- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Görgüsüz insankar iğneleyerek yorum yaptığı için yazmış olabilirim cecabınız için tesekkürler
Ya bende öyke düşünüyorum ama karnımda tuhaf bi şişlik var korkutuyo beni
Görgüsüz insankar iğneleyerek yorum yaptığı için yazmış olabilirim cecabınız için tesekkürler
Saçma başlığa saçma cevap vermissiniz. tartışma yaratır. bekaret küçük çocuk mu? çanta mi? yüklü miktar para mı ki? sahip çıkalım? dalga geçen insanlar için söylemiş yani konu sahibi. hemen başka yerlere çekmeyin diye, sizin yaptığınız gibi.Ne alaka biz evlenmeden önce bekaretimize sahip çıktığımız için görgüsüz mü oluyoruz bu durumda? Yaw he he.
görgülüyü görgüsüzü şıp diye ayırdedebiliyor
doğum kontrol hapı kullanabiliyor
ama basit bir hamilelik testi alıp yapamıyorsunuz
bir tek bana mı inandırıcı gelmiyor bu konu ya
Ya öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için baslıkta bahsettiğim insan sizsiniz :) sanırım bide anlayışlı eklemem gerekiyodu ama diğer cecaplara bakarak muhattap olacağım 3-5 kişiden birisiniz tekrar teşekkürler .. test almaya korkuyorum mu desem cekiniyorum mu desem bilemedim ama burda sacma sapan yorum yapab insanlara bile tahammül edip o testi almaya cesaret edemiyorum.Bu konularda bilgili olmadigimi buradaki herkes bilir, ama Görgülü bi kariyimdir
Yemektendir, gazdir, adet olamadin diye siskinlik plmustur.korkma lütfen,bir test al yap olmadığını gör rahatla.
kendini sıkıntıya sokmana gerek yokki..yarın nöbetçi bir eczaneden test al ..kafan rahat olsun..Ya benim adetim sürekli kendimi bildim bileli düzensizdir ben o ilişkiyi yasamadan bir iki ay falan önce sanırım doğum kontrol hapı kullanmıştım o haplar 6 ay düzenli yapıyo sonra geri düzensiz oluyo yıldım artık.
Saçma başlığa saçma cevap vermissiniz. tartışma yaratır. bekaret küçük çocuk mu? çanta mi? yüklü miktar para mı ki? sahip çıkalım? dalga geçen insanlar için söylemiş yani konu sahibi. hemen başka yerlere çekmeyin diye, sizin yaptığınız gibi.
Canim böyle konular burda hep olay yaratır, emin ol iyi biliyorum. 5 ayda olsa çoktan karnın davul gibi olurdu. hiç korkmana gerek yok. al bi test yap, inan bana yok öyle bir durum. İşte rahatsizmissin zaten düzensiz oluyormuş. He bir de biraz suda kekik kaynat süz ve iç adet söktürür.Ya öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için baslıkta bahsettiğim insan sizsiniz :) sanırım bide anlayışlı eklemem gerekiyodu ama diğer cecaplara bakarak muhattap olacağım 3-5 kişiden birisiniz tekrar teşekkürler .. test almaya korkuyorum mu desem cekiniyorum mu desem bilemedim ama burda sacma sapan yorum yapab insanlara bile tahammül edip o testi almaya cesaret edemiyorum.
Ya öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için baslıkta bahsettiğim insan sizsiniz :) sanırım bide anlayışlı eklemem gerekiyodu ama diğer cecaplara bakarak muhattap olacağım 3-5 kişiden birisiniz tekrar teşekkürler .. test almaya korkuyorum mu desem cekiniyorum mu desem bilemedim ama burda sacma sapan yorum yapab insanlara bile tahammül edip o testi almaya cesaret edemiyorum.
Dedeye sahip çıkalım, bekarete sahip çıkalım. öptüm.Yada sizin yaptığınız gibi.
Ağzın bal yesin.Anlamadım neden bu kadar insan tetiklendi birden.
Görgü, görmüş olma/deneyimlemiş/yaşamış olma durumudur. Nerede nasıl konuşması, inceliği bilen insan demektir. (bkz.TDK)
Burada biri kalkıp konularımıza dalsa ve belaltı şeyler yazsa, terbiyesizlik yapsa "Ne biçim kızsın sen öğ" falan dese (ki diyenler var biliyoruz, yanmakla tehdit edenini bile gördük) siz de bozulursunuz.
Konu sahibine dalma (KSD) haline geldi artık BDV
Ya öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için baslıkta bahsettiğim insan sizsiniz :) sanırım bide anlayışlı eklemem gerekiyodu ama diğer cecaplara bakarak muhattap olacağım 3-5 kişiden birisiniz tekrar teşekkürler .. test almaya korkuyorum mu desem cekiniyorum mu desem bilemedim ama burda sacma sapan yorum yapab insanlara bile tahammül edip o testi almaya cesaret edemiyorum.
Canım böyle insanlar anlamaz yorma kendini o kadar baslığa da yazdım ama yapacak bişey yok kamuya acık bi yerSaçma başlığa saçma cevap vermissiniz. tartışma yaratır. bekaret küçük çocuk mu? çanta mi? yüklü miktar para mı ki? sahip çıkalım? dalga geçen insanlar için söylemiş yani konu sahibi. hemen başka yerlere çekmeyin diye, sizin yaptığınız gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?