Bilgili insanlar yardımcı olabilir mi

1 seneyi geçti her ay ovülasyon testi destekleyici ilaçlar amuda kalkma otlar sular sağlıklı dengeli beslenme herşeyi denedim olmadı sürtündün oldu bravooo ya bizim bilgimizi boşver bacım bence sen nasıl başardın bu kadar uğraşan insana bir seminer ver toplu gelip öğrenelim sperm yok ilişki yok nasıl hamile kaldığını gerçekten bilmek isterim

iki sürtünme mağduru siz birbirinize fikir verip gaza getirmeyin gençsiniz gençliğinizi yaşayın gülün eğlenin en güzel yaşlarınızı kabusa çevirmeyin. Bende iki sürtünme konusu arasında hamile kalmak için dilek dileyeyim.

Tamamen psikolojik emin olabilirsin. Çoğumuz hamile kalmak istediğimiz aylarda bu belirtileri yaşadık.

2 senedir hamile kalmaya çalışan,ilişki sonrası amuda kalkmadığı kalmış bir kadın olarak benimde stresime stres eklediniz şu an. Öyle bir şey olursa çok kırılırım.
10 senelık evlı olarak amuda kalktık olmadı, 3 kez aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdım yine olmadı... ben kırılmakla kalmam saç baş yolarım vallahi

Ben hamile kaldım demedim reglm 2 gün gecikti ve yaşamadığım duygular yaşıyorum. Çok düşükte olsa zevk suyunda sperm ihtimali olduğunu yeni öğrendiğim için bu strese girdim. Vajina çevresine bulaşması bile yeterli diyor bazı insanlar yükselerek cevap vermek yerine deneyimlerinizden akıl verebilirsiniz

O belirtiler zaten adet dönemi belirtisi. Siz şu an ekstra vücudunuzu dinlediğiniz için daha çok hissediyorsunuz. Bunlar normalde de oluyordur merak etmeyin.
2 gün gecikme yaşadım sizce test yaptırmalı mıyım bazılarını stresini alır diyor ama tam tersini görmekten korktuğun içinde çekiniyorum

Zevk suyu ile nasıl hamile kalınır anlatayım. Eğer mevcutta bir boşalma varsa dışarıya mesela onu üstüne devam edersin tamamen temizlenmemiştir karşı taraf o sırada tekrar gelmeye başlayan zevk suyu sperm içerir ama çok çok düşük ihtimal

2 gün gecikme yaşadım sizce test yaptırmalı mıyım bazılarını stresini alır diyor ama tam tersini görmekten korktuğun içinde çekiniyorum
çok gençsin kendini böyle üzme emin ol kendini bu strese sokmazsan gelecek adet olacaksın sıkma canını oluruna bırak erkek arkdaşını da darlama böye konularda çünkü uzaklaşacak senden daha kötü hissedeceksin kendini takma biraz kafanı meşgul et bi sıcak duş al sıcak duş gelmesini sağlar.

Tabii ki yapın. Negatif göreceksiniz ben de aynı şekilde stres yaptım ve geciktim test yaptıktan sonra adetim geldi

yapmalısın zaten negatif çıkacak yani pozitif çıkma ihtimali 0 öyle birşey olamaz yani

bence beta hcg verip içinizi rahatlatın daha sonra korunmasız ilişki yaşamazsınız

Sürtünerek gebe kalacağını sanmıyorum ama test yap derim için rahat olur 3gun bile geçse çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…