- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- 18
- Konu Sahibi birisimbulbana
-
Teşekkür ederim. Bazı talihsizlikler sonucu vizeye girememiştim, bu yüzden finale de girmeyip alttan alayım diye düşündüm. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Çok endişeliyim, tüm dersler üzerime geliyor sankiders seçiminde dersi aldığın gözüküyorsa bu dersi vermen gerekiyor. sınavlara girmiyorsan seneye alman gerekir diye biliyorum yani seneye kalır o diye biliyorum ama diğer arkadaşlarda yorum yaparsa daha bilgilendirici olur saygılar...
sistemde dersi aldiysan, vize ve finaline girmezsen dogal olarak kalmis olursun ve alttan alirsin.. sistemde kayitli degilsen o derse, tabiki alttan alamazsin.. diye biliyorum..Kızlar ben acayip gerginim. Hem final haftasındayım hem diğer sorunlar. Size sorum, vizeye ve finale girmeyen bir öğrenci o dersi alttan alabilir mi? Yani ders NP olarak görünecek. Ve vizesine finaline bütünlemesine girilmemiş olacak. Bu dersi alttan alabiliyor muyuz kızlar?
Ders alma dilekçemde dersi aldığım gözüküyor. Ama sınavlara girmeyen öğrenci alttan alamaz diye bir durum var mı acaba bunu merak ediyorumsistemde dersi aldiysan, vize ve finaline girmezsen dogal olarak kalmis olursun ve alttan alirsin.. sistemde kayitli degilsen o derse, tabiki alttan alamazsin.. diye biliyorum..
bence finale gir, karala bsyler cik, garanti olsun..Ders alma dilekçemde dersi aldığım gözüküyor. Ama sınavlara girmeyen öğrenci alttan alamaz diye bir durum var mı acaba bunu merak ediyorum
Alttan alırsın. Ama bizim ünide iki dönemim not ortalaması 1.80 altında olursa sınıf tekrarı oluyordu. sizde de varsa bu tarz bir sınır iyi hesap et:)Kızlar ben acayip gerginim. Hem final haftasındayım hem diğer sorunlar. Size sorum, vizeye ve finale girmeyen bir öğrenci o dersi alttan alabilir mi? Yani ders NP olarak görünecek. Ve vizesine finaline bütünlemesine girilmemiş olacak. Bu dersi alttan alabiliyor muyuz kızlar?
Teşekkürler :)Alttan alırsın. Ama bizim ünide iki dönemim not ortalaması 1.80 altında olursa sınıf tekrarı oluyordu. sizde de varsa bu tarz bir sınır iyi hesap et:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?