- 26 Eylül 2022
- 1.239
- 1.282
- 63
- 34
aynı şeyi yaşıyorum bende şuan iliski sonrası bekledigim tarihte adetimi oldum ama gerçekten psikolojik mi bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum adet olsam bile düsün kasıklarım bacaklarım belim kolumun altı bile acıyor düsün umarım degilizdir de sadece delirdigimiz icin böyle hissediyoruzdur
iki sürtünme mağduru siz birbirinize fikir verip gaza getirmeyin gençsiniz gençliğinizi yaşayın gülün eğlenin en güzel yaşlarınızı kabusa çevirmeyin. Bende iki sürtünme konusu arasında hamile kalmak için dilek dileyeyim.2 gün gecikme yaşıyorum stresten dolayı olabilir dediğiniz gibi ama anlam veremediğim şey vücudumdaki fiziksel acılar göğüs kısmımda biler batma hissediyorum garip belirtiler var daha önce yaşamadığım gerçekten bunlaarda stresten kaynaklı olabilir mi
Nasip olur umarım sizeiki sürtünme mağduru siz birbirinize fikir verip gaza getirmeyin gençsiniz gençliğinizi yaşayın gülün eğlenin en güzel yaşlarınızı kabusa çevirmeyin. Bende iki sürtünme konusu arasında hamile kalmak için dilek dileyeyim.
Tamamen psikolojik emin olabilirsin. Çoğumuz hamile kalmak istediğimiz aylarda bu belirtileri yaşadık.2 gün gecikme yaşıyorum stresten dolayı olabilir dediğiniz gibi ama anlam veremediğim şey vücudumdaki fiziksel acılar göğüs kısmımda biler batma hissediyorum garip belirtiler var daha önce yaşamadığım gerçekten bunlaarda stresten kaynaklı olabilir mi
Bi nebze de olsa içimi rahatlattığınız için teşekkür ederimTamamen psikolojik emin olabilirsin. Çoğumuz hamile kalmak istediğimiz aylarda bu belirtileri yaşadık.
Rica ederim.Bi nebze de olsa içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim
10 senelık evlı olarak amuda kalktık olmadı, 3 kez aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdım yine olmadı... ben kırılmakla kalmam saç baş yolarım vallahi2 senedir hamile kalmaya çalışan,ilişki sonrası amuda kalkmadığı kalmış bir kadın olarak benimde stresime stres eklediniz şu an. Öyle bir şey olursa çok kırılırım.
O belirtiler zaten adet dönemi belirtisi. Siz şu an ekstra vücudunuzu dinlediğiniz için daha çok hissediyorsunuz. Bunlar normalde de oluyordur merak etmeyin.Bi nebze de olsa içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim
inşallah nasip olur size abla10 senelık evlı olarak amuda kalktık olmadı, 3 kez aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdım yine olmadı... ben kırılmakla kalmam saç baş yolarım vallahi
Ben hamile kaldım demedim reglm 2 gün gecikti ve yaşamadığım duygular yaşıyorum. Çok düşükte olsa zevk suyunda sperm ihtimali olduğunu yeni öğrendiğim için bu strese girdim. Vajina çevresine bulaşması bile yeterli diyor bazı insanlar yükselerek cevap vermek yerine deneyimlerinizden akıl verebilirsiniz1 seneyi geçti her ay ovülasyon testi destekleyici ilaçlar amuda kalkma otlar sular sağlıklı dengeli beslenme herşeyi denedim olmadı sürtündün oldu bravooo ya bizim bilgimizi boşver bacım bence sen nasıl başardın bu kadar uğraşan insana bir seminer ver toplu gelip öğrenelim sperm yok ilişki yok nasıl hamile kaldığını gerçekten bilmek isterim
2 gün gecikme yaşadım sizce test yaptırmalı mıyım bazılarını stresini alır diyor ama tam tersini görmekten korktuğun içinde çekiniyorumO belirtiler zaten adet dönemi belirtisi. Siz şu an ekstra vücudunuzu dinlediğiniz için daha çok hissediyorsunuz. Bunlar normalde de oluyordur merak etmeyin.
Zevk suyu ile nasıl hamile kalınır anlatayım. Eğer mevcutta bir boşalma varsa dışarıya mesela onu üstüne devam edersin tamamen temizlenmemiştir karşı taraf o sırada tekrar gelmeye başlayan zevk suyu sperm içerir ama çok çok düşük ihtimalBen hamile kaldım demedim reglm 2 gün gecikti ve yaşamadığım duygular yaşıyorum. Çok düşükte olsa zevk suyunda sperm ihtimali olduğunu yeni öğrendiğim için bu strese girdim. Vajina çevresine bulaşması bile yeterli diyor bazı insanlar yükselerek cevap vermek yerine deneyimlerinizden akıl verebilirsiniz
çok gençsin kendini böyle üzme emin ol kendini bu strese sokmazsan gelecek adet olacaksın sıkma canını oluruna bırak erkek arkdaşını da darlama böye konularda çünkü uzaklaşacak senden daha kötü hissedeceksin kendini takma biraz kafanı meşgul et bi sıcak duş al sıcak duş gelmesini sağlar.2 gün gecikme yaşadım sizce test yaptırmalı mıyım bazılarını stresini alır diyor ama tam tersini görmekten korktuğun içinde çekiniyorum
Tabii ki yapın. Negatif göreceksiniz ben de aynı şekilde stres yaptım ve geciktim test yaptıktan sonra adetim geldi2 gün gecikme yaşadım sizce test yaptırmalı mıyım bazılarını stresini alır diyor ama tam tersini görmekten korktuğun içinde çekiniyorum
yapmalısın zaten negatif çıkacak yani pozitif çıkma ihtimali 0 öyle birşey olamaz yani2 gün gecikme yaşadım sizce test yaptırmalı mıyım bazılarını stresini alır diyor ama tam tersini görmekten korktuğun içinde çekiniyorum
Yaptıracağım teşekkür ederimTabii ki yapın. Negatif göreceksiniz ben de aynı şekilde stres yaptım ve geciktim test yaptıktan sonra adetim geldi
teşekkür ederim yorumlarınız için allahım isteyenlere nasip etsinyapmalısın zaten negatif çıkacak yani pozitif çıkma ihtimali 0 öyle birşey olamaz yani
Yaptıracağım umarım negatif sonuç alırımbence beta hcg verip içinizi rahatlatın daha sonra korunmasız ilişki yaşamazsınız
Sürtünerek gebe kalacağını sanmıyorum ama test yap derim için rahat olur 3gun bile geçse çıkarİyi akşamlar dün ki sorduğum soru ardına şunları eklemek istiyorum. Bugün regl olmam gereken gündü fakat olmadım. İnternette okuduğum kadarıyla gebelik belirtileri gösteriyorum. Bel ağrısı ve belirli arallıklarla batması, ayak üşümesi, sık idrara çıkma, kasıklarda batma ve ağrı. Bunlarıı çok stres yaptığımdan dolayı mı yaşıyorum yoksa milyonda bi ihtimal olana sürtünerek hamile kalmayı mı başardım çözemiyorum. Ama sürekli okur, kafaya takar oldum. Ve olmam gereken günde adet olamayınca daha kötü öldüm. Yani vajinaya boşalma olmadan bunları yaşamam gebelik belirtisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?