Bilgili ve görgülü bayanlar cevaplasın lütfen!

bakbuuye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
12
2
1
Merhaba ben 5 ay önce erkek arkadaşmla birlikte oldum ve bu aya kadar da hep adetimi düzenli olmasa da ( ki zaten hep düzensiz ) oldum ama ekim ayında olmadım acaba hamilelik söz konusu olabilir öi ?

5 ay önce birliktelik oldu sadece ekim adeti mi olmadı?

düzensizlikleri derken kaç gün gecikirdi adetin...birde tahmini ekimn kacinda adet görmen gerekiyordu..Çünkü suan kasimdayiz..çok uzun zaman olmuş hamilelik ihtimali çok yüksek..zaten hamileyseniz suan eczaneden alacağınız bir testleri hemen öğrenebilirsiniz..

Merhaba ben 5 ay önce erkek arkadaşmla birlikte oldum ve bu aya kadar da hep adetimi düzenli olmasa da ( ki zaten hep düzensiz ) oldum ama ekim ayında olmadım acaba hamilelik söz konusu olabilir öi ?

bu nedir?
kim bilgilidir? kim görgülüdür?
kim der ki ben görgüsüzüm cevaplamayayım

he hadi ben diyim
görgüsüzüm ama cevapladım
çok saçma

Bilgili yi anladım da görgülü ne demek Allah aşkına..
En son 5 ay önce birliktelik olduysa gebelik söz konusu dahi olamaz.
Görgüsüz insankar iğneleyerek yorum yaptığı için yazmış olabilirim cecabınız için tesekkürler

5 ay önce birlikte oldunuz ve bir kere adet olmadınız yani gecen ay imkânsız bence

Bu konularda bilgili olmadigimi buradaki herkes bilir, ama Görgülü bi kariyimdir
Ya bende öyke düşünüyorum ama karnımda tuhaf bi şişlik var korkutuyo beni
Yemektendir, gazdir, adet olamadin diye siskinlik plmustur.korkma lütfen,bir test al yap olmadığını gör rahatla.

Ya benim adetim sürekli kendimi bildim bileli düzensizdir ben o ilişkiyi yasamadan bir iki ay falan önce sanırım doğum kontrol hapı kullanmıştım o haplar 6 ay düzenli yapıyo sonra geri düzensiz oluyo yıldım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…