- 6 Şubat 2022
- 8
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi minikprenses99
Kızlar selamlar,
Dün akşam kardeşim bilgisayarı kullanırken vazoyu devirmiş tüm su bilgisayarın altına gitmiş. Fön makinesiyle kurutmakta çalıştık ki bu da yanlış bir şeymiş aslında Şu an touchpadim çalışmıyor
 Şu an touchpadim çalışmıyor  Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı ne yapmalıyım?
 Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı ne yapmalıyım?  

Kapağını açmayı düşündüm ama kapak açılınca garanti karşılamıyormuş. Garantisi devam ediyor ama dökülmesi de garanti kapsamına girer mi bilemedim. Evdeki tek bilgisayar ve fiyatlar uçmuş durumda lütfen düzelsin

Dün akşam kardeşim bilgisayarı kullanırken vazoyu devirmiş tüm su bilgisayarın altına gitmiş. Fön makinesiyle kurutmakta çalıştık ki bu da yanlış bir şeymiş aslında
 Şu an touchpadim çalışmıyor
 Şu an touchpadim çalışmıyor  Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı ne yapmalıyım?
 Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı ne yapmalıyım?  
 Kapağını açmayı düşündüm ama kapak açılınca garanti karşılamıyormuş. Garantisi devam ediyor ama dökülmesi de garanti kapsamına girer mi bilemedim. Evdeki tek bilgisayar ve fiyatlar uçmuş durumda lütfen düzelsin

zamanla oksitlenme olacaktır her parcası tek tek bozulur gibi geliyor
 zamanla oksitlenme olacaktır her parcası tek tek bozulur gibi geliyor  bide telefonlarda birşey oluyordu su kactıgını anliyorlardı ne kadar kurursa kurusun emici bi kagıt gibi rengi değişiyordu su gelince
 bide telefonlarda birşey oluyordu su kactıgını anliyorlardı ne kadar kurursa kurusun emici bi kagıt gibi rengi değişiyordu su gelince