan söyleyemeyen biriyim ama söylemem lazım o işten emin değilim çnkü şuan.
2. sorum şuan çaıştığım yerde 1 senedir çalışıyorum ihbar tazminatı var 4 hafta önceden bildirmem lazım yerıme başkasını alacaklardır. istifa etsem nasıl olur içeride maaşım ve primim var riske atmak istemiyorum söylesemde sanki primimi alamayacakmışım gibi düşünüyorum diğer iş yeride hemen birisini alacakmış.2 tarafı nasıl idare edebilirim kızlar yardım edin lütfen bilgisi olanlar özellikle

Teşekkürler
Hayırlı Pazarlar

Back