• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayar Oyunları ve Kocam

Resident evil miii siz daha outlast 1-2 oynamamışsınız hanımlar :) Ha ben adam öldürmek istiyorum derseniz de rainbow six siege :rapci: Gta da olabilir :KK70: konu sahibi size önerim elektrikler kesilebilir mesela ansızın ya da aa internet gitti :KK70:

Yok ben korku bağımlısıyım outlast duymadımm iyimiii hemen almam lazım :))))

Resident evil miii siz daha outlast 1-2 oynamamışsınız hanımlar :) Ha ben adam öldürmek istiyorum derseniz de rainbow six siege :rapci: Gta da olabilir :KK70: konu sahibi size önerim elektrikler kesilebilir mesela ansızın ya da aa internet gitti :KK70:
Oyunları resmen hafızaya alıyorum :D tek bağımlı ben değilmişim ne güzel

Yok ben korku bağımlısıyım outlast duymadımm iyimiii hemen almam lazım :))))
Hahah korkudan bayılacak durumlara geldim. Çığlık atıp gözlerimi kapatıyodum, nefesimi tutuyodum. En sevdiğim oyundur outlast 1-2-whistleblower

Hahah korkudan bayılacak durumlara geldim. Çığlık atıp gözlerimi kapatıyodum, nefesimi tutuyodum. En sevdiğim oyundur outlast 1-2-whistleblower

Korku evlerine oyuna gittinmi hiç ? Hastasıyım her hafta 2-3 bağımlılık resmen istanbulda 70 oyuna gitmişimdir korku bağımlısı varsa tavsiye edebilirimmmm :))

1-2 saat stres atmak icin neyse de....

Zaten bu adam isten kacta geliyor sonra 1 e dek pc basinda

Gercek hayata donmesi gerek. Bagimlilik ne yazik ki bu da.

Orda oynayacagina ogluyla iki araba yarisi lego vs oynasin.
Cocugunuzun babaya ihtiyaci var. 3 saat pc 15dk cocuk olmaz.

Son düzenleme:

Bıyrın ben oynadım 3ünü de :cool:

Res evil çok iğrençti yani görüntüler bakımından, oyun olarak değil

Outlast 2 de ortalarda baydı beni :silah:

Outlast 1 hepsine basar diyorum

İlk defa öyle bir deneyim yaşamıştım tabi ondandır

Ayrıca şaşırdım

Burada tek oyun oynayan kadın ben değilmişim

Biraz garip karşılayabiliyor insanlar da :-)

GTA yı çok oynamak istiyorum ama PC kaldırmaz

Alev alır :D

Bizim wow ekibindeki çocuklardan biri eşini 3 aylığına annesinin yanına gönderiyordu, rahat oyunu kasalım diye :KK70: hahaha sizin ki iyi, yanınızda oynuyor :D

Bıyrın ben oynadım 3ünü de :cool:

Res evil çok iğrençti yani görüntüler bakımından, oyun olarak değil

Outlast 2 de ortalarda baydı beni :silah:

Outlast 1 hepsine basar diyorum

İlk defa öyle bir deneyim yaşamıştım tabi ondandır

Ayrıca şaşırdım

Burada tek oyun oynayan kadın ben değilmişim

Biraz garip karşılayabiliyor insanlar da :-)

GTA yı çok oynamak istiyorum ama PC kaldırmaz

Alev alır :KK70:

Mass effect ve uncharted serilerini tavsiye ederim...

Bende çok severim bilgisayar oyunlarını , takip ettiğim yayıncılar var adamın biri avukat hem çalışıyor hem oyun oynuyor hem evli karısı da sitem ediyormuş bilgisayarla mı evlendin diye :) en son onu da oturtmuş bilgisayar başına beraber oyun oynayıp video çekip atıyordu kanalına.. karısı da alıştırmış adam :) bagımlıysa kesinlikle bırakmaz , valla bende kol olsa bu işin ticareti yaparım boş boş oynamam en küçük yayıncı bile saatte 480 tl kazanıyor bagışlardan iyi para bence .

Online oyunlar ortam olduğu için bağımlılık yapıyor.bendede var ama ben çok istiyorum oyun oynayacak bir eşim olsun evlenirsem tabi:KK48:siz de oynayın belki seversiniz.

Biz eşimle playstation oynuyoruz. Eve ps4 alın birlikte oynayın. Bu arada onu yoksa pc oyunlarından asla kaldıramazsın haberin olsun

Back
X