Bilginize İhtiyacım Var

Dakikalikfikrim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
1.102
1.209
63
29
Merhaba, babam ben küçükken vefat etti, annem rahmetli dedemin emekliliğinden dolayı, emekli sandığından bağlanan dul yetim maaşı alıyor onunla geçiniyoruz.

Annemle evlenmek isteyen biri var fakat annem evlenirse 3. evliliği olacak eğer boşanırsa dedemden bağlanan dul yetim maaşı tamamen kesilir mi 3. evlilikten dolayı?

Merhaba, babam ben küçükken vefat etti, annem rahmetli dedemin emekliliğinden dolayı, emekli sandığından bağlanan dul yetim maaşı alıyor onunla geçiniyoruz.

Annemle evlenmek isteyen biri var fakat annem evlenirse 3. evliliği olacak eğer boşanırsa dedemden bağlanan dul yetim maaşı tamamen kesilir mi 3. evlilikten dolayı?
Konu hakkında bilgim yok ama on kere de evlenip boşanılsa kesilmez diye düşünüyorum

Dedenden kesilmez diye düşünüyorum emin değilim. Ama mesela ilk eşi vefat etti onun maaşını alıyordu sonra evlendi ikinci eşiyle ayrıldı.. tekrar ilk eşinin maaşını alabiliyor ama tekrar evlenip boşanırsa bir daha alamıyor diye biliyorum emin değilim pek de güvenilir olmayan birinden duymuştum

evlilik sürecinde maaş alamaz ayrılma durumunda alır.

Back
X