bilgili hanımlar.. bana bir çare lütfen :(

yok işte keselemeyi yapmadım
:)))) görüşlerin çok güzel olmuş yaaa.. önce soğan sürsem sonra da olmadı sarımsak:))

Kese cok önemli ama:)
Hata sıcak suda beklet keseke, sonra tekrar suda bekletki yumuşayip tekrar temizlensin.
Annem hata tırnakları ile iyice kazimişdi, canim çıkmıştı o başka:)

Görüşlerimin hoşuna gitmesine sevindim.
Soğanı denemen yeterli olabilir, amq sonuç hemen kendini belirtmesi gerekuyir. Hani bir değişiklik gormezsen, sarımsağı da mutlaka dene!:)

Mutlu saglikli uzun omurler dilerim oncelikle...
Ayni durum annecimin de basina gelmisti hemde ertesi gun beni istemeye geleceklerdi. Ne yaptiysak tam gecmedi tirnak kenarlari kaldi malesef bizde manikur yaptirdik guzelce temizledi kadin bide parafin yapti hicbisey kalmadi vaktiniz varsa yaptirin derim.

ewt bencede manıkur yaptırın çünkü resmen etleri boyuyor yapraklar nekadar suda bekletırsen beklet kesılmedende çıkmıyor hem bakım olmuş olur yarın için kızınızada sağlıklı uzun ömürler dılıyorum nıce yaşlara

Lİmon suyuyla ovmak banada etkili olur gibi geldi. Bir de içtiğiniz türk kahvesinin telvesiyle ovmayı deneyin o da işe yarayabilir en azından yumuşak ve bakımlı olur elleriniz.

Lİmon suyuyla ovmak banada etkili olur gibi geldi. Bir de içtiğiniz türk kahvesinin telvesiyle ovmayı deneyin o da işe yarayabilir en azından yumuşak ve bakımlı olur elleriniz.

konuma günlerdir cevap yazmayı unutuyorum kızlar k.bakmayın
güzel dileklerinize çok teşekkürler :)
o gün ve doğum günü sabahı elim ister istemez çamaşır sulu sıcak sulara girdi.. az bişey kaldı izler.. sonra dediklerinizi yapamadan geldi misafirler.. 1 gün önce gecede yorgunluktan uyuyakalmışım :)
misafirlerim sarmalarımı görünce ellerimle ilgilenmediler bile :) ben açıklamamı yaptım ama bayağı çıkmıştı.. dedikleriniz çok güzel bilgiler ihtiyacım olduğunda açıp okurum.. teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…