- 18 Şubat 2023
- 407
- 377
- 23
bittin sennnüzerimizde kıyafet yoktu sorun zaten o
Umarım öyledir düşükte olsa penis-vajina teması sonrası bi ihtimal var diyorlar umarım o kadar şanssız değilimdirDediğiniz gibi psikolojik hepsi, o kadar kolay olsa ilişki yaşamak yerine çocuk için onu (sürtünme) yaşardık.
çok sağolunbittin sennn
senin partner çok sabirlıymış tebrik ederimçok sağolun
Sanırım burada kimse seni rahatlatmaz çok takmışsınız, sabah erkenden ilk idrarla test yapın tek çizgiyi görün.Umarım öyledir düşükte olsa penis-vajina teması sonrası bi ihtimal var diyorlar umarım o kadar şanssız değilimdir
Öyle böyle değil herşeyi okur ve sanki yaşıyor oldum vebu stresim yüzünden regl olamıyorum sanırım ve bu çıkmaz bi döngüye sokuyo beniSanırım burada kimse seni rahatlatmaz çok takmışsınız, sabah erkenden ilk idrarla test yapın tek çizgiyi görün.
34 haftalık hamileyim ve dediğin gibi olmuyor o işler.Öyle böyle değil herşeyi okur ve sanki yaşıyor oldum vebu stresim yüzünden regl olamıyorum sanırım ve bu çıkmaz bi döngüye sokuyo beni
Çok teşekkür ederim34 haftalık hamileyim ve dediğin gibi olmuyor o işler.
Sürtünme ile bir kişi hamile kalmaz, penis vajina içerisinde prezervatifsiz olursa zevk suyu bir ihtimaldir.
Stres insanı hasta ediyo ya hala neyden bahsediyosun ??Böyle bir durumda neden hiç yaşamadığım fiziksel acıları yaşıyorum stres bu kadar etkileyebilir mi
Neden herkes bu kadar yüksek nabizda yorum yapmislar anlayamadim ama canını sıkmana ya da stres olmana gerek yok bahsettigin durum milyonda bir olabilecek birşey belki, bu konuda çok düşünme akışına bırak. Aksi durumda düşündükçe stres olup reglin geçikmeye devam edecektir.Öyle böyle değil herşeyi okur ve sanki yaşıyor oldum vebu stresim yüzünden regl olamıyorum sanırım ve bu çıkmaz bi döngüye sokuyo beni
Umarım o kadar şanssız değilimdir, teşekkür ederimNeden herkes bu kadar yüksek nabizda yorum yapmislar anlayamadim ama canını sıkmana ya da stres olmana gerek yok bahsettigin durum milyonda bir olabilecek birşey belki, bu konuda çok düşünme akışına bırak. Aksi durumda düşündükçe stres olup reglin geçikmeye devam edecektir.
