- Konu Sahibi Pamuk Sekeri
ben önceden 100 kiloydum sonra 15 kilo verdim bi diyetisyee gittim sonra diyetisyeni bıraktım 5 kilo aldım şimdi 88 kiloyum dahada vermek istiyorum verebiliyorum da ama vücudum gevşicek die çok korkuyorum bazı insanlar çok kilo verenlerin içinin boşalmış gibi falan föründüğünü söylüyolar :S
etrafımdakiler çok genç olduğumu yaşım henüz 18 kilo verdikçe vücudmun kendi kendine toparlanıcanı sarkma falanda olmucanı söylüyolar
ama benim gözüm çok korktu
eskiden çimdik bile atılmazdı şimdi kollarım falan çok yumuşak :S
Napıcamı bilmiyorum spor salonunada gidemiyorum :S
evde yapabileceğim bi hareket
yiyip yada içip faydasını görebilicem bişey
yada sürüp fayda göstericek bişey arıyorum ama bulamıyorum
sizin deneyip yada görüp duyduğunuz,bildiğiniz şeyler varsa yardım edermisiniz
etrafımda hiç benim kadar kilo veren biride yok olssa ona sorucam ama yok :S
çok merak ediyorum kilo verenlerin vücudu nasıl toparlanıyo diye bana öyle geliyoki o kadar gerilmiş açılmış bi deri kendi kendine toplanmaz die düşünüyorum :S
bazı kişilerden çok spor yaptım falan die duyuyorum ama 90 kiloyken spor yapmaktan daha zor biş olduğunuda sanmıyorum yok haftada 5 gün spor yaptım falan nasıl yapıyolar anlamıyorum ben 18 yaşındayım yarım saat hareket yapsam 1 saat zor nefes alıyorum :S
Neyse işte bu konuda çok sıkıntı çekiyorum düşünmekten bi hal oldum yarıdmcı olursanız çok sevinirimsenağlama
etrafımdakiler çok genç olduğumu yaşım henüz 18 kilo verdikçe vücudmun kendi kendine toparlanıcanı sarkma falanda olmucanı söylüyolar
ama benim gözüm çok korktu
eskiden çimdik bile atılmazdı şimdi kollarım falan çok yumuşak :S
Napıcamı bilmiyorum spor salonunada gidemiyorum :S
evde yapabileceğim bi hareket
yiyip yada içip faydasını görebilicem bişey
yada sürüp fayda göstericek bişey arıyorum ama bulamıyorum
sizin deneyip yada görüp duyduğunuz,bildiğiniz şeyler varsa yardım edermisiniz
etrafımda hiç benim kadar kilo veren biride yok olssa ona sorucam ama yok :S
çok merak ediyorum kilo verenlerin vücudu nasıl toparlanıyo diye bana öyle geliyoki o kadar gerilmiş açılmış bi deri kendi kendine toplanmaz die düşünüyorum :S
bazı kişilerden çok spor yaptım falan die duyuyorum ama 90 kiloyken spor yapmaktan daha zor biş olduğunuda sanmıyorum yok haftada 5 gün spor yaptım falan nasıl yapıyolar anlamıyorum ben 18 yaşındayım yarım saat hareket yapsam 1 saat zor nefes alıyorum :S
Neyse işte bu konuda çok sıkıntı çekiyorum düşünmekten bi hal oldum yarıdmcı olursanız çok sevinirimsenağlama
Son düzenleme: