Evet sadece ekşm olmadı5 ay önce birliktelik oldu sadece ekim adeti mi olmadı?
Ya bende öyke düşünüyorum ama karnımda tuhaf bi şişlik var korkutuyo beniHayır hamile değilsin.
Merhaba ben 5 ay önce erkek arkadaşmla birlikte oldum ve bu aya kadar da hep adetimi düzenli olmasa da ( ki zaten hep düzensiz ) oldum ama ekim ayında olmadım acaba hamilelik söz konusu olabilir öi ?
Görgüsüz insankar iğneleyerek yorum yaptığı için yazmış olabilirim cecabınız için tesekkürlerBilgili yi anladım da görgülü ne demek Allah aşkına..
En son 5 ay önce birliktelik olduysa gebelik söz konusu dahi olamaz.
Yemektendir, gazdir, adet olamadin diye siskinlik plmustur.korkma lütfen,bir test al yap olmadığını gör rahatla.Ya bende öyke düşünüyorum ama karnımda tuhaf bi şişlik var korkutuyo beni
Ya benim adetim sürekli kendimi bildim bileli düzensizdir ben o ilişkiyi yasamadan bir iki ay falan önce sanırım doğum kontrol hapı kullanmıştım o haplar 6 ay düzenli yapıyo sonra geri düzensiz oluyo yıldım artık.düzensizlikleri derken kaç gün gecikirdi adetin...birde tahmini ekimn kacinda adet görmen gerekiyordu..Çünkü suan kasimdayiz..çok uzun zaman olmuş hamilelik ihtimali çok yüksek..zaten hamileyseniz suan eczaneden alacağınız bir testleri hemen öğrenebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?