• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilginize ihtiyacm var arkadalar

MORBONCUK

ECRİN&SELİN
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
974
2
96
45
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben bir arkadaşım için araştırıyorum bu konuyu kısaca arkadaşımın durumunu anlatayım şuan 29 yaşında arkadaşım 11 yaşında regli olmuş ve 13 yaşında regli görmemeye başlamış ve bu yaşa kadarda bir daha hiç olmamış dr. gitmeyede korkuyor kötü birşeyler çıkacak diye ben ikna etmeye çalışıyorum gitsin diye 1 ay sonrada evlenecek çok çocuk istiyor bu durumla ilgili bilgileriniz varmı aunı durumda olanınız varmı cvplar için şimdiden tşkler

canım ya mutlaka doktora gitmesini sagla adeti olmayan birinin bebegide olmaz kiiiiiiii çok üzüldüm yaa içok büyük sorun yoktur inşallah

anneside mi götürmemiş doktora küçükken.. rahimde yumurtlama yok ki regl olmuyor çocuğu olmaz kesinlikle dr'a gitmeli hormonal bir bozukluktur büyük ihtimal korkulacak bişi olduğunu sanmıyorum çünkü 16 yılda kesin çıkardı sorunlar..

arkadaşlar yıllardan beri ikna etmeye çalışıyorum tamam bu ay gideceğim diyor korktuğu için bahaneler buluyor ayrıca annesini hiç sormaayın kadını boğasım geeliyo annesine ben bile söyleim götürün diye çocuğu olmaz diye anneside bana ne desin bizim köyde böyle biri vardı onun çocuğu olmuştu dedi uyuz oldum 1 ay sonra evleniyor eşimle giderim artık dedi

16 yıl boyunca hiç regl olmamış mııı:1shok::1shok::1shok::1shok: ve buna rağmen hiç doktora gitmemiş mi:1shok::1shok::1shok: ve bu insan 29 yaşında gayet olgun bir yaştaki bayan mı:1shok::1shok::1shok: ay inanamıyorum ya

nişanlısıyla bu durumu paylaştı nişanlısı çok anlayışlı davranmış benim böyle bir problemim olsaydı sen benden vaz geçermiydin demiş yaani düğünden sonra beraber gideriz tedavine başlarız demiş

vakit kaybetmeden doktora gtmesi lazım arkadasınızın

umarım sorunu çözülebilir, keske daha önce gitseymiş

uzman degilim ama, her sorun da erken tani önemli diye biliyorum
gec bile kalinmis dr a gitme konusunda.

Back
X