Canim böyle konular burda hep olay yaratır, emin ol iyi biliyorum. 5 ayda olsa çoktan karnın davul gibi olurdu. hiç korkmana gerek yok. al bi test yap, inan bana yok öyle bir durum. İşte rahatsizmissin zaten düzensiz oluyormuş. He bir de biraz suda kekik kaynat süz ve iç adet söktürür.
Anlamadım neden bu kadar insan tetiklendi birden.
Görgü, görmüş olma/deneyimlemiş/yaşamış olma durumudur. Nerede nasıl konuşması gerektiğini, inceliği bilen insan demektir. (bkz.TDK)
Burada biri kalkıp konularımıza dalsa ve belaltı şeyler yazsa, terbiyesizlik yapsa "Ne biçim kızsın sen öğ" falan dese (ki diyenler var biliyoruz, yanmakla tehdit edenini bile gördük) siz de bozulursunuz.
Konu sahibine dalma (KSD) haline geldi artık BDV
Tekrar cok teşekkür ediyorum size.. dediğinizi yapayım bi soğan suyu içememiştim ama bunu içebilirim inşallahCanim böyle konular burda hep olay yaratır, emin ol iyi biliyorum. 5 ayda olsa çoktan karnın davul gibi olurdu. hiç korkmana gerek yok. al bi test yap, inan bana yok öyle bir durum. İşte rahatsizmissin zaten düzensiz oluyormuş. He bir de biraz suda kekik kaynat süz ve iç adet söktürür.
Okey başlık kötü. ama inanıyorum ki şu an bu konuyu açan kadın büyük panik halinde ve nasıl soracagini kime danisacagini bilmiyor. Bu psikolojiyi biliyorum. mazur görmek lazım bazi şeyleri.bu tip konular burada olay yaratır derken
siz hiç böyle bi başlıkla açılan konu gördünüz mü?
kesinlikle katılmıyorum
bir platforma geleceksin, bilgili ve görgülü bayanlar cevaplasın lütfen diyeceksin
neye göre görgülü? kime göre görgülü?
kim kendisi için ben görgüsüzüm diye düşünür?
ardından gelen yorumlarda da 3-5 kişiyi muhatap alırım
tahammül edemem vs
bu tip konular burada olay yaratır derken
kesinlikle katılmıyorum
bir platforma geleceksin, bilgili ve görgülü bayanlar cevaplasın lütfen diyeceksin
tahammül edemem vs
sen kimsin derler adama
saygı beklerken böyle saygısızlık olur mu
sen kimsin derler adama
bu tip konular burada olay yaratır derken
kesinlikle katılmıyorum
tahammül edemem vs
sen kimsin derler adama
Bilgili vede görgülü biri olarak cevap bile vermeye değmez bir konu..
Ağzımı yoramam bile...
O ilacı doktorun yazmış olması ve onun doğum kontrol hapı olduğunu daha sonra öğrenmiş olma ihtimalini düşünemeyecek kadar önyargılı insanlar ı unutmuşum bu yorumu yazarken çok özür dilerim.:)doğum kontrol hapı almaya çekinmezken, hamilelik testinden neden çekiniyorsunuz? mantığı var mı?
hakaretler de diz boyu yalnız
Canım böyle insanlar anlamaz yorma kendini o kadar baslığa da yazdım ama yapacak bişey yok kamuya acık bi yer
O ilacı doktorun yazmış olması ve onun doğum kontrol hapı olduğunu daha sonra öğrenmiş olma ihtimalini düşünemeyecek kadar önyargılı insanlar ı unutmuşum bu yorumu yazarken çok özür dilerim.:)
Ya ben de şu kk hatunlarinin her lafa alinmasina takılıyorum. kendine göre gorguluysen girer yazar çıkarsın, ha kendini bu konuya cevap yazmayacak kadar Görgülü bilgili konu sahibiyle dalga geçecek kadar kendini üstün buluyorsan, konuya girer,bakar,güler, gecersin. ne bu Semt abi atarlari 'sen kime gorgusuz diyosun oggluuum' nidalari.Kimseye sen görgülüsün/görgüsüzsün dememiş ki
justholdmetight görgüsüzsün dese evet terbiyesizlik
Ben alınmadım üstüme, nerede ne konuşacağımı biliyorum
Daha önceden de konuyla ilgili az buçuk deneyimim var
Bence görgülüyüm yani
Şahsen ben de istemem kalkıp biri "sen yanacahsın, sen bilmemnesin" vs yazsın
Bu insanlar görgüsüzdür bana göre. Hatta densizdir
Bu konulara da hep yazılır bu klişe laflar
Bir insana kalkıp da sen bilmemnesin demek görgüsüzlüktür
Edit: bilmemne sansürlenmiştir. toplumumuzda cinsellik yaşayan kadınlara takılan isim öbeklerinin yerini tutmaktadır : p
Kimseye sen görgülüsün/görgüsüzsün dememiş ki
justholdmetight görgüsüzsün dese evet terbiyesizlik
Ben alınmadım üstüme, nerede ne konuşacağımı biliyorum
Daha önceden de konuyla ilgili az buçuk deneyimim var
Bence görgülüyüm yani
Şahsen ben de istemem kalkıp biri "sen yanacahsın, sen bilmemnesin" vs yazsın
Bu insanlar görgüsüzdür bana göre. Hatta densizdir
Bu konulara da hep yazılır bu klişe laflar
Bir insana kalkıp da sen bilmemnesin demek görgüsüzlüktür
çok iyi cevap
Ayy canımm.. testi almaya cesaretin yoksa bi 4 ay daha beklersen kesin sonucu görürsünYa öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için baslıkta bahsettiğim insan sizsiniz :) sanırım bide anlayışlı eklemem gerekiyodu ama diğer cecaplara bakarak muhattap olacağım 3-5 kişiden birisiniz tekrar teşekkürler .. test almaya korkuyorum mu desem cekiniyorum mu desem bilemedim ama burda sacma sapan yorum yapab insanlara bile tahammül edip o testi almaya cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?