Doğum kontrol hapı aldığını nasıl farketmez bir insan? Hadi onu geçtim, cinsellik yaşarken hamileliğin nasıl bir şey olduğunu bilmiyor muydun? Hamileyken adet olamayacağını? Ya da ilişkiden 5 ay sonra hamile kalmanın imkansız olduğunu? Biraz bilinçlen, bilgilen. Başlığına yaraşır bir şekilde bilgili ve görgülü bir bayan ol, tıpkı bizler gibiO ilacı doktorun yazmış olması ve onun doğum kontrol hapı olduğunu daha sonra öğrenmiş olma ihtimalini düşünemeyecek kadar önyargılı insanlar ı unutmuşum bu yorumu yazarken çok özür dilerim.:)
Yorumlar söylediklerinden daha saçma değil, inan.Konuyu yorumlara kapatmanın bi yolu olsa keşkeMune ?
Aylarca bekleyip bu olaya denk gelmem de kk'nın bana 'hoşgeldin' deme şekli. yine durup dururken tartışma çıktı diyosun. sessizce uzaklaşmak en mantıklısı o zaman.
O ilacı doktorun yazmış olması ve onun doğum kontrol hapı olduğunu daha sonra öğrenmiş olma ihtimalini düşünemeyecek kadar önyargılı insanlar ı unutmuşum bu yorumu yazarken çok özür dilerim.:)
İnsanları birbirine düşürme taktiği uyguluyor..
Direk kib...
Ya ben de şu kk hatunlarinin her lafa alinmasina takılıyorum. kendine göre gorguluysen girer yazar çıkarsın, ha kendini bu konuya cevap yazmayacak kadar Görgülü bilgili konu sahibiyle dalga geçecek kadar kendini üstün buluyorsan, konuya girer,bakar,güler, gecersin. ne bu Semt abi atarlari 'sen kime gorgusuz diyosun oggluuum' nidalari.
iyi de
görgülüyü görgüsüzü ayıracağım diye saygısızlaşmanın da bi anlamı yok
böyle afra tafraya da gerek yok
düzgün bir dille de yazılabilir
öte yandan benim sizi cevaplamamın sebebi
sizin bunun adet olarak yapıldığını yazmanız
adet olarak yapılmış birşey yok, tersimize gitti, tepki verdik
Hep dua etmişimdir halden anlayan insanlarla karşılaştır beni Allahım diye arada pürüz cıkıyo böyle bunlarda imtihan neyse halden anlayanlara sonsuz saugı ve şükranlarımı sunuyorum anlamayanlar ise........ :) amin
Aylarca bekleyip bu olaya denk gelmem de kk'nın bana 'hoşgeldin' deme şekli. yine durup dururken tartışma çıktı diyosun. sessizce uzaklaşmak en mantıklısı o zaman.
Adet düzensizliğini 5 aylık hamilelik sanıyorsun yavrum. Hangi hal?Hep dua etmişimdir halden anlayan insanlarla karşılaştır beni Allahım diye arada pürüz cıkıyo böyle bunlarda imtihan neyse halden anlayanlara sonsuz saugı ve şükranlarımı sunuyorum anlamayanlar ise........ :) amin
Bana da tuhaf geldi
Bazen olur olmadık kelimelere takılmalar/konu sahibini paylamalar
Bir nevi stres atıyor millet
Bir de ben hiç alınmadım ya
Bence görgülüyüm kendimce ben
Tamam da yine mesela şahsınıza alınıyorsunuz muzurtilki
Bu modayı takip etmeyen biriyseniz geçebilirsiniz
Ben bunu seziyorum son yıllarda özellikle
İlk dönemleri bdv nin çok daha farklıydı
Ben şahsen alınmam bunu biri yazsa çünkü saldırmam genel olarak konu sahiplerine
Ben kişilerin nicklerine bakmam, baksam da hatırlamam
Ben hiç afra tafra algılamadım
Bence tamamen bu konularda saldırı olduğunu/kadının yerden yere vurulduğunu fark etmiş ondan böyle yazmış diye düşündüm
Bakış açısı...
Ayrıca Görgülü ve bilgiliyimdir. seni de severim. nickini tanıdığım insanlardan birisin öptüm, kacalim dostum beni takip etİyi niyetli bir kızsın sen, herkese rağmen yardım etmeye çalıştığını görünce bir kez daha farkettim :) Ban yemeden uzaklaşmak en mantıklısı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?