Bilgili ve görgülü bayanlar cevaplasın lütfen!

Ustune adet görülür de bu kadar ay görülmez bence.bence hamile değilsin.istersen test al yap için rahatlasin

Ya bende öyke düşünüyorum ama karnımda tuhaf bi şişlik var korkutuyo beni

Görgüsüz insankar iğneleyerek yorum yaptığı için yazmış olabilirim cecabınız için tesekkürler

görgülüyü görgüsüzü şıp diye ayırdedebiliyor
doğum kontrol hapı kullanabiliyor
ama basit bir hamilelik testi alıp yapamıyorsunuz

bir tek bana mı inandırıcı gelmiyor bu konu ya

Ne alaka biz evlenmeden önce bekaretimize sahip çıktığımız için görgüsüz mü oluyoruz bu durumda? Yaw he he.
Saçma başlığa saçma cevap vermissiniz. tartışma yaratır. bekaret küçük çocuk mu? çanta mi? yüklü miktar para mı ki? sahip çıkalım? dalga geçen insanlar için söylemiş yani konu sahibi. hemen başka yerlere çekmeyin diye, sizin yaptığınız gibi.

Bu konularda bilgili olmadigimi buradaki herkes bilir, ama Görgülü bi kariyimdir

Yemektendir, gazdir, adet olamadin diye siskinlik plmustur.korkma lütfen,bir test al yap olmadığını gör rahatla.
Ya öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için baslıkta bahsettiğim insan sizsiniz :) sanırım bide anlayışlı eklemem gerekiyodu ama diğer cecaplara bakarak muhattap olacağım 3-5 kişiden birisiniz tekrar teşekkürler .. test almaya korkuyorum mu desem cekiniyorum mu desem bilemedim ama burda sacma sapan yorum yapab insanlara bile tahammül edip o testi almaya cesaret edemiyorum.

kendini sıkıntıya sokmana gerek yokki..yarın nöbetçi bir eczaneden test al ..kafan rahat olsun..

Yada sizin yaptığınız gibi.

Canim böyle konular burda hep olay yaratır, emin ol iyi biliyorum. 5 ayda olsa çoktan karnın davul gibi olurdu. hiç korkmana gerek yok. al bi test yap, inan bana yok öyle bir durum. İşte rahatsizmissin zaten düzensiz oluyormuş. He bir de biraz suda kekik kaynat süz ve iç adet söktürür.

Anlamadım neden bu kadar insan tetiklendi birden.

Görgü, 1. görmüş olma/deneyimlemiş/yaşamış olma durumudur. 2. Nerede nasıl konuşması gerektiğini, inceliği bilen insan demektir. (bkz.TDK)

Burada biri kalkıp konularımıza dalsa ve belaltı şeyler yazsa, terbiyesizlik yapsa "Ne biçim kızsın sen öğ" falan dese (ki diyenler var biliyoruz, yanmakla tehdit edenini bile gördük) siz de bozulursunuz.

Konu sahibine dalma (KSD) haline geldi artık BDV

doğum kontrol hapı almaya çekinmezken, hamilelik testinden neden çekiniyorsunuz? mantığı var mı?

hakaretler de diz boyu yalnız

Ağzın bal yesin.

Gülüm zaten 5 aylık hamileysen artik idrar testi pozitif çıkmaz bile. Çünkü beta hcg hamileliğin ilk aylarında pik yapıyor sonra azalıyor. İdrar testleri de 50nin altındaki degerde olan beta hcg miktarını yakalayamıyor. Şuan eğer hamileysen 3 boyutlu ultrason haftan bile gelmiş zaten.

Canım böyle insanlar anlamaz yorma kendini o kadar baslığa da yazdım ama yapacak bişey yok kamuya acık bi yer

Yetişkin bir bireysiniz, cinsel yaşantınız var; demek ki toplum baskısını gözardı edip dilediğiniz gibi yaşama kararlılığına da sahipsiniz. Ama sıra test almaya gelince basiretiniz bağlanıyor öyle mi?

Böyle anlatınca size de çelişkili ve anlamsız gelmiyor mu? Tanınmaktan korkuyorsanız binin bir otobüse uzak bir semtin herhangi bir eczanesine gidip alın hamilelik testini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…