aynı şeyi yaşıyorum bende şuan iliski sonrası bekledigim tarihte adetimi oldum ama gerçekten psikolojik mi bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum adet olsam bile düsün kasıklarım bacaklarım belim kolumun altı bile acıyor düsün umarım degilizdir de sadece delirdigimiz icin böyle hissediyoruzdurUmarım o kadar şanssız değilimdir, teşekkür ederim
Aynı durumdayız psikolojik olarak ne kadar rahatlamaya çalışsam da her okuduğumdan nem kapıyorum üstelik bugün regl olmam gerekirken olmadım umarım strestendir yıllarca deneyip olmayan insanlara nazaran bu kadar olamam herhaldeaynı şeyi yaşıyorum bende şuan iliski sonrası bekledigim tarihte adetimi oldum ama gerçekten psikolojik mi bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum adet olsam bile düsün kasıklarım bacaklarım belim kolumun altı bile acıyor düsün umarım degilizdir de sadece delirdigimiz icin böyle hissediyoruzdur
strestendir muhakkak ya bende adet olduğum halde hala çok endişeliyim seni çok iyi anlıyorum kasıklarım inanılmaz ağrıyor benimde cok fazla pcos var bende onun agrısıdır diye düsünmek istiyorum sen de sabah uyandıgında hemen soğan kürüne başla mutlaka en iyi adet söktürücü o bir kaç düzenli iç olursun inşallahAynı durumdayız psikolojik olarak ne kadar rahatlamaya çalışsam da her okuduğumdan nem kapıyorum üstelik bugün regl olmam gerekirken olmadım umarım strestendir yıllarca deneyip olmayan insanlara nazaran bu kadar olamam herhalde
Öyle şiddetli ağrı yaşamıyorum hafif sancılar oluyor arada ya sanki sağ kaşığım hafif şişmiş gibi geliyor bugünde böyle bişey neden olur bilmiyorum. Soğan kürünü duymuştum gerçekten işe yarıyor mustrestendir muhakkak ya bende adet olduğum halde hala çok endişeliyim seni çok iyi anlıyorum kasıklarım inanılmaz ağrıyor benimde cok fazla pcos var bende onun agrısıdır diye düsünmek istiyorum sen de sabah uyandıgında hemen soğan kürüne başla mutlaka en iyi adet söktürücü o bir kaç düzenli iç olursun inşallah
Aynen. E bebek indirim linki iletiyorum şimdiİyi akşamlar dün ki sorduğum soru ardına şunları eklemek istiyorum. Bugün regl olmam gereken gündü fakat olmadım. İnternette okuduğum kadarıyla gebelik belirtileri gösteriyorum. Bel ağrısı ve belirli arallıklarla batması, ayak üşümesi, sık idrara çıkma, kasıklarda batma ve ağrı. Bunlarıı çok stres yaptığımdan dolayı mı yaşıyorum yoksa milyonda bi ihtimal olana sürtünerek hamile kalmayı mı başardım çözemiyorum. Ama sürekli okur, kafaya takar oldum. Ve olmam gereken günde adet olamayınca daha kötü öldüm. Yani vajinaya boşalma olmadan bunları yaşamam gebelik belirtisi olabilir mi?
abla adet olduğu halde hamile olanlar varmıs ama onların yorumlarını okudum bir sürü var 4-5 ay adet gören onlar neden pekiCanım hamile falan değilsin muhtemelen stresten dolayı gecikiyosun. Git bir eczaneden test al sonuca bak rahatla. Sonra regl olacaksın bak gör.
Adet olduğu halde hamile olduğunu düşünen arkadaşım. Kadın fizyolojisi hakkında birazcık fikriniz olsun yahu. Sen de git youtube'a "kadınlar neden adet olur" yaz.
ablacım o adetler öyle normal adet gibi olmuyor. bariz aradaki farkı anlayabileceğin kanamalardan ibaret. Hem sürtünmeyle hamile kalıp hem de bu süreçte adet görmek çok ütopik. İnsanlar hamile kalmak için ne süreçlerden geçiyolar. O kadar kolay değil..abla adet olduğu halde hamile olanlar varmıs ama onların yorumlarını okudum bir sürü var 4-5 ay adet gören onlar neden peki
2 gün gecikme yaşıyorum stresten dolayı olabilir dediğiniz gibi ama anlam veremediğim şey vücudumdaki fiziksel acılar göğüs kısmımda biler batma hissediyorum garip belirtiler var daha önce yaşamadığım gerçekten bunlaarda stresten kaynaklı olabilir miCanım hamile falan değilsin muhtemelen stresten dolayı gecikiyosun. Git bir eczaneden test al sonuca bak rahatla. Sonra regl olacaksın bak gör.
Adet olduğu halde hamile olduğunu düşünen arkadaşım. Kadın fizyolojisi hakkında birazcık fikriniz olsun yahu. Sen de git youtube'a "kadınlar neden adet olur" yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